- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.921
Benim aldığım karışım. Bende ac karnına alırım inşallah ıyi olur .arisutunu almadım dolaba koymak gerekiyormus buraya kadar getiremem bozulur diye düşündüm. Benimkinin içinde küçük bi kaşık var hergun onla alsam yeter sanırım.Arı sütü ve kestane balını ayrı ayrı kullanıyorum ben, karışım olarak hiç kullanmadım canım. Sabah uyanır uyanmaz, aç karnına alıyorum. Ve tahta kaşık kullanılması gerektiğini biliyorum.
hatice-yakup canım çok geçmiş olsun inşallah bişey olmaz bebise. Bugün nasılsın varmı hala kanama.
İçine kaşık koydularsa, miktar onunla ayarlı demektir. Arısütünü ancak sipariş edersen soğuk zinciri ile kargolarlar canım. Bana soğuk zinciri ile kargolamışlardı.Benim aldığım karışım. Bende ac karnına alırım inşallah ıyi olur .arisutunu almadım dolaba koymak gerekiyormus buraya kadar getiremem bozulur diye düşündüm. Benimkinin içinde küçük bi kaşık var hergun onla alsam yeter sanırım.
Ben iyiyim hamdolsun, bende yatıyorumSadece yatıyorum ablam 2 gündür ve uzun bi sürede sadece yatacağım
Korkudan duşa bile girmiyorum gerisini sen düşün:)
Eşim annem hizmet ediyor bende tadını çıkarıyorum
Şükür bugün kan görmedim
2 gündür ömrümde kanamadigim kadar kanadim zaten pek halimde yok
Sen nasılsın ablammm
Sadece yatıyorum ablam 2 gündür ve uzun bi sürede sadece yatacağım
Korkudan duşa bile girmiyorum gerisini sen düşün:)
Eşim annem hizmet ediyor bende tadını çıkarıyorum
Şükür bugün kan görmedim
2 gündür ömrümde kanamadigim kadar kanadim zaten pek halimde yok
Sen nasılsın ablammm
Ben iyiyim hamdolsun, bende yatıyorumfakat farklı sebeple eşim gececi, ses yapmamak için hiçbir işe girişmiyorum.
Canim sende Hämatom mu vardi yoksa, pardon türkcesini bilmiyorum, cok kanadim yazmisin, Hämatom varmi diye baktilar mi?
Güzeldi canım benim.Boşver bugünde yat ablam :)
Dag evi nasıl geçti güzeldir kesin
Doktorum biri kesenin yakınında hämatom var dedi diğeri yok dedi
Kendi doktorumu bekliyorum o en iyi bilgiyi verir inşalilah cumartesi
Türkçesi de hematom rahim icin yırtık
Çok kadında olur olmuş
Umarım öyledir bebekten dolayi değilmiş
Hematom yatınca geçiyormuş genelde bakalım
Artık nasip diyip bekliyoruz canım
Sen nasılsın bulantı felan hala devam ediyor mu ??
ay yeterki hematom olsun, etrafimda bi cok kisi yasadi onu, onda hic sakinca yok, insallah sendede öyle risksiz birseydir. bebeklede alakasi yok, bol bol ayak uzat, ve dinlen insallah cabucak atlatirsin. Güzel seylere ulasmak zor olurmus, öyle düsün :)
ben bugün bulantisizimcok ilginc bi durum, bi bulantim var bi yok, bazen iyi bazen kötü, ve fark ettim, benim genelde 2 gün iyi 2 gün kötü, son iki gün cok zordu yine...ve bebisim annesine cok insafli, bulantim olursa karnim agrimiyo, karnim agrirsa bulantim olmuyo, ikisini ayni anda yasatmiyo
doktorunu bekle bencede, cok fark ediyor, hatirlyiormusun ben bi ara panik olmustum, baska bi doktora gitmistim, o kadin zar zor bulmustu bebegin kalbini, ertesi gün kendi doktoruma gittim, ultrasyonu acmasiyla birlikte hemen kalbi buldu gösterdi bitirdi olayi, diger kadin 20 dakka ultrasyonla ugrasmisti....
dedigin gibi allah korusun düsme olsa, parca geliyor, ben kendim olmadim, ama arkadasimda gördüm, allah korusun kimse yasamasin öyle birseyi insallah
evet hem büyüyor hemde bana simdiden kilo aldiriyorhic sevmedim bu kilo alma isiniiii, ama katlancaz
Selam canım sabah 8 de toplama oldu çok agrım vardı yeni toparlandım ancaASKIMveGURURUM den ses seda çıkmadı sanırım. Haberini bekliyorum canım, nasılsın şu anda?
Hadi geçmişler olsun, kaç tane toplandığını söylediler mi?Selam canım sabah 8 de toplama oldu çok agrım vardı yeni toparlandım anca
Selam canım sabah 8 de toplama oldu çok agrım vardı yeni toparlandım anca
10 tane toplanmış canım ... çok yumurtam oldu için minikler kaldı çok agrım var... özel iğne verdiler zarar olmasın diyeHadi geçmişler olsun, kaç tane toplandığını söylediler mi?
Şimdi yarınki embriyo haberini bekliyoruz hayırlısıyla.
Verdiler narkoz canım sabah 5 de agrım girdi merkeze zor gittim ne yürüye bildim nede otura bildim ... ben minyon oldum için yumurta yer bulamadı herhalde çok baskı yaptı ve Hale’n çok agrım varNarkoz vermediler mı çok
Hadi geçmiş olsun
Kaç tane toplandı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?