- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.661
Canlar yarın yumuşlarımı göreceğim inş büyümüştür çok heyecanlı ve stresliyim ... dualarınızı bekliyorum.... uyuyamıyorum stresten
Tabiki ederim Canım ... çok rahatım ama şimdi bi heyecan panik bastı
Canim benim de sadece aksamlari midem bulanmaya basladi. Sen veSelam kizlar. Gezmelerim yeni bitti :)
DilanBoran & hatice-yakup bulantilarim daha iyi ama tamamen gitmedi. Bazi günler hic yük bazen cok fena. Bugün yine agir. Yesil elma yemekten bi hal oldum bugün
Siz napiyorsunuz? Hersey yolundami? Hurisimden haber yok dimi
Canim benim de sadece aksamlari midem bulanmaya basladi. Sen vehatice-yakup suan hangi ilaclari kullaniyorsunuz?
Ins Canim güzel haberle gelirim birazdan gidiyorunALLAH yardımcın olsun cnm
Heyecanımız çok normal :))
Ins herşey güzel olur
Guzel haberlerini bekliyoruz canımIns Canim güzel haberle gelirim birazdan gidiyorun
Kizlar transferden sonra hangi ilaçları aldınız
Canim benim de sadece aksamlari midem bulanmaya basladi. Sen vehatice-yakup suan hangi ilaclari kullaniyorsunuz?
Hatunlarrrr soguk diye buralari unuttunuzzzzz, nerelerdesiniz, son 1-2-3 erik dali gevrektir, erik dali gevrektirrrrr, hadiii canlanin, birazdan halaya geciyoruz
Kizlar cok soguk buralar . Bir de progesterone ignesi yuzunden kalcam mahvoldu. Onceden hemsire kenera yapiyordu. Yatarken sagima soluma donemiyordum. Simdiki tam ortaya yapiyor. Oturamiyorum , duz yatamiyorum. Sabirsizlikla ignenin bitecegi gunu bekliyorum. Bir de bende de sabah kahverengi akinti gelmeye basladi.
Kizlar cok soguk buralar . Bir de progesterone ignesi yuzunden kalcam mahvoldu. Onceden hemsire kenera yapiyordu. Yatarken sagima soluma donemiyordum. Simdiki tam ortaya yapiyor. Oturamiyorum , duz yatamiyorum. Sabirsizlikla ignenin bitecegi gunu bekliyorum. Bir de bende de sabah kahverengi akinti gelmeye basladi.
doktoruna bildirdinmi canim? cok mu az mi?
nezamana kadar yapmalisin igneleri?
Kizlar doktor dinlenmemi istedi. Igneleri 13. Haftaya kadar yapacakmisim. Bugun bebisin kalp atisini duydum cok sukur ama gunune gore 3 gun geriden geliyor dedi doktor. 3 gunden sorun olmaz dedi. Ben de bir hafta is yerinden izin alip dinlenecegim. Hic riske atmaya degmez.O igne yapiyor maalesef oyle canim ya.az daha sabir.kacinci haftaya kadar kullancaksin?
canim guzel haber bu. Bak 7 tane olmuslar. Dusuk dozajda ilac kullaniyorsun diye hatirlamiyorum. Insallah hepsi kaliteli olur canim.Hayırlı akşamlar canlar. Maglesef yumuşlar naz yapıyor daha 16 olmuşlar 4 sağda 3 solda olmuş...pazar çatlama vurulacağım salı toplana cuma transfer var inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?