- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.841
Aynen öyle Canım aliem ve eşim idare etmekten çatlamaya geldiler... :)
Doktorum başta korkuyu verdi zor süreç stres sıkıntıda uzak durması lazım yokta tutmaz felan diye maşallah deyim bayagı alta alıyor... tabi mezaman patlar bilmiyorumIyı yine seni idare eden var
Benim esim hiç etmedi valla
etmediğimiz kavgaları tedavi sürecinde yaşadık
Bugün Hurişimizin doğum günü kızlarr.
Birde buradan kutlayayımHurihuri2013 kuzumm, Rabbim gönlündekini ömrüne versin inşallah. Hep hayırla, güzellikle karşılaştırsın yüzü gibi gönlüde güzel kardeşim benim. Nice mutlu senelere canım benim, yeni yaşın kutlu olsun.
Bugün Hurişimizin doğum günü kızlarr.
Birde buradan kutlayayımHurihuri2013 kuzumm, Rabbim gönlündekini ömrüne versin inşallah. Hep hayırla, güzellikle karşılaştırsın yüzü gibi gönlüde güzel kardeşim benim. Nice mutlu senelere canım benim, yeni yaşın kutlu olsun.
Hurihuri2013 canim yeni yasin sana tum guzellikleri istedigin tum dileklerini getirsin saglikla huzurla dolu nice senelere.dogum gunun kutlu olsun.
Hurihuri2013 canim dogum gunun kutlu olsun canim. Insallah 2018 yil Icinde bebegine kavusursun . Nice mutlu senelere canim.
Progestan rahim duvarini kalinlastirip embriyonun yani bebegin düsmesini önlüyorYaş 25 olması lazım Canım ben 28 oldum için hiç sormAdım ... progestan ne işe yarıyor bilmiyorum ama Şuana kadar kullanmadım ...
Canım benimKIZLAR HEPINIZIN YENI YILINI SIMDIDEN CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
YENI YIL HEPIMIZE BEBEKLERIMIZE KAVUŞTUĞUMUZ BIR YIL OLSUN INŞALLAH
Hurihuri2013
GUZEL KALPLI ABLAM YENI YAŞIN SANA BÜTÜN MUTLULUKLARI GETIRSIN INS
EN BAŞTA BEBEGINE KAVUŞTURSUN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ABLAM
SEVILIYORSUN
Cannnnn kardeşimmmmmHerkese mutlu bi yıl diliyorum kızlar inşallah hepimiz için uğurlu mutlu bir yıl olsun.
Hurihuri2013 canım ablam doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun. Yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur ve en önemlisi annelik getirsin inşallah. ❤
Bu sigortayı tavsiye ederim Canım 100%100 karşılıyor.. ben bu hafta faturayı yolladım hemen geldi para centine kadar...Progestan rahim duvarini kalinlastirip embriyonun yani bebegin düsmesini önlüyor
Allah şifa versin inş. Sakin olmaya çalış. Haberdar et.Kızlar aşırı kanama ile hastaneye geldim doktoru bekliyorum
Nolursun dua edin bebegim beni terketmesin
Allah şifa versin inş. Sakin olmaya çalış. Haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?