- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
10 martta oldum canim ya kotu tarafi bu hafta sonu esim gidiyor bir hafta yok inş.gitmeden yumurtlarim:)Ondan once 9 mart oldun
Bugun baslamıs 30 zuna kadar gıtmese ıyı
Valla ailem geliyor memleketten nasil olur bilmiyorum olmadi gelecek aya inş.24 nısan yumurtlma gunu olbılr
Ovılayonu yap ogune kadar ıns olur benımde reglı bıtsın 26 baslcm ovulasyona
Allah iyiliğini versin is kocayi ikna etmedeIns gece yanında yatmyolar ya nolcak
Vala benımkı hazır xd sennkını bılemem yeterkı cocuk olsun gun asırı yapar hata dun kuru yemıs falan alıp gelmıs yıyek bol boş dıo xd
Bizler hep adetinden 14 gün cikar o gunler ovulasyon diye okuyoruz ama değil canim bazilari erken bazilari geç yumurtaya biliyor bende iki aydir günleri değerlendiriyorum 30 günde bir oluyorum bir turlu tutturamadim bugün ovu testlerin geldi bide öyle deneyecegim en sagliklisi bu testleri kullanmak diğer turlu ben çok stres yapiyorumKızlar Merhaba bende bişey sormak istiyorum size ben düzenli 28 29 günde oluyorum bu yumurtlama günü 14. Ve ya 15. Gün haricinde olabilir mi hiç ovulasyon kullanmadım bu ay deniycem sizlerin nasıl oluyo bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?