Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim benim de sadece aksamlari midem bulanmaya basladi. Sen ve hatice-yakup suan hangi ilaclari kullaniyorsunuz?

Canim benim de sadece aksamlari midem bulanmaya basladi. Sen ve hatice-yakup suan hangi ilaclari kullaniyorsunuz?

Güzel belirtiler basliyo demek :) benim ilaclarim bitti sayilir. Vitamin ilaci aliyorum (folikasit özellikle) ve transfer sonrasi icin tutunmasi icin arefam almistimya onu 12. haftaya kadar devam edebiliyorsun. Doktorum gerek yok artik dedi ama ben onunla kendimi daha rahat hissediyorum o yüzden arada aliyorum. Günde 3 kere degil ama. 1 kere en fazla.

Hatunlarrrr soguk diye buralari unuttunuzzzzz, nerelerdesiniz, son 1-2-3 erik dali gevrektir, erik dali gevrektirrrrr, hadiii canlanin, birazdan halaya geciyoruz

Kizlar cok soguk buralar . Bir de progesterone ignesi yuzunden kalcam mahvoldu. Onceden hemsire kenera yapiyordu. Yatarken sagima soluma donemiyordum. Simdiki tam ortaya yapiyor. Oturamiyorum , duz yatamiyorum. Sabirsizlikla ignenin bitecegi gunu bekliyorum. Bir de bende de sabah kahverengi akinti gelmeye basladi.

doktoruna bildirdinmi canim? cok mu az mi?
nezamana kadar yapmalisin igneleri?

O igne yapiyor maalesef oyle canim ya.az daha sabir.kacinci haftaya kadar kullancaksin?

Hayırlı akşamlar canlar. Maglesef yumuşlar naz yapıyor daha 16 olmuşlar 4 sağda 3 solda olmuş...pazar çatlama vurulacağım salı toplana cuma transfer var inşallah

doktoruna bildirdinmi canim? cok mu az mi?
nezamana kadar yapmalisin igneleri?

O igne yapiyor maalesef oyle canim ya.az daha sabir.kacinci haftaya kadar kullancaksin?
Kizlar doktor dinlenmemi istedi. Igneleri 13. Haftaya kadar yapacakmisim. Bugun bebisin kalp atisini duydum cok sukur ama gunune gore 3 gun geriden geliyor dedi doktor. 3 gunden sorun olmaz dedi. Ben de bir hafta is yerinden izin alip dinlenecegim. Hic riske atmaya degmez.
Hayırlı akşamlar canlar. Maglesef yumuşlar naz yapıyor daha 16 olmuşlar 4 sağda 3 solda olmuş...pazar çatlama vurulacağım salı toplana cuma transfer var inşallah
canim guzel haber bu. Bak 7 tane olmuslar. Dusuk dozajda ilac kullaniyorsun diye hatirlamiyorum. Insallah hepsi kaliteli olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…