- 5 Ocak 2018
- 42
- 4
- 6
- 29
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.041
Hakkinda hayirlisi olsun canim insAllah Allahin izniyle olurGeçen ay başladım tedaviye canım kısmetse yarın transfer var iki tane transfer olacağım rabbim kısmet ederse tutarsa ne mutlu bana tutmazsa kısmetimde yokmuş..
Iyim ablam şükür kanama olmadığı sürece ben çok iyimIyi geceler haticecim napiyorsun bakalim?
Iyi aksamlar arkadaslar bende yurtdisinda avusturyada yasiyorum asilama yurtdisindada varmi
İnşallah canım inşallahHakkinda hayirlisi olsun canim insAllah Allahin izniyle olur
Çok kişi var aslında pcos olupta kendiliğinden gebe kalan, fakat hormon tedavisi gerektiriyor diye biliyorum. Oradaki doktorlarında vardır herhalde bir bildiği, yoksa Türkler çoğalmasın diye bu şekilde davranıyorlar diyeceğim.Canim bana burdaki doktor pcos yok diyor ama 2 senedir tr uebakiniyorum var diyor gozumlede gordum burdaki yok diyor sadece piskolojiktir deyip piskolojiye gonderdi bana bir tedavi uygulamadi
Nerdesin cano bugün bi denk gelemedikMrb canim aşılama çok duymadım illa yapan yerler var ama benim doktorum hiç başka tedavilerle vakit kaybetme dedi
Nerede yaşıyorsun avusturya da ???
Tr ye gore cok iyi peki bana bir hastaligin yom diyor ben k3ndim istesem tup bebek yaparlarmi acabaBurda 1300€ arası çünkü ben ödüyorum geri sigortam bana ödüyor...
Hosbuldum canim benim.. pcos oldugumu bir anlatabilsem burdaki doktorlar bi tedaviye baslarlar belki ama kabul etmiyorlar 3 senedir piskolijim bozuldu
1 sene olmaması yeterli oluyor canımTr ye gore cok iyi peki bana bir hastaligin yom diyor ben k3ndim istesem tup bebek yaparlarmi acaba
Burada gittigi 3 cu doktor 3 de aynisini diyor birde demiyor sen var diye hastaligimin gelmemesini piskolojime bagliyor biriÇok kişi var aslında pcos olupta kendiliğinden gebe kalan, fakat hormon tedavisi gerektiriyor diye biliyorum. Oradaki doktorlarında vardır herhalde bir bildiği, yoksa Türkler çoğalmasın diye bu şekilde davranıyorlar diyeceğim.
Buna cokk sevindim Allahimda seni sevindirsin yuzunu guldursun insAllah1 sene olmaması yeterli oluyor canım
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım .. sen nerdensin ?Buna cokk sevindim Allahimda seni sevindirsin yuzunu guldursun insAllah
Wiener nustatda canm benP Polikistover
Tatlım nerdesin sen ona göre bi klinik tavsiye edebilirim yada benim doktorumu yakinsak
Wiener nustadtayimP Polikistover
Tatlım nerdesin sen ona göre bi klinik tavsiye edebilirim yada benim doktorumu yakinsak
Wiener nustatda canm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?