Yumurtlama dönemi

İyi bakalım maşallah

Mrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?

Evet canim walla ilk kullanmamda hamile kaldim hadi insallah seninde öyle olur. İstediğin zaman sorabilirsin

Canim cok erken yapmissin, vardir gibi geliyo ama yinede bikac gun sinra yine yaptirman lazim aynen doktorun dediği gibi

28 nisanda sen basla canim 2 gune 1 calismaya ben adetim bittikten 4 gun sonra gittim yumurtam olusmus ve yaklasik 29 30 gunde bir adet oluyorum

Peki doktora gitsem o söyler mi bana ne Zaman oluştuğunu öyle daha garanti olur dimi
Soyler canim ben bu ay ovulasyon testi aldim cok guze bisey bence sende dene ben adet olduktan sonra baslayacagim kullanmaya ne zaman oldugunu anliosun

Soyler canim ben bu ay ovulasyon testi aldim cok guze bisey bence sende dene ben adet olduktan sonra baslayacagim kullanmaya ne zaman oldugunu anliosun
Bende aldım canım adet bitimini bekliyorum inşallah Allah'ın izniyle ikimiz de önümüzdeki ay güzel haberlerleri veririz

Bende aldım canım adet bitimini bekliyorum inşallah Allah'ın izniyle ikimiz de önümüzdeki ay güzel haberlerleri veririz
Benım yarın gelck adet 3 yarın benım adet 5 gun fln suruo bklm haberlesırız ben burdan solerım sana ılşkı gunlerını ovukasyon gununudr 20 adet aldm zaten

Benım yarın gelck adet 3 yarın benım adet 5 gun fln suruo bklm haberlesırız ben burdan solerım sana ılşkı gunlerını ovukasyon gununudr 20 adet aldm zaten
Yanı ogunler ovuladyonuda yap bırde 1 mayısta kesın ılşkıye gır ben yaocam yazarım sana burda ovulayonlarıda atarız ben ovulasyon twstınw 26 aında basşıxam ıste hsyrlısı

Kizlar ben ilk defa ovulasyon testi deneyecegim bugün testlerin geldi adetiminden itibaren 12.günüm 30 günde bir oluyorum ilk testi bugün yaptim fotoğrafa yorum yaparmisiniz suan negatif umarim yakalayabilirim pozitifi

Eklentiler

• 1461146808033989867318.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Negatıf deıl bak sılık cıkmıs bu demekkı dusuk ıhtımal bu haftalar yumurtlama haftan demekkı en son reglın nezamandı yazda hesaplayım sana yumurtlamanı

9 nisanda oldum 30 günde oluyorum tahmini hesaplayicilara gore 16. Günüm yumurtlama iki aydir boyle deniyoruz ama tütmüyor canm bugün ilk defa avulasyon kullandim sol kasikta hafif agri var bende biliyorum bu hafta yumurtlama haftam olduğunu silik çizgi negatif yaziyor kullanım klavuzunda

Ama test sılık yanı dene ıhtımal yarında dene adet gunune kadar dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…