Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

bugün pazar ya kimseden ses yok
biraz önce seni düşündüm yasmin ablam da ses vermedi dedim sen geldin vallahi :))))

ben tüm gün pinekledim evde :))
Ben sizin yerineze de gezdim canım. Son olarak eve dönerken arkadaşım aradı, acil doğuma alıyorlar deyince, direk hastaneye yanına gittim. Yeni geldim sayılır. Hamişler dua edin, bebeği yenidoğan yoğun bakıma aldılar.

ayyy ALLAH yardımcısı olsun
neden yoğun bakımda ki ay çok üzüldüm yaaaa

37 haftalık doğdu, solunumu sıkıntılı ve ağlayamıyordu. Hala gözümün önünde, mosmordu.

ayy kıyamam yaaa inş bi an önce toparlar
daha bugün ablamla bebegin erken doğmasını ve cigerlerinin tam gelismemesini konuştuk şuan çok üzüldüm
ailesine sabır bebisede güç versin rabbim

DilanBoran

kameram bozuk mecbur iç kamera ile çektim ama ilk gunlere bakarak baya koyu artik çizgim
Canim masallah baya koyulasmis. 1 hafta sonra bir tane daha yap o zaman daha koyu cikiyor. Benim 18. Gunum de baya koyulasmisti. Evimde ucuz olan testlerden vardi. Onlari bitiriyorum. Bir de cift cizgi gormek beni cok rahatlatiyor.

Canim masallah baya koyulasmis. 1 hafta sonra bir tane daha yap o zaman daha koyu cikiyor. Benim 18. Gunum de baya koyulasmisti. Evimde ucuz olan testlerden vardi. Onlari bitiriyorum. Bir de cift cizgi gormek beni cok rahatlatiyor.

aynen bugünü atlatmak için dün aldım hemen bitane daha dedim sabah yaparım
pazartesiye kadar o çizgi götürür beni
ınş degerler güzel cikarda bende haftaya keseyi görürüm hemen cağırır doktorum

A Aveline bugün ne planlarin var yada biseyler yapicakmisiniz Arkadaş felann
Canim disardaydim tanikisi her zamanki gibi.bugun baska plan vardi aslinda ama oglen biranda plan degisikligi oldu yegenlerim ayvaliktan geldiler surpriz yaptilar bana. Orta bir yerde bulustuk onlarka vakit gecirdik.dogumgunumu kutladik.simdi geri donuyoruz

Ohhhhh ne güzel bak aferın senı yanlız bırakmamıslarrrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…