yüregimdeki ates. Kor...

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
Merhabalar.. Iki seneden fazla süren iliskim hayal kirikliklarim ve üzüntülerim üzerine bi konu bu. Zaman gecirmek biraz sevilmek adina baslayan bi iliskiydi benim adima. Ama konustugumuzun ikinci gunu bi yangin basladi yüregimde.. Asik oldum. Basit bi heyecan gecer dedim gecmedi.. Ona onu ne kadar sevdigimi belli etmek adina sürekli dile getirdim. Oda sevsin dedim. Bende sevdim dedi.. Ama sadece dedi. Hissetmedim. Iki bucuk sene böyle gecti. Hic ilerlemeyen bu iliski neticede bitmek zorunda kaldi..yaptigim gurursuz davranislari hic saymiyorum bile.. Sonuc olarak. Bittimi dedim evet bitti dedi. Ama ben dagildim. Toparlamiyorum. Sanirim saplanti oldu birazda. Bu sevgi ask gecmez diyorum siz nasil dusunuyorsunuz.. Bayanlar ricam alinti yapmadan yazin ve. Calisiyorum hepsini tek tel okuycam ins.. Tesekkur ederim. Herkeze iyi gunler diliyorum..

Bittiyse bitti, dünyanın sonu değilki... Ne acılar var hayatta bu da bişey mi? Ama belliki kalbin çok kırılmış, gururun incinmiş. Geçmez diye baştan şartlandırma kendini, bu da geçer de allaha sığın... O halleder gerisini merak etme...

Canim nasil yaniyo.. Bekledim biraz zaman gecti ama daha alisamadim. En son attigim mesajlari okudu ama cevap dahi yazmadi. O kadarmi degersizim. Kalbimi kirdi. Beddua etmem asla benim icin cok degerli. Sevmedigi icinde kizmiyorum netice benide seven ama benim sevmedigim insanlar oldu. Ama ben ümit verip sirf beni seviyolar diye 2 bucuk sene konusmadim.. Kirmadim. Muhtemelen yeni birisi var hayatinda.. Onada kizmiyorum. Sadece dürüst davranmadigi icin. Kirginim hemde nasil

Ve tek korkum iliskisi yolunda gitmeyince bana yazmasi alistigi sevgiyi hissetmesi ve benimde kayitsiz kalamiycagim. Bunu kendime yapmak istemiyorum

Kusura bakma ama asıl gururunu inciten ve kalbinin kırılmasına sebep olan sensin ne diye hala msj atıyorsunki sana ne desek boş... Belliki adam sana cvp yazsa geri dönse sende kabul edeceksin... umutsuz vaka...

Sakın bir daha mesaj yazma bu kendini küçük düşürmekten başka bir şey değil. Bende zamanında destanlar yazdım durdum sanki her şey düzelecekmiş ya da sanki beni anlayacakmış gibi ama sonradan farkettimki sadece kendimi küçük düşürmüşüm hayatımdaki en büyük pişmanlığımdır değmeyen insana akıttığım gözyaşlarım ve o ağlaya ağlaya attığım mesajlar. O an hayatın sadece ondan ibaret olduğunu sanıyorsun zaman öyle bir iyileştiriyorki yaralarını sen bile şaşıp kalıyorsun. Başka insanlar giriyor hayatına ve sevilmenin ne demek olduğunu anlıyorsun sadece zaman ver kendine.

Üzülmekle eline ne geçer.. Çık dışarı, gez, eğlen, saçlarını değiştir, manikür pedikür yaptır, kitaplar oku, yeni insanlarla takıl. Evde bunalım bunalım takılma. Çalışıyormuşsun da paran pulun vardır. Hayat kendine acımakla geçirilmeyecek kadar değerli..

sezen aksu geçri dinle,cevap yazmamış,bitti demiş,ve sen halen yazmışın,neden yazdınki,bak banada erkek arkadaşım bitti biri var yazdı,cevap vermedım,sonra yıne yazdı yazdı yazdı,ama ben tek cevap vermedım,üzüldüm ama bitti yazmış,dönüp yıne yazıyor sence ona cevap yazılırmı

Geçmez diyorsun ama geçecek. Ben böyle zamanlarda insanların daha fazla iç dünyalarına yönelip, kendi isteklerine cevaplar vermesini daha uygun görüyorum. Kendinizle ilgilenin, manevi dünyanızı geliştirin, gezintiye çıkın, sevdiklerinize zaman ayırın bu sayede içinizdeki sevginin zamanla köreldiğini göreceksiniz. Yanlış yaptığınızı onun buna değmeyeceğini idrak edeceksiniz.

anaların evlatlarının acısıyla yaşamak zorunda kaldığı dünyada aşk acısı filan çok yavan kalıyo. he ben çekmedim mi acı? offf hem de ne biçim. yemeden, içmeden, gülmeden kesilip 53 gün sadece ağladığımı biliyorum. biri nasılsın dese böggggh diye pöykürüyodum ama geçti, kendiliğinden, zamanla geçti. yeter ki siz bu acıdan zevk almayın. kadınların çoğu aşk konusunda acı çekmeyi seviyo ve bence siz istediğiniz için bu kadar acı çekiyorsunuz, öyle hissediyorsunuz. böyle hep sanıyoruz ki en çok biz aşık olduk veya en çok biz sevildik veya en çok biz mutlu olduk veya en çok biz acı çektik. yok ki öyle bir şey.

size yazık yahu. he yenidir, tazedir acısını çekmeden kapanmaz zaten o defter ama abartmadan, ömrünüzden götürmeden

Kararlı ol sakın mesaj atma, arama, iletişime geçme..
Onun sevmediğini biliyorsun bu saatten sonra tekrar barışsanız bile sadece unutman zorlaşacak.
Er geç bitecekse bir an önce bitmesi daha hayırlıdır, sabır de dua et; geçecek..

Sadece korkum tekrar yazarsa nefsime hakim olamamak.. Yani biraz cani yansa keske diyorum. Ama sonra yok olmasin kiyamam diyorum. Cok sevdim. Ve hala seviyorum

X