Yumurtlama dönemi

Ovılayonu yap ogune kadar ıns olur benımde reglı bıtsın 26 baslcm ovulasyona

Evet bende kulncam yenı yap gıdene kdar bırde ılıskkıden sonra belının altına yastık koy ayaklarını kaldır ole 15 dk bekle

Vala benımkı hazır xd sennkını bılemem yeterkı cocuk olsun gun asırı yapar hata dun kuru yemıs falan alıp gelmıs yıyek bol boş dıo xd

Vala benımkı hazır xd sennkını bılemem yeterkı cocuk olsun gun asırı yapar hata dun kuru yemıs falan alıp gelmıs yıyek bol boş dıo xd

Bu arada nerelisin bide ne kadarlik evlisin benimkinin aklinin ucundan bile geçmiyor canim çocuk yapalim demek çok rahat iki aydir bi defa sormadi hic

Vala bız 5 ay ama 4 yıl cıktık esım 29 yaasında ben26 o ıstıo yas gecıo dıo bende ıstmyodumda ıkna ettı aılesıde baskı yapıo ankara sen

Testlerım geldı adetım yarın bıtecek 26 sında baslıcam

Eklentiler

• DSC_0111.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar Merhaba bende bişey sormak istiyorum size ben düzenli 28 29 günde oluyorum bu yumurtlama günü 14. Ve ya 15. Gün haricinde olabilir mi hiç ovulasyon kullanmadım bu ay deniycem sizlerin nasıl oluyo bilgisi olan var mı

Bende ılk defa kulanıcam reglıden n 12 14 gun ıcınde olup ondan sona zaten adet reglı olyor netende hesapla once ben ole yapyorum

Bizler hep adetinden 14 gün cikar o gunler ovulasyon diye okuyoruz ama değil canim bazilari erken bazilari geç yumurtaya biliyor bende iki aydir günleri değerlendiriyorum 30 günde bir oluyorum bir turlu tutturamadim bugün ovu testlerin geldi bide öyle deneyecegim en sagliklisi bu testleri kullanmak diğer turlu ben çok stres yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…