• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan Bir Gün Sonra Bebeğin Cinsiyeti Ne Olur ?

mucizelerbenim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
25
2
16
32
Merhabalar adetimin 17. Günü tek ilişkiyle hamile kaldım. Adet döngüm 30 gün de bir yani şöyle
07.09.2025
06.10.2025
22.10.2025 Değerlendirdimiz tek gün
Öncelik sağlıklı olması tabi ama merak da ediyorum tecrübeli anneler 17. Günde hamile kalanlar cinsiyet ne oldu ? Linçlemeyin lütfen bunlar sadece teorik olarak bilinir en doğrusunu Allah’m bilir şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻 🌸

İnternette yumurtlama günü olan ilişkiler de erkek olma ihitmalı fazla diyor ne kadar uzaksa kız olma ihtimali artıyormuş ben Ovulasyon testi ile takip etmiştim 2. Çocukta oğlum oldu fakat gün asırı ilişki vardı yumurtlama günü ev öncesi peşpeşe ydi ama o şekilde takip edip kız olanda var yani sadece teori güvenilir birşey değil herşey Allah'tan Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah 🤲

rabbim sağlıkla kavuştursun.
geç döllenmede kız oncesi erkek diyorlar ama benim ilk gebeliğim geç döllenme idi ve erkekti. tam olarak bilinemez bence henüz erken.
Birde popüler olan bi teorem var. Rahimde bebegin yerleşim yeri eğer sağda ise erkek solda ise kız diyorlar. birde kese top gibi yuvarlak ise kız dağınık ise erkek giibi

🙏🏻🙏🏻
rabbim sağlıkla kavuştursun.
geç döllenmede kız oncesi erkek diyorlar ama benim ilk gebeliğim geç döllenme idi ve erkekti. tam olarak bilinemez bence henüz erken.
Birde popüler olan bi teorem var. Rahimde bebegin yerleşim yeri eğer sağda ise erkek solda ise kız diyorlar. birde kese top gibi yuvarlak ise kız dağınık ise erkek giibi
Amin inşallah. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim yanlız anlamadım benim bebeğim geç döllenmemi? 30 günde bir adetime göre 16. Gün yumurtlama zaten. 17. Gün tek ilişki oldu ertesi gün çatlamış olabilirmi aksi takdirde hiç gebelik oluşmazdı ?

İnternette yumurtlama günü olan ilişkiler de erkek olma ihitmalı fazla diyor ne kadar uzaksa kız olma ihtimali artıyormuş ben Ovulasyon testi ile takip etmiştim 2. Çocukta oğlum oldu fakat gün asırı ilişki vardı yumurtlama günü ev öncesi peşpeşe ydi ama o şekilde takip edip kız olanda var yani sadece teori güvenilir birşey değil herşey Allah'tan Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah 🤲
Bende takip ettim ama dijital ovulasyon testiyle 16. Gün tam yumurtlama o gün olmadı. 17. Gün oldu tam çatlama da olmuş olabilir mi ? Aksi takdirde hiç gebelik olmazdı ? Yumurta ömrünü tamamlardı ?

Bende takip ettim ama dijital ovulasyon testiyle 16. Gün tam yumurtlama o gün olmadı. 17. Gün oldu tam çatlama da olmuş olabilir mi ? Aksi takdirde hiç gebelik olmazdı ? Yumurta ömrünü tamamlardı ?
Olabilir tabiki zaten lh seviyesi pik olunca 24 saat içinde çatlama gerçekleşiyor 24 saat de yumurta yaşıyor

Back
X