- 22 Temmuz 2017
- 45.726
- 135.281
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.001
Rabbim unutturacak koşuşturma veriyor gerçekten. Hayırlısıyla kızın sağlığına kavuşsun inşallah.yasminsay sagol canım benim iyiyim şükür atlattım depresyonu :) sagolsun kız M yardım etti hastalanınca düşünemez oldum hiç birşeyi . Türkiye'de arkadaşlarım var inşallah tedaviye başladığımda hatim falan niyet edecekler benim için bazı dualar ve Esma-ül-Hüsna hüsnadan yapılması gerekenler inşalah Allah'ın izniyle dualarla bu sefer olur niyetiyle teker başlayacağız tedaviye .
Ne zaman başlıyor tedavin inşallah tedaviye başlamadan hamile kalmadan önce dualar var yaptır yada vaktin varsa sen yap niyet önemli
Ne gariptir değilmi Allah'tan isteriz o dua işe gel bana der biz vakit bulamayız . Hamilelik öncesi Yasin suresine niyet edip hamile kaldığında devam edersen emzirme süresini de Yasin suresiyle devam etmek çok büyük faydası var
Sagol canım inş geçip giderde Cuma’ya iyi olurum sorun olmadan transfer olurum...
Slm kızlar nasılsınız iyimisiniz
Tabi psikolojik ola biliyor canım ... biraz mezrandan gelirse gelsin moduna geç ben öyle bekledim 2 haftam geçti :)Merhaba kızlar nasilsiniz bende adetimi bekliyorum gelmek bilmedi hayatta sasmaz hâlbuki
Gecen ay bir hafta gecikti bu ay bugün gelmesi lazım ama gelen giden yok:)
Stresten mi oluyor neden oluyorsa anlamadim bir sorun olmasinda
Bencede psikolojik galiba canım çünkü adetim asla sasmaz doğum yaptım emziriyordum dahi sasmadi herhalde stres tavan etkikendiTabi psikolojik ola biliyor canım ... biraz mezrandan gelirse gelsin moduna geç ben öyle bekledim 2 haftam geçti :)
Merhaba kızlar nasilsiniz bende adetimi bekliyorum gelmek bilmedi hayatta sasmaz hâlbuki
Destekleriniz için çok tşkler Canlar ... şükür evime kavuştum... doktor yarın rahatlıkla transferimi yaptıra bileceğimi söyledi.. rahim de gebeliğe hazır dedi 14.3 dedi tabi ben bu işlerde anlamadım için hmmm iyi iyi dedim de inş iyidir :)
Tabi canım hayırlısı belkide öyle ıyi olacak ama ben adet düzensizliğinden oldum olası korkarım hayatta başıma gelmemiştir gerciSanırım öyle olmuş canım
Benimde Stres den galiba 10 gün erken gelmişti duzensizdi yani
Herşey de vardır bi hayır belki şimdi gec daha hayırlı pozitif ol
İnşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...Çok sevindim tatlım inş güzelce geçer hersey ve 2 hafta sonra pozitife seviniyor oluruz
Merhaba kızlar nasilsiniz bende adetimi bekliyorum gelmek bilmedi hayatta sasmaz hâlbuki
Bende kistten korkuyorum ıste canımBenim de gecen ay gecikti bir 10 gun kadar canim.ama benimkinin nedeni kistmis.stres de yapiyor tabi gecikmeyi.daha gelir endise etme bugun gelnesi gerekiyor demissin.biraz bekle bence gelmezse sen de doktorunu arayip kontrole gidersin.
Olmaz insallah canim senin kist falan.gelir umarim hemen bir haftaya kalmadan.stres yapmayaya calis.bekledikce gelmiyorBende kistten korkuyorum ıste canım
1 hafta bekleyip giderim artık doktora
Insallah canım bide kist için stres başlarOlmaz insallah canim senin kist falan.gelir umarim hemen bir haftaya kalmadan.stres yapmayaya calis.bekledikce gelmiyor
Yok yok kotuyu dusunme daha cok erken.gelir yarin belki de.Insallah canım bide kist için stres başlar
Insallah canım insallahYok yok kotuyu dusunme daha cok erken.gelir yarin belki de.
Iyi geceler haticecim napiyorsun bakalim?Iyı geceler kizlar
Herkez bi sessizlige büründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?