Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Mrb canlar bugün yine aşırı kanama ve sancı ile hastanelik oldum
Doktorum kesenin biçiminde bozukluk olduğunu söyledi
Her duruma hazırlıklı olmam gerek
Sağlıkla dünyaya da gelebilir ama düşükte olabilir dedi
Hayırlısını diliyorum Allahimdan dün çok kötüydüm ama bugün şükür sağlıklı düşüne biliyorum
Dualarınızı eksik etmeyin :)

Canim cok uzuldum. Insallah bebisin seni birakmaz canim. Dualarim senin ile.

Canim cok uzuldum. Insallah bebisin seni birakmaz canim. Dualarim senin ile.

Sağol canım kese yerinde olduğu sürece umudumu yitirmicem ama kaybedersem de yapacak bişey yok
Çok şükür yaşımız genç bidaha deneriz imkanımız var inancım tam çok şükür
Sağlıklı olsa embryo zaten beni bırakmaz değilse de zaten gebeliğin bi anlamı yok
2-3 aya bi transfer daha olurum yapacak bişey yok
Şuan uzsem kendimi bişey değişmez anca zarar veririm bebeğime
Sabrım tam inancım tam hayırlısını diliyorum
Sizlerde sağolun dualarınız için

Canım umarım bişey olmaz bebeğine herşey yolunda gider.dualarım seninle olucak.Allah sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip etsin inşallah.

Canımasın ya rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyorum..

Allah yardimcin olsun canım lütfen kendine dikkat et umarım bebege birşey olmaz iyi düşünelim iyi şeyler olsun insallah sakin ve pozitif olmaya çalış herşey Allahtan

Rabbim yardımcınız olsun kuzum. İlaçlarına, bol su tüketmeye ve dinlenmene önem ver canım benim. Hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci, yatmak gerekiyorsa yatacaksın, yapacak bir şey yok.
Olmazsa da dediğin gibi, çok gençsiniz ve rahimde tutunmayı öğrendi, gerisi çok kolaylaşır inşallah.
Dualarımdasın boncuk gözlüm.

Allah yardimcin olsun canım lütfen kendine dikkat et umarım bebege birşey olmaz iyi düşünelim iyi şeyler olsun insallah sakin ve pozitif olmaya çalış herşey Allahtan

Güzel dileklerinizle mutlu ettiniz kızlar Hepiniz sağolun inş iyi olur olmazsa da vardır yaradanın bi bildiği

Inşallah ablam aynen öyle
Suyu zaten hep çok içiyordum gebelikten beri
Şuan benimle şükür inş terketmez beni
Ederse de Rabbim sağlık versin ki bidaha deneriz
Belkide bundan sonra sağ taraftan çatlama olur düzene girer kendim hamile kalırım
Her şer de vardır bi hayır

Aynen öyle kuzum, hayırla karşılaşın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…