- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.941
Verdiler narkoz canım sabah 5 de agrım girdi merkeze zor gittim ne yürüye bildim nede otura bildim ... ben minyon oldum için yumurta yer bulamadı herhalde çok baskı yaptı ve Hale’n çok agrım var
Zorluyorum kendimi su içmeye ama maglesef hiç hayatım da su yok ne içerim ne severim... zorlayarak içmeye çalışıyorum ama olmuyo maglesef .. tek umudum agrılardan kurtulmak...Ah canım bende çok zorlandım 4 gün felan tuvalate felan zor çıktım
En iyi ilacın su
3 litre felan içmeye bak
Şu içtikçe rahatlarsın inş
Bi kaç güne bişeyin kalmaz
Benden den 16 toplandı ama şayet geçmezse sancıların ihmal etme hastaneye git yada en azından ara ağrı kesicek biseyler verirler
Bende öyleydim kuzum şu içemezdim amaZorluyorum kendimi su içmeye ama maglesef hiç hayatım da su yok ne içerim ne severim... zorlayarak içmeye çalışıyorum ama olmuyo maglesef .. tek umudum agrılardan kurtulmak...
Bünyem suyu kaldırmadı sarhoş gibiyim... karnım suda yırtılacak gibi 4 pardakta pes ettim :)Bende öyleydim kuzum şu içemezdim ama
Hem şimdi ağrıların için hemde transferden sonra çok ihtiyacın olacak
Zorda olsa yanına sise koy ve içmeye bak bebegin için
Su hayattir
Kızlar acil yardım lütfen.... karnım şişti nefes alamıyorum ne yapsam rahatlarım ne yesem ne içsem...
Bol su içip, karnının üzerine yatmaktan başka birşey yapamazsın. Birde her sabah tartılman lazım. Ohss riskine karşı.Kızlar acil yardım lütfen.... karnım şişti nefes alamıyorum ne yapsam rahatlarım ne yesem ne içsem...
Bahsediligi gibi ohss olma ihtimalin var. O yüzden fayda yoksa acil e gitmende fayda var. Kaç yumurta toplandı?Ölüyorum kizlar cok fena
Ölüyorum kizlar cok fena
10 yumurta canimBahsediligi gibi ohss olma ihtimalin var. O yüzden fayda yoksa acil e gitmende fayda var. Kaç yumurta toplandı?
Haklisin canimKötüysen hemen git hasteneye canım
Ben aptallık ettim gitmedim 4 gün tuvalete bile çıkarken öldüm öldüm dirildim
Normal sandım ama sakın ihmal etme çok sancın olur yoksa
En azından serum felan verirler belki rahatlarsın
Haklisin canim
10 normal bir rakam aslında ama belki bünyen zayıftır. Ya da agri esigin düşük olabilir. Ama nefes alamıyorum falan diyorsun bu çok normal dgl . Doktoruna danis ya da acil git10 yumurta canim
İdrarda ve büyük tuvaletine çıkmakta da sorun olacak, ama sabır 4. gün geçecek canım. Bende ilk günü sancıdan ve şişlikten nefes alamamıştım. Doktorum sabah tartılmamı söylemişti, 1,5 kilodan fazla artış var ise hemen gel demişti hastaneye. Sabah muhakkak tartıl canım.Ölüyorum kizlar cok fena
İdrarda ve büyük tuvaletine çıkmakta da sorun olacak, ama sabır 4. gün geçecek canım. Bende ilk günü sancıdan ve şişlikten nefes alamamıştım. Doktorum sabah tartılmamı söylemişti, 1,5 kilodan fazla artış var ise hemen gel demişti hastaneye. Sabah muhakkak tartıl canım.
Resmen ağlıyordum çişim gelmesin diye ama ohss olmadım diye seviniyordum bir yandanda. Şimdi bu sancıları yine göze aldım, yeter ki kaliteli embriyolarım olsun.Yasemin abla tuvalet deme o sancıları şuan tekrar çekiyor gibi hissediyorum
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Resmen ağlıyordum çişim gelmesin diye ama ohss olmadım diye seviniyordum bir yandanda. Şimdi bu sancıları yine göze aldım, yeter ki kaliteli embriyolarım olsun.
İnşallah boncuk gözlüm, Rabbim yüzümüzü güldürsün.Aynen ablam olsunda napalim katlanacağız onlara kavuşmak için
Rabbim bahtını açık etsin bu defa yüzünü güldürsün ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?