- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.821
Ne sipariş ediyorlar kız senden :))Aynen öyle canım benim, birde eşinin arkadaşları da sipariş verirse sabah beri oturamazsın.
Yarın için 4 aile ile dağ evi planı yapıldı. Direk Yasemin’e börekle sarma işini verin dediler herifler. Cinnet geçirebilirdim bugün. Sabah pazara gittim, malzemeleri aldım. Şimdi hazır hepsi, börekler pişiyor bir yandan. Duşa nasıl gireceğimi düşünüyorum, o derece dermansızım.Ne sipariş ediyorlar kız senden :))
Yormasınlar ablamı söyle aaaa
Zaten zorlu bi sürece gireceksin
Bana daha demediler ozaman cuma verirler transferden sonra hayırlısı artıkToplamadan sonra başlıyorsun canim
Bende öyleydi yani:)
Bana vermediler biliyorum Canım... herkese mi verilen bi ilaçTransferden 5 gün önce başlatılıyor normalde progesteron, rahmi hazırlaması için.
Yarın için 4 aile ile dağ evi planı yapıldı. Direk Yasemin’e börekle sarma işini verin dediler herifler. Cinnet geçirebilirdim bugün. Sabah pazara gittim, malzemeleri aldım. Şimdi hazır hepsi, börekler pişiyor bir yandan. Duşa nasıl gireceğimi düşünüyorum, o derece dermansızım.
Verirler canım vermezlerse de demekki progesteronun Guzel demektir :)Bana vermediler biliyorum Canım... herkese mi verilen bi ilaç
Ellerine saglik canim. Ne guzel temiz havaya gideceksiniz. Iyi eglenceler canim.Yarın için 4 aile ile dağ evi planı yapıldı. Direk Yasemin’e börekle sarma işini verin dediler herifler. Cinnet geçirebilirdim bugün. Sabah pazara gittim, malzemeleri aldım. Şimdi hazır hepsi, börekler pişiyor bir yandan. Duşa nasıl gireceğimi düşünüyorum, o derece dermansızım.
Hepsinin eşleri birşeyler yapacak, fakat en oyaza bana düştü.Kendi karıları ne ise yarıyormuş
Bütün yükü sana attılar yani kolay gelsin ablam eminim harika olmuştur börekler
Sağolasın kuzum, evet bir nevi motive olacak benim için.Ellerine saglik canim. Ne guzel temiz havaya gideceksiniz. Iyi eglenceler canim.
Bildiğim kadarı ile herkese veriliyor canım.Bana vermediler biliyorum Canım... herkese mi verilen bi ilaç
Hayırlısı işe yarayacaksa versinler tabi.. çok garip stres var zaten ..Verirler canım vermezlerse de demekki progesteronun Guzel demektir :)
Ama 90% verirler
Salı sorarım inş canımBildiğim kadarı ile herkese veriliyor canım.
Hayırlısı işe yarayacaksa versinler tabi.. çok garip stres var zaten ..
İnşallah cano... çok huzursuzluk var sebepsiz yere..Yapma canım stres yapma
Herşey güzel olacak
İnşallah cano... çok huzursuzluk var sebepsiz yere..
Haklısın Canım hem ilaçlar hem düşünmek insanı çok etkiliyor ..Kullandığın ilaçlar felan kolay degil kuzum yaa hormon sonuçta hepsi
Heycan hiç bitmeyecek pozitifi görünce bile aslına bakarsan
Etkilemez mı yaa hepsi hormon :)Haklısın Canım hem ilaçlar hem düşünmek insanı çok etkiliyor ..
Hay bu hormonları ben ..... :) artık kendimi tanıyamıyorum...
Aynen öyle Canım aliem ve eşim idare etmekten çatlamaya geldiler... :)Insani asiri geriyor yaaaa
Nasılsın deseler catacak gibi oluyorum haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?