- 5 Ocak 2018
- 42
- 4
- 6
- 29
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.021
Iyi aksamlar arkadaslar bende yurtdisinda avusturyada yasiyorum asilama yurtdisindada varmiMerhaba arkadaslar ben almanyada yaşıyorum üç basarısız asılamadan sonra tüp tedavım basladı belkı benım gıbı sızde tecrübelerinizi paylaşmak istersınız .....ben daha yolun basındayım gelin beraber ilerleyelim:)
Hoş geldin canım, Avusturya’daki prosedürden bilgilendirmede sanaBende polikistik over var 3 senedir hamis kalamiyorum.. TR deki doktorlar pcos oldugumu soylediler 2 sene once ama burdaki doktorlar yok diyor bu yuzden hic bir tedaviye baslayamadik
Hosbuldum canim benim.. pcos oldugumu bir anlatabilsem burdaki doktorlar bi tedaviye baslarlar belki ama kabul etmiyorlar 3 senedir piskolijim bozulduHoş geldin canım, Avusturya’daki prosedürden bilgilendirmede sanahatice-yakup yardımcı olacaktır. Pcos aslında tüp bebek yönteminde avantaj olarak görülüyor, fakat aşılama konusunda aynı şey geçerli mi bilgim yok.
Bana doktorlar pcos teşhisi koyduğunda, pisikoterapi, bununla beraberde ilaç tedavisi olarak metformin ve inofolic folik asit önerdiler. 2 senedir şükür reglim düzenli ve yumurtlamamda oluyormuş.3 senedir zaten olmuyor adetlerim cok duzensiz oldugu icin gidiyorum 4.5 ayda bir oluyorum onun icin piskolojik dedi beni piskoloji doktoruna gonderdi ve kist f3lan yok diyor napicami bilmiyorum
Bilmiyorum ki hic burayla alakali birsey geleli 5 sene oldu derdimi dahil anlatamiyorum bi sorun gormuyorlarki tedavi etseler ne kadar tuturyor bi bilgoniz varmiCanım sen bilirsin ama ne iğne nede aşılamayla zaman kaybet eğer gücün varsa yada sigortan karşılıyorsa hemen tüp bebeğe baş vur..
Bilmiyorum ki hic burayla alakali birsey geleli 5 sene oldu derdimi dahil anlatamiyorum bi sorun gormuyorlarki tedavi etseler ne kadar tuturyor bi bilgoniz varmi
Saol canim yinede bende sonkez kontorele gidicem ve olmassa trde tup bebek yapdiricamAlmanya olsa artık kitabini yazdım araştırmaktan ama orayla hiç bilgim Yok canım
Türkiye’de rapor hakkı yok ise takribi 10000₺ gözden çıkarılmalı, fazlası var eksiği yok canım. Rapor hakkın var ise özelde 4000₺ civarı tutuyor, devlet hastanelerinde 2000₺ civarı tutuyor canım.Hayirlisi canim benimde hic bir bilgim yok yani ne kadar tutar felan bilmiyorum.. sen burda denedinmi hic
Canim bana burdaki doktor pcos yok diyor ama 2 senedir tr uebakiniyorum var diyor gozumlede gordum burdaki yok diyor sadece piskolojiktir deyip piskolojiye gonderdi bana bir tedavi uygulamadiBana doktorlar pcos teşhisi koyduğunda, pisikoterapi, bununla beraberde ilaç tedavisi olarak metformin ve inofolic folik asit önerdiler. 2 senedir şükür reglim düzenli ve yumurtlamamda oluyormuş.
Bayada tutuyormuss burda ne kadar ucretlimiTürkiye’de rapor hakkı yok ise takribi 10000₺ gözden çıkarılmalı, fazlası var eksiği yok canım. Rapor hakkın var ise özelde 4000₺ civarı tutuyor, devlet hastanelerinde 2000₺ civarı tutuyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?