- 22 Temmuz 2017
- 45.726
- 135.281
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.961
İnşallah canım benim, Rabbim yardımcın olsun.Kızlar benimde şükür kanamam durdu bugün hiç kan gelmedi
Sadece kahve rengi eski akıntı geliyor
3 gün sonra dua edin kuzumu olması gerektiği yerde olması gerektiği gibi göreyim
İnşallah canım benim, Rabbim yardımcın olsun.
Canim sen de moralini devamli yuksek tut. Cumartesi insallah bebisinin kalp atisini duyacaksin.
Sen iyi ol yeterki canım benim. Telefona bakmakta mide bulantısı yapıyor, görümcemin gebeliğinden biliyorum.Kizlar ben bu siralar fazla giremiyecegim. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Bugun gidip bebisimi gordum , cok sukur iyi durumu. Ara sira girip yazmaya calisirim.
Canim sen de moralini devamli yuksek tut. Cumartesi insallah bebisinin kalp atisini duyacaksin.
Kizlar ben bu siralar fazla giremiyecegim. Kendimi cok yorgun hissediyorum. Bugun gidip bebisimi gordum , cok sukur iyi durumu. Ara sira girip yazmaya calisirim.
Iyi şükür canım sen nasılsın.Nasilsiniz kizlar bugun?
Iyi şükür canım sen nasılsın.
Bende bu aralar çok giremedim .tedavin başladimiIyi sayilirim canim ben de.dun cok giremedim.bir bakiyim dedim sizlere.
Bende bu aralar çok giremedim .tedavin başladimi
Hayırlısı olsun inşallah rabbim sanada inşallah bu sefer nasip eder .Yok canim benim tedavinin baslamasi ocak sonuna dogru olur herhalde.bu ayi gectik cunku kistten dolayi.
Amin ca nim insallah.turkiyedemisin sen hala? Dondun mu?Hayırlısı olsun inşallah rabbim sanada inşallah bu sefer nasip eder .
Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
Nasilsiniz kizlar bugun?
bugün yine bulanti günüm, kötü geciyor
sen nasilsin canim, durumlar ne?
Ses yok bugün Duduştan, iyidir inşallah.Selamlar kizlar nasilsin bakalim ???
@Dudus50 Ne yaptı ki Merak etti dün çok sancisi vardı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?