Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Iyi aksamlar arkadaslar bende yurtdisinda avusturyada yasiyorum asilama yurtdisindada varmi

Bende polikistik over var 3 senedir hamis kalamiyorum.. TR deki doktorlar pcos oldugumu soylediler 2 sene once ama burdaki doktorlar yok diyor bu yuzden hic bir tedaviye baslayamadik

Banada burda bişi yok dediler sonra Tr gittim pco dedi buraya getirdim raporu önemsiz o sen normal hamile kala bilirsin deyip uzun süre normal yoldan denettiler

Bende polikistik over var 3 senedir hamis kalamiyorum.. TR deki doktorlar pcos oldugumu soylediler 2 sene once ama burdaki doktorlar yok diyor bu yuzden hic bir tedaviye baslayamadik
Hoş geldin canım, Avusturya’daki prosedürden bilgilendirmede sana hatice-yakup yardımcı olacaktır. Pcos aslında tüp bebek yönteminde avantaj olarak görülüyor, fakat aşılama konusunda aynı şey geçerli mi bilgim yok.

3 senedir zaten olmuyor adetlerim cok duzensiz oldugu icin gidiyorum 4.5 ayda bir oluyorum onun icin piskolojik dedi beni piskoloji doktoruna gonderdi ve kist f3lan yok diyor napicami bilmiyorum

Canım sen bilirsin ama ne iğne nede aşılamayla zaman kaybet eğer gücün varsa yada sigortan karşılıyorsa hemen tüp bebeğe baş vur..

Hosbuldum canim benim.. pcos oldugumu bir anlatabilsem burdaki doktorlar bi tedaviye baslarlar belki ama kabul etmiyorlar 3 senedir piskolijim bozuldu

3 senedir zaten olmuyor adetlerim cok duzensiz oldugu icin gidiyorum 4.5 ayda bir oluyorum onun icin piskolojik dedi beni piskoloji doktoruna gonderdi ve kist f3lan yok diyor napicami bilmiyorum
Bana doktorlar pcos teşhisi koyduğunda, pisikoterapi, bununla beraberde ilaç tedavisi olarak metformin ve inofolic folik asit önerdiler. 2 senedir şükür reglim düzenli ve yumurtlamamda oluyormuş.

Canım sen bilirsin ama ne iğne nede aşılamayla zaman kaybet eğer gücün varsa yada sigortan karşılıyorsa hemen tüp bebeğe baş vur..
Bilmiyorum ki hic burayla alakali birsey geleli 5 sene oldu derdimi dahil anlatamiyorum bi sorun gormuyorlarki tedavi etseler ne kadar tuturyor bi bilgoniz varmi

Geçen ay başladım tedaviye canım kısmetse yarın transfer var iki tane transfer olacağım rabbim kısmet ederse tutarsa ne mutlu bana tutmazsa kısmetimde yokmuş..

Hayirlisi canim benimde hic bir bilgim yok yani ne kadar tutar felan bilmiyorum.. sen burda denedinmi hic
Türkiye’de rapor hakkı yok ise takribi 10000₺ gözden çıkarılmalı, fazlası var eksiği yok canım. Rapor hakkın var ise özelde 4000₺ civarı tutuyor, devlet hastanelerinde 2000₺ civarı tutuyor canım.

Bana doktorlar pcos teşhisi koyduğunda, pisikoterapi, bununla beraberde ilaç tedavisi olarak metformin ve inofolic folik asit önerdiler. 2 senedir şükür reglim düzenli ve yumurtlamamda oluyormuş.
Canim bana burdaki doktor pcos yok diyor ama 2 senedir tr uebakiniyorum var diyor gozumlede gordum burdaki yok diyor sadece piskolojiktir deyip piskolojiye gonderdi bana bir tedavi uygulamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…