- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.081
İnşallah canım benim sizde dualarınızla bana destek olun yeter şuan tek ihtiyacım olan şey dualarınız .. sizleri seviyorum ..Dudusummmm hemşommm hadi gayet sakin ol heycan yapma
Besmele ile basla ve içinden hep dua et
Ins güzelce tutunur
Haberdar et
Zorlu 2 hafta başlıyor en zor bolume geldin sonu hayir olsun inş
Iyi geceler canim icini ferah tut hakkinda hayirlisiCanlar ben kaçar.. yarın büyük gün inşallah dualarınızı esirgemeyin.. Allah’a emanet olun..
Öyle canım herşeyden önemli olan hayırlısı olması..Iyi geceler canim icini ferah tut hakkinda hayirlisi
Sadece asagidan unrosonla bakiyorlar ama en son gittigim doktor hastalaninca 2. Gunden 5 gune g
Kadar gelsin bakalim demis ama o doktorda sorun gozukmuyor demis
İnşallah canım benim sizde dualarınızla bana destek olun yeter şuan tek ihtiyacım olan şey dualarınız .. sizleri seviyorum ..
Aman cok sukur canim sevindim.ne zamandi kontrolun cumartesimi?
Saol canim benim bana senin doktorunun adini tekrar verirmis kacinci viyanada
Yok 5 sene oldu geleli telefonla ulasamiyomuyozBenim doktorum 19. Viyana 'da canım
Ismi : KATHARINA WALCH
email le termin veriyor
Almancan nasıl ?? Burda doğma büyüme misin canım.
Yok 5 sene oldu geleli telefonla ulasamiyomuyoz
Tmm olur hayirli insAllahTelefonla sekreter uzun termin veriyor geç yani
Email e çabuk dönüş yapiyor direk kendisi
Eşinin almancası iyise ben sana email adresini vereyim esin kısa bi durumu anlatsin kontrol olmak istiyoruz diye bi mail atsin 1-2 gun içinde en geç dönüş yapıor
Özelden arıyorumTmm olur hayirli insAllah
TmmÖzelden arıyorum
Hosgeldin :) viyanaya cok yakinsin neden türk doktoruna gidip kendin derdini güzelce anlatmiyorsun. 21 yasinda oldugun icin tüp bebek tabiki kimse sana tavsiye etmez. Cok kücüksün. Belirli asamalardan gecmen gerekebilir. Ama artik viyanada cok iyi türk kadin doktorlari var ve tüp bebek tedavisi yapanlarda var. Ondan önce asilamayi denemenizi tavsiye ederdim ama. Allah yardimcin olsun...
Selam canım ben de wr neustadt tarafındayım. Bizim de 6 sene çocuğumuz olmadı. Ben wr neustadta Tiny Feet Kinderwunsch Klimik var oraya gittim. Çocuğumuzun olmadığını söyledik herşeyi araştırdılar orda. Benim tüplerime bakıldı yumurtalara ve eşimin spermlerine bakıldı. Tabi bunlar hep ücretliydi. Hiç bir sorun bulunamadı herşey yolundaydı ikimizde de. Biz de direk tüp bebek istedik ve yaptılar. Ben çok memnun kaldım güzel ilgilendiler. Madem sen de orda yaşıyorsun buraya gitmeni tavsiye ederim. İlk gittiğinde sanırım 150€ ödüyosun. Telefonda bilgilendirirler sizi zaten. Barrada Monir de benim kadın doktorum canım ama o tüp bebek veya aşılamayla ilgili birşey yapmıyor. Daha çok gebe kalmış bayanlarla ilgili doğum vs.Viyana akh dan bir doktor varmis wiener nustatda adi monir barrada diye klinigi burda var en son ona gitmistim oda birseyimin olmadigini soledi
Bende 1 kezde olsa asilamayi denemek istiyorum canim burda boyle swylerin olmasi beni cokk sevindirdi birtek bende var ve beni anlamadiklari dusunuyodum Allah hepimizin yardimci olsun kucaklarimizi bos birakmasinHosgeldin :) viyanaya cok yakinsin neden türk doktoruna gidip kendin derdini güzelce anlatmiyorsun. 21 yasinda oldugun icin tüp bebek tabiki kimse sana tavsiye etmez. Cok kücüksün. Belirli asamalardan gecmen gerekebilir. Ama artik viyanada cok iyi türk kadin doktorlari var ve tüp bebek tedavisi yapanlarda var. Ondan önce asilamayi denemenizi tavsiye ederdim ama. Allah yardimcin olsun...
Bende 1 kezde olsa asilamayi denemek istiyorum canim burda boyle swylerin olmasi beni cokk sevindirdi birtek bende var ve beni anlamadiklari dusunuyodum Allah hepimizin yardimci olsun kucaklarimizi bos birakmasin
Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun nasip bakalim esimle bir konusiyimDr. Zeliha Dagtepen var viyanada, özel, hastane ilede calisiyor, ilk basta derdini anlatmak icin ona gitmeni tavsiye ederim. Tiny Feet Wiener Neustadtta cok iyi ama oraya gidersen cok cok iyi bi tercüman almalisin mutlaka yanina. Allah yardimcin olsun :)
Amin .Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim bide yurt dışında olma gibi bi sorunumuz var nede olsa gurbet el derdimizi bile tam anlatamiyoruz çok üzülüyorum
Rabbim hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?