yumurtlama günlerimde keskin bir kokulu akinti

gulkokulum

Çok şükür hamile
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
870
494
37
Bayanlar yumurtlama gunlerimde afedersiniz çiş yapmisim gibi bi koku geliyo camaşirimdan yanlis anlasilmasin cok titiz bir bayanim genital temizligim ve dis temizligimde cok dikkat ederim ama bu koku neden oluyor sizce yumurtam catlamista ondanmi öyle bir koku geliyo bana yardimci olurmusunuz?

Canım yumurtlama dönemi her bayanın kendine has bir kokusu olur zaten ama çok keskin bi koku değildir bu. yinede enfeksiyon vs nedeniyle bi görün istersen

Benimde var koku ama idrar kokusu gibi değil hani erkekte spermin bi kokusu vardır yaa o tarz ama çok hafif

Benimde var koku ama idrar kokusu gibi değil hani erkekte spermin bi kokusu vardır yaa o tarz ama çok hafif
Evet bnimkide ona benziyo aslinda ama hissediyorum o kokuyu hareket ederken filan sik sik camasirimida degistiriyorum ama puff kadin olmak ne iğrenç biseymis ya

Klomen kullandım maneye gittim doktorum yumurtan catlamis dedi progastan hap ile iğne verdi. Kullanıyorum ancak. Yoğun akıntı var koku var kaşık agrisi bel ağrısı var. Normalmi acaba arkadslar

X