YUMURTLAMA ... yardımmm

sgmy2015

Hamdolsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
841
333
34
Kizlar bugun doktorda kontrolum vardi vajinal bakti ve yumurtlama olmus etrafinda sıvı birikmis bu iyi bisey tam vaktinde iliski olmus dedi ama benn anlamadm catlama yumurtlamadan once mi oluyor doktorun acelesi vardi soramadim bilen var miii

Vallaha canım benimde kontrole gittigimde 21 günü gitmiştim ozaman bendede sıvı izlenmişti doktor büyükbiihtimalle hamilesin demişti ama kimyasal oldu benimki. İşallah hamilesindir canım kaçıncı günü gittin kontrole *

canım önce ovulasyonun ilk günü yumurtan büyümeye başlıyor, ikinci gün biraz daha, üçüncü gün biraz daha ve en son dördüncü gün yumurtan çatlıyor, zaten çatladığında yumurta akı kıvamında akıntı geliyor biraz da kasık ağrısı oluyor, yumurta çatlar çatlamaz ilişki öneriyor doktorlar... tabi garantiye almak istiyorsan ovulasyonun ilk gününden itibaren iki günde bir ilişki olması gerekiyor.

Ben Şubat Ay'ından beri doktora gidip geliyorum. Mayıs Ayında bir defa yumurtlama günü birlikte olduk. Amaümitsizdim. Sonra ast v
Ke oldum erken. Bugün doktor vajinal ultrason yaptı soldan yumurta var dedi 24mm ama sağda da birşey gördüm tam net değil dedi Sıvı dolu etrafı dedi kisttir belki dedi. Ama net bişey demedi.

Letu hakkında bilgim yok tam olarak rahatsızlığınız ne? Ben letu adını Onkolojik ilaçlardan Hatırlıyorum cehaletimi mazur görün annem meme kanseri atlattı şu anda femera kullanıyor araştırırken rastlamıştım,

Letu hakkında bilgim yok tam olarak rahatsızlığınız ne? Ben letu adını Onkolojik ilaçlardan Hatırlıyorum cehaletimi mazur görün annem meme kanseri atlattı şu anda femera kullanıyor araştırırken rastlamıştım,
Yok cnm ne cahaleti yenj bi ilacmis klomen yerine letu varmis artik yumurtalik gelistirici bi nedenjm yok ama cabaliyorum iste senin durumun nedir

Ben Şubat Ay'ından beri takipteyim prolaktin değerim yüksekti ama 2aydır o da düştü her şey normal çıkıyor eşime spermiogram yapıldı o da normal çıktı. Folik asit kullanıyorum , de vitaminim düşüktü onu alacam bir de çalıştığım düşüktü o sebeple takviye alıyorum. Yumurtlama Günlerini takiben ilişkide bulunuyoruz. Bu ay ultrasonda solda yumurtayı GÖRDÜ doktor ama sağda bişey var tam belli değil dedi kist gibi dedi ama değil gibi de dedi etrafı Sıvı dolu Kesecik gibi dedi. Solda yumurta var 24mm rahim ağzın açılmış 11mm rahim kalınlığı vs her bişey normal, ilk defa bu ay sağda ne olduğuna anlam verilemeyen bir şey GÖRDÜ.

image.jpg

X