- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.237
- 248
Aynen öyle canımm herşeyde olduğu gibi bu konuda da sabırsız davranıyoruz Allah herkese hayırlısını nasip etsin o yazmış şu an herşey belli ne Zaman olacağı vs. Biraz akışına bıraksak belki daha kolay olacak işler ama işte elde değilRabbim inşallah en kısa zamanda size de sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder..yok Can'ım adet gecikmem ve tüylenmem çok şükür kontrole de gittim herşey normal dedi doktor[/QUOTEŞu
Haber verelım bıtbırımıze deneyek bende sıpsrus verdım gecen ayda ovılasyon kulandıö ama bugun adet oldumİyi bakalım maşallah
Evet canim walla ilk kullanmamda hamile kaldimAyyyy canımm çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için çok ihtiyacım vardı bugün daha adet oldum adet bitince başlayıp tekrar gelişmelerden haber verir yine danışacağım sizeSen de kullandın mı bu testi
Canim cok erken yapmissin, vardir gibi geliyo ama yinede bikac gun sinra yine yaptirman lazim aynen doktorun dediği gibiMrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?
Ne güzel maşallahEvet canim walla ilk kullanmamda hamile kaldimhadi insallah seninde öyle olur. İstediğin zaman sorabilirsin
28 nisanda sen basla canim 2 gune 1 calismaya ben adetim bittikten 4 gun sonra gittim yumurtam olusmus ve yaklasik 29 30 gunde bir adet oluyorumMerhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var üç aylık evliyim ve iki aydır korunmuyoruz bugün yine adet oldum ve bu ay çok ümitliydim..yumurtlama dönemini mi yanlış hesaplıyorum bilmiyorum kafam çok karışık yardım edin.. önceki adetlerim 25şubatta 21 martta ve bu ay da bugün yani 17 nisan da oldu ne Zaman benim yumurtlama günüm bu ay yardımcı olurmusunuzzz
Peki doktora gitsem o söyler mi bana ne Zaman oluştuğunu öyle daha garanti olur dimi28 nisanda sen basla canim 2 gune 1 calismaya ben adetim bittikten 4 gun sonra gittim yumurtam olusmus ve yaklasik 29 30 gunde bir adet oluyorum
Soyler canim ben bu ay ovulasyon testi aldim cok guze bisey bence sende dene ben adet olduktan sonra baslayacagim kullanmaya ne zaman oldugunu anliosunPeki doktora gitsem o söyler mi bana ne Zaman oluştuğunu öyle daha garanti olur dimi
Baktım canım evet peki şimdi 26 dan bir mayısa kadar gün aşırı ilişki mi olacak26 27_28_29_30 nısan orta gebelık sans var ama yumurtlama gunu 1 mayıs tsm pembe bak resımlere
Bende aldım canım adet bitimini bekliyorum inşallah Allah'ın izniyle ikimiz de önümüzdeki ay güzel haberlerleri veririzSoyler canim ben bu ay ovulasyon testi aldim cok guze bisey bence sende dene ben adet olduktan sonra baslayacagim kullanmaya ne zaman oldugunu anliosun
Benım yarın gelck adet 3 yarın benım adet 5 gun fln suruo bklm haberlesırız ben burdan solerım sana ılşkı gunlerını ovukasyon gununudr 20 adet aldm zatenBende aldım canım adet bitimini bekliyorum inşallah Allah'ın izniyle ikimiz de önümüzdeki ay güzel haberlerleri veririz
Yanı ogunler ovuladyonuda yap bırde 1 mayısta kesın ılşkıye gır ben yaocam yazarım sana burda ovulayonlarıda atarız ben ovulasyon twstınw 26 aında basşıxam ıste hsyrlısıBenım yarın gelck adet 3 yarın benım adet 5 gun fln suruo bklm haberlesırız ben burdan solerım sana ılşkı gunlerını ovukasyon gununudr 20 adet aldm zaten
Tamam Can'ım haberleşelim lütfenYanı ogunler ovuladyonuda yap bırde 1 mayısta kesın ılşkıye gır ben yaocam yazarım sana burda ovulayonlarıda atarız ben ovulasyon twstınw 26 aında basşıxam ıste hsyrlısı
Negatıf deıl bak sılık cıkmıs bu demekkı dusuk ıhtımal bu haftalar yumurtlama haftan demekkı en son reglın nezamandı yazda hesaplayım sana yumurtlamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?