- 9 Şubat 2015
- 169
- 55
- 31
- Konu Sahibi babayeva_gunel
merhaba arkadaslar.. doktora gittdim yumurtam catlamiyormus kucuklermis bana ilac yazdi flobil falan.. boyle sorunu olan varmi ? iylesecekmiyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canım biraz rahatladım yumuttam var ama buyumuyor dr kulann bunları meyve falan ye çok o zaman düzelir.ama yinede sizlerle paylaşmak istedimCanim merhaba, korkma eger aklinda kalacaksa baska bir doktoro daha gorun istersen ama benim arkadasimda glifor kullaniyor onunda yumurtalari tam buyuyemiyormus. Sıkma canini en azindan bak yumurtlaman oluyor ilaclarini duzenli kullaninca bi sorunda yoksa ins hamis haberlerini aliriz.
çok saol canım biraz rahatladım yumuttam var ama buyumuyor dr kulann bunları meyve falan ye çok o zaman düzelir.ama yinede sizlerle paylaşmak istedim
adını bilmyrm ama doktor korkulu bişey yok dedi sadce yumrtlamam geç oluyo bunun için adetimde geçikiyorsende pko mu war canım?adetlerın nasıl duzenı???
inşallah olur ama bence diyet yap belki kala bilirsinkızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
yumurtlama olmadıgını soyledıler
ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım
adını bilmyrm ama doktor korkulu bişey yok dedi sadce yumrtlamam geç oluyo bunun için adetimde geçikiyor
hurmada ye müthiş faydalı.hergün 3-4 tane ye.ben vitamin olur.yumurtamı besler büyütür diye hurmaları yediğim ay hamile kaldım.yumurta büyüdü çatladı falan ama gebeliğim devam etmedi benim.düşük yaptım kısmet.hurma yeçok saol canım biraz rahatladım yumuttam var ama buyumuyor dr kulann bunları meyve falan ye çok o zaman düzelir.ama yinede sizlerle paylaşmak istedim
hayir kist yok.. sadce gidalanmama iyi bakmamisim vitaminim falan az oldugundan yumurtlamamda gucsuz 32 gunden bir oluyom ama gecikmeler oluyoKistmi war sende.adetlerin kac gune bir olur??
ay canimm insallah yine olursun hamile twk bilgi icin :*hurmada ye müthiş faydalı.hergün 3-4 tane ye.ben vitamin olur.yumurtamı besler büyütür diye hurmaları yediğim ay hamile kaldım.yumurta büyüdü çatladı falan ama gebeliğim devam etmedi benim.düşük yaptım kısmet.hurma ye
hayir kist yok.. sadce gidalanmama iyi bakmamisim vitaminim falan az oldugundan yumurtlamamda gucsuz 32 gunden bir oluyom ama gecikmeler oluyo