- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.881
Canim cok uzuldum. Insallah bebisin seni birakmaz canim. Dualarim senin ile.Mrb canlar bugün yine aşırı kanama ve sancı ile hastanelik oldum
Doktorum kesenin biçiminde bozukluk olduğunu söyledi
Her duruma hazırlıklı olmam gerek
Sağlıkla dünyaya da gelebilir ama düşükte olabilir dedi
Hayırlısını diliyorum Allahimdan dün çok kötüydüm ama bugün şükür sağlıklı düşüne biliyorum
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Canim cok uzuldum. Insallah bebisin seni birakmaz canim. Dualarim senin ile.
Bu arada güzel kalbinle yine hissedip yazmışsın tatlımhatice-yakup canim bugun nasilsin? Kanama halen devam ediyor mu?
Mrb canlar bugün yine aşırı kanama ve sancı ile hastanelik oldum
Hayırlısını diliyorum Allahimdan dün çok kötüydüm ama bugün şükür sağlıklı düşüne biliyorum
Canım umarım bişey olmaz bebeğine herşey yolunda gider.dualarım seninle olucak.Allah sağlıkla bebişine kavuşmanı nasip etsin inşallah.
Canımasın ya rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyorum..Mrb canlar bugün yine aşırı kanama ve sancı ile hastanelik oldum
Canımasın ya rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyorum..
Evettttt çok heyecanlıyım Canım ilk deneme oldu için acemilikte var...Inşallah canım benimmmmm
Senin toplama sabah miydi kiz ?
Allah yardimcin olsun canım lütfen kendine dikkat et umarım bebege birşey olmaz iyi düşünelim iyi şeyler olsun insallah sakin ve pozitif olmaya çalış herşey AllahtanMrb canlar bugün yine aşırı kanama ve sancı ile hastanelik oldum
Rabbim yardımcınız olsun kuzum. İlaçlarına, bol su tüketmeye ve dinlenmene önem ver canım benim. Hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci, yatmak gerekiyorsa yatacaksın, yapacak bir şey yok.Mrb canlar bugün yine aşırı kanama ve sancı ile hastanelik oldum
Evettttt çok heyecanlıyım Canım ilk deneme oldu için acemilikte var...
Allah yardimcin olsun canım lütfen kendine dikkat et umarım bebege birşey olmaz iyi düşünelim iyi şeyler olsun insallah sakin ve pozitif olmaya çalış herşey Allahtan
Rabbim yardımcınız olsun kuzum. İlaçlarına, bol su tüketmeye ve dinlenmene önem ver canım benim. Hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci, yatmak gerekiyorsa yatacaksın, yapacak bir şey yok.
Olmazsa da dediğin gibi, çok gençsiniz ve rahimde tutunmayı öğrendi, gerisi çok kolaylaşır inşallah.
Dualarımdasın boncuk gözlüm.
Aynen öyle kuzum, hayırla karşılaşın inşallah.Inşallah ablam aynen öyle
Suyu zaten hep çok içiyordum gebelikten beri
Şuan benimle şükür inş terketmez beni
Ederse de Rabbim sağlık versin ki bidaha deneriz
Belkide bundan sonra sağ taraftan çatlama olur düzene girer kendim hamile kalırım
Her şer de vardır bi hayır
Çok dua edin rabbim korktuğuma uğratmasınKorkma inş herşey güzel gider canım benim
Bende öyleydim nasıl olacak felan :)
Çok dua edin rabbim korktuğuma uğratmasın
Korkulacak birşey değil canım, özellikle yumurtalar daha bedenindeyken strese girmemeni öneririm. Çok etkileniyorlar çünkü.Çok dua edin rabbim korktuğuma uğratmasın
Haklısın Canım da işte ister istemez oluyor...Korkma kız hayırlısını dile Rabbimden
Herşey bi sınav bize düşen tevekkül edip daha iyi şeyler olacağına inanmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?