YURT DISI GURBETCILERDEN ISTANBULDA BURUN ESTETIGI DUSUNENLER BURAYA !!!

Sultan2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
292
40
40
Merhaba yurt disinda kalip istanbulda burun estetigi olmak isteyenler acaba nisan, mayis veya haralik ayi icin uygun fiyata iyi bir doktor buldunuz mu bende dusunuyorum fakat daha karar veremedim malum ameliyat fiyati gelis gidis ucak bileti ve 7 ile 10 gun arasi otelde konaklama bize pahaliya gelicek ayrica yalniz gitmek zor oluyor ben Muhammet Dilberi simdi 8000tl deniyor ve Emre ilhani begeniyorum cok basarililar bircok hasta resmi gordum :KK37:fakat fiyat konusunda kararsizim yardimci olur musunuz ? Simdiden tsk ederim :KK25:

Merhaba yurt disinda kalip istanbulda burun estetigi olmak isteyenler acaba nisan, mayis veya haralik ayi icin uygun fiyata iyi bir doktor buldunuz mu bende dusunuyorum fakat daha karar veremedim malum ameliyat fiyati gelis gidis ucak bileti ve 7 ile 10 gun arasi otelde konaklama bize pahaliya gelicek ayrica yalniz gitmek zor oluyor ben Muhammet Dilberi simdi 8000tl deniyor ve Emre ilhani begeniyorum cok basarililar bircok hasta resmi gordum :KK37:fakat fiyat konusunda kararsizim yardimci olur musunuz ? Simdiden tsk ederim :KK25:
canım uygun derken nekadara düşünüyosun?

canım uygun derken nekadara düşünüyosun?
canım şöyle birşey var uyguna bulayım derken hüsrana ugrama bu konuda cidden iyi bi araştrma gerekiyor ben 2 sene araştırdım prf dr selçuk inanlıya oldum kendsisi istanbulda çok memnunum işinin ehli ben 8 bine yaptırdım yalnız amliyat fiyatı 8 ila 10 bin arası degişiyor selçuk beyin,yalnız şunu söliyeyimki deger 28.günümm şişlık olmasına ragmen çok memnunum para konusunda az bile diyebilrim içimin huzurlu ve rahat olması kadar güzel bişi yok bence paranı ayarla ve iyi bi doktra ol pahalı diye düşünme ama şununda altını çizim her pahalı olan doktorda güzel yapmıyor cevremde örnekler mevcut bu yüzden dikkatli tedbirli bilinçli olmanı tavsiye ederim canım

DR. Emre ilhandan bugun ki aldigim cevap 10000tl budjemi asiyor malesef onu beynimden iptal ettim :KK35: DR. Yakup Avsarda super fakat o coook pahali 18000 tl civari imkansiz kredi ile borca girmek sacma bir burun icin araba alir gibi bence daha uygun fiyata ayni burunlari tasarliyan doktor bulunur koca istanbul'da .. En Büyük TÜRKİYE

Bilinen birkac hastane ve ismi duyulmus doktoru arastirdim ama fiyatlari uygun degil o parayi toplamam cok zaman alir malesef .. Seneye dugunum var ise tekrar baslamadan ameliyat olmam gerek yoksa birdaha yapamam :cry:

DR. Baris cakirda super fakat daha fiyat bilgisi alamadim bir bilen varsa iyi olur bu surec insani ruhen yoruyor yarin ameliyat olucak olsam bu kadar stresse girmem :KK34:

DR. Emre ilhandan bugun ki aldigim cevap 10000tl budjemi asiyor malesef onu beynimden iptal ettim :KK35: DR. Yakup Avsarda super fakat o coook pahali 18000 tl civari imkansiz kredi ile borca girmek sacma bir burun icin araba alir gibi bence daha uygun fiyata ayni burunlari tasarliyan doktor bulunur koca istanbul'da .. En Büyük TÜRKİYE
bütceni nekadar zorlayabilcen

Tavsiyen uzeri Selcuk beyede yazicam cok umudum olmasada inshAllah iyi haber alirim on muayene ye gidebilme gibi bir sansim olmadigindan onceden yuz yuze gorusup fiyat pazarligi yapamiyorum bu yuzden tek fiyat ustune duruyorlar yurt disindan gelmek isteyen insanlara cok sacma ayirimcilik yasiyoruz halbuki bizim maasimizda yetersiz bize birikim cok zor :KK20:

Merhabalar:) ben 4 ay once 4500 tl ye Dr. Bekir Sivri ye estetik oldum doktorumdan da çok memnunum. Benim 4-5 arkadaşım ve 1 ay oncede kardesim Dr. Bekir bey e estetik oldu onlarda çok memnun. Bekir bey ameliyati yaptigi hastanede ve onun sonrasi kontrollerinde hic bir ek ucret cikarmadi bize. Acibadem hastanesinde calisiyorum ve isim geregi cok fazla hekim taniyorum ama estetik anlaminda bekir bey den baskasina asla guvenmiyorum. Eski ve yeni resimlerimi sizinle paylasabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim resimlerimi.ekledim bakabilirsin henuz sislikler mevcut ama daha bi ay bile olmadi cunku

canim resimlerimi.ekledim bakabilirsin henuz sislikler mevcut ama daha bi ay bile olmadi cunku

COOOOK tesekkur ederim guzelim resimler harikaa burnun cok dogal yuzune cok yakismis masAllah zaten guzelsin :KK36: Selcuk beye durumu acikladim yardimci olmadi 10000 tl yoksa olmaz dedi :KK12::KK34:

Tanınmış isimlere yönelmişsiniz e haliyle çok para isterler tabi. Ismi herkesin dilinde sakız olmayanları araştırın umduğunuzu bulacaksınız diye tahmin ediyorum.

Merhabalar:) ben 4 ay once 4500 tl ye Dr. Bekir Sivri ye estetik oldum doktorumdan da çok memnunum. Benim 4-5 arkadaşım ve 1 ay oncede kardesim Dr. Bekir bey e estetik oldu onlarda çok memnun. Bekir bey ameliyati yaptigi hastanede ve onun sonrasi kontrollerinde hic bir ek ucret cikarmadi bize. Acibadem hastanesinde calisiyorum ve isim geregi cok fazla hekim taniyorum ama estetik anlaminda bekir bey den baskasina asla guvenmiyorum. Eski ve yeni resimlerimi sizinle paylasabilirim.
Ben resimlerinizi göremedim. Rica etsem tekrar paylaşır mısınız? Bekir Bey hangi hastane ve size ne kadara mal oldu?

Kızlar Boğaziçi Burun Estetik hastanesinde ameliyat olan var mı ? Fiyat uygun ve sitedeki burun ameliyatı geçirmiş hasta resimleri güzel ancak doktorlar kim bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim :KK39:

Kızlar Boğaziçi Burun Estetik hastanesinde ameliyat olan var mı ? Fiyat uygun ve sitedeki burun ameliyatı geçirmiş hasta resimleri güzel ancak doktorlar kim bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim :KK39:
Dr Ismail Bayramdı galiba doktorun adı ama daha fazla bir şey bilmiyorum maalesef :KK43:

Ben resimlerinizi göremedim. Rica etsem tekrar paylaşır mısınız? Bekir Bey hangi hastane ve size ne kadara mal oldu?
merhaba bende bekir beye ameliyat oldum öncesi sonrası resmimi yüklüyorum fikir olur size :) şu an 48 inci günümdeyim ama resim 15inci günde çekildi :KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar: kendinizi bekir beye emanet edebilirsiniz ben sonuçtan çok memnun kaldım.. varsa sorularınız seve seve cevaplarım :)
11165235_657655611047987_5922520921300101392_n.jpg
14675_655423851271163_3404369701406910693_n.jpg

merhaba bende bekir beye ameliyat oldum öncesi sonrası resmimi yüklüyorum fikir olur size :) şu an 48 inci günümdeyim ama resim 15inci günde çekildi :KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar: kendinizi bekir beye emanet edebilirsiniz ben sonuçtan çok memnun kaldım.. varsa sorularınız seve seve cevaplarım :)
11165235_657655611047987_5922520921300101392_n.jpg
14675_655423851271163_3404369701406910693_n.jpg
Maşallah diyelim çok güzel olmuş.

Bende yurtdışında yaşarken istanbul'a gelip ameliyat olanlardanım. Doktorum Abdülkadir Göksel'di. Araştırmanı tavsiye ederim. Şimdiden çok geçmiş olsun.

Merhaba bence en iyisine git paradan kacinma bu sene olmazsa seneye yaptir ben almanya da 3 defa oldum 4. Ankara'da cok memnunum istersen whatsaptan resim atabilirim 004915222521419

X