- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.297
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.201
Ben sizin yerineze de gezdim canım. Son olarak eve dönerken arkadaşım aradı, acil doğuma alıyorlar deyince, direk hastaneye yanına gittim. Yeni geldim sayılır. Hamişler dua edin, bebeği yenidoğan yoğun bakıma aldılar.bugün pazar ya kimseden ses yok
biraz önce seni düşündüm yasmin ablam da ses vermedi dedim sen geldin vallahi :))))
ben tüm gün pinekledim evde :))
Daha erken gelecektim canım, yazdım neler olduğunu. Biraz canımız sıkkın ama iyiyiz.Sen neler yaptın aşkkkk böcüğüüüüğ kocanla bıttımı gezmelerrrrben evdeyim vallahhhh herkes cekildı yanlız da kıme yazıyım canımıniçi
Ben sizin yerineze de gezdim canım. Son olarak eve dönerken arkadaşım aradı, acil doğuma alıyorlar deyince, direk hastaneye yanına gittim. Yeni geldim sayılır. Hamişler dua edin, bebeği yenidoğan yoğun bakıma aldılar.
37 haftalık doğdu, solunumu sıkıntılı ve ağlayamıyordu. Hala gözümün önünde, mosmordu.ayyy ALLAH yardımcısı olsun
neden yoğun bakımda ki ay çok üzüldüm yaaaa
Bebeklerı melekler korurmuş işallah bebiş sağlıgına hemen kavusurda annecığının yüreği yanmazxxx yarabbım sen büyüksün sen yardım etDaha erken gelecektim canım, yazdım neler olduğunu. Biraz canımız sıkkın ama iyiyiz.
Allahım yar ve yardımcısı olsun işallah bıanönce hersey yoluna gırer kıyamam ya37 haftalık doğdu, solunumu sıkıntılı ve ağlayamıyordu. Hala gözümün önünde, mosmordu.
Evet canım, arkadaşımı sakinleştirmek bana düştü. İnşallah canım benim, sabaha kadar toparlar inşallah.Bebeklerı melekler korurmuş işallah bebiş sağlıgına hemen kavusurda annecığının yüreği yanmazxxx yarabbım sen büyüksün sen yardım et
Ayyyyy düşünemıyorum allahım arkadasına güç versın cok zorrrrrrrrr işallah bebiş bi mucıze olurda sabah sağsalım olurrrrr işallah işallahEvet canım, arkadaşımı sakinleştirmek bana düştü. İnşallah canım benim, sabaha kadar toparlar inşallah.
37 haftalık doğdu, solunumu sıkıntılı ve ağlayamıyordu. Hala gözümün önünde, mosmordu.
İnşallah kuzum.Ayyyyy düşünemıyorum allahım arkadasına güç versın cok zorrrrrrrrr işallah bebiş bi mucıze olurda sabah sağsalım olurrrrr işallah işallah
İnşallah canım benim.ayy kıyamam yaaa inş bi an önce toparlar
daha bugün ablamla bebegin erken doğmasını ve cigerlerinin tam gelismemesini konuştuk şuan çok üzüldüm
ailesine sabır bebisede güç versin rabbim
Canim masallah baya koyulasmis. 1 hafta sonra bir tane daha yap o zaman daha koyu cikiyor. Benim 18. Gunum de baya koyulasmisti. Evimde ucuz olan testlerden vardi. Onlari bitiriyorum. Bir de cift cizgi gormek beni cok rahatlatiyor.
Canim masallah baya koyulasmis. 1 hafta sonra bir tane daha yap o zaman daha koyu cikiyor. Benim 18. Gunum de baya koyulasmisti. Evimde ucuz olan testlerden vardi. Onlari bitiriyorum. Bir de cift cizgi gormek beni cok rahatlatiyor.
Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allahım kimseye evlat acısı vermesin37 haftalık doğdu, solunumu sıkıntılı ve ağlayamıyordu. Hala gözümün önünde, mosmordu.
Yok canım cok erken sadece hareket oldumu ıyı hissediyorum hepsı bu:) geldı kızzzzz hemennn napsın dükkana gıttı eleman malzeme istemiişşşşşşş:)İnşallah kuzum.
5. günü yedin kuzum, belirti aramıyoruz değil mi?
Enişte gelmedi mi hala ya, yalnız bıraktı seni Pazar Pazar
Canim disardaydim tanikisi her zamanki gibi.bugun baska plan vardi aslinda ama oglen biranda plan degisikligi oldu yegenlerim ayvaliktan geldiler surpriz yaptilar bana. Orta bir yerde bulustuk onlarka vakit gecirdik.dogumgunumu kutladik.simdi geri donuyoruz
Selmaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana küsümRabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir. Allahım kimseye evlat acısı vermesin
Oy oy kiyamam ablosssuuummm.Selmaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana küsümbenı bugün yanlız bıraktın
Ohhhhh ne güzel bak aferın senı yanlız bırakmamıslarrrrr:)Canim disardaydim tanikisi her zamanki gibi.bugun baska plan vardi aslinda ama oglen biranda plan degisikligi oldu yegenlerim ayvaliktan geldiler surpriz yaptilar bana. Orta bir yerde bulustuk onlarka vakit gecirdik.dogumgunumu kutladik.simdi geri donuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?