- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.141
Öyle mi birlikte baslayacaz demej haydi Allah yüzümüze gülsün insallahHadi hayirlisi olsun canim.Benim de adetim bugun geldi yarin doktora gidiyorum.insallah ben de basliycam tedaviye
Amin canim insallahÖyle mi birlikte baslayacaz demej haydi Allah yüzümüze gülsün insallah
Ben tek mi kaldım şimdi
İşin latifesi canım benim, çok bekledin regl olmayı. Şu kistinden de kurtulduysan, artık kolay gelsin. Dediğin gibi senin işin biraz uzun. Bir bakmışsın kaliteli ve çok yumurtan olmuş, havuz işinden vazgeçilmiş. Hakkında hayırlısı olsun canım benim.Canim niye tek kalasinki.senin de az kaldi basliycaksin.zaten benim biliyorsunki daha baya bir devam edicek tedavim.her ay ayni seyi yasiycam tekrar tekrar belki de.
Ben tek mi kaldım şimdi
Kuzumm benim, sensiz tadımız yok inan.Ben hep yanınızdayım canlarımmmyasminsay A Aveline Selmaal25 hatice-yakup B bebekborn mertugce35 yaseminimmmmm seni hic yalniz birakirniyim ben
İşin latifesi canım benim, çok bekledin regl olmayı. Şu kistinden de kurtulduysan, artık kolay gelsin. Dediğin gibi senin işin biraz uzun. Bir bakmışsın kaliteli ve çok yumurtan olmuş, havuz işinden vazgeçilmiş. Hakkında hayırlısı olsun canım benim.
Buralar Hurişsiz çok sessiz, bende çok yorum yapmıyorum. Fakat dualarımdasınız, @hatice-yakup Hatçik hep aklımda. Hele sen, yuvandan uzakta ve aylarca sürecek tedavin. Rabbim yardımcın olsun, güç versin inşallah.
Güzel şeyler olacak boncuk gözlüm, hissediyorum.Allah razı olsun ablam yazismasak da hepiniz oyle güzel yüreklisiniz ki yüz yüze görmeden hepinizi çok sevdim
Desteğinizi hissettim
Yarini da güzel dileklerinizle atlayacağım inş
Güzel şeyler olacak boncuk gözlüm, hissediyorum.
Benim gelinim, kardeşimin eşi yani aylarca kanaması oldu ilk gebeliğinde, şimdi tosunum 22 aylık. Birde kızkardeş geliyor tosunuma.
Yeni tedavini kafaya koyduysan canım, daha rahat atlatırsın. Diğer durumunda çözüme ulaşmasına çok sevindim, o kadar idrar testinden sonra negatif çıkmasını ben diğer konuya bağlamıştım açıkçası. Evet senden değerlisi yok, buna böyle baktığın sürece dış etkenler seni teğet geçer. Seviyorum seni kuzumm.Kizlar ben hepinizi cok seviyom sizi takip ediyom ve inanin hep dualarimdasiniz durumlarinizi biliyorum bunuda bilin amaaaa ben kendimi toplamaya calisiyom sadece negatifle sonucanan tedavim deil sorun özel sorznlarimda vardi amaaaa gecti gitti bildigim teksey hayatta benden degerli hicbisey yok artik ne olcaksa olsun modundayim allahim bilir artik son bir kez daha denicez hazirda bekleyen iki embrixomla allahin izniyle bu hafta doktorlarimla görüscem bakalim neler dicekler :) yasminimmmmmmm seviyom seni hatcemmmm bebisim üzülme olurmu allahim büyük o nederse o olur Isallah hersey güzel olur yarin senin icin
Kizlar ben hepinizi cok seviyom sizi takip ediyom ve inanin hep dualarimdasiniz durumlarinizi biliyorum bunuda bilin amaaaa ben kendimi toplamaya calisiyom sadece negatifle sonucanan tedavim deil sorun özel sorznlarimda vardi amaaaa gecti gitti bildigim teksey hayatta benden degerli hicbisey yok artik ne olcaksa olsun modundayim allahim bilir artik son bir kez daha denicez hazirda bekleyen iki embrixomla allahin izniyle bu hafta doktorlarimla görüscem bakalim neler dicekler :) yasminimmmmmmm seviyom seni hatcemmmm bebisim üzülme olurmu allahim büyük o nederse o olur Isallah hersey güzel olur yarin senin icin
Ablam benim bizde seni çok seviyoruz.iyi olmana çok sevindim rabbim inşallah bi dahaki sefer nasip eder hayırlısıyla.Kizlar ben hepinizi cok seviyom sizi takip ediyom ve inanin hep dualarimdasiniz durumlarinizi biliyorum bunuda bilin amaaaa ben kendimi toplamaya calisiyom sadece negatifle sonucanan tedavim deil sorun özel sorznlarimda vardi amaaaa gecti gitti bildigim teksey hayatta benden degerli hicbisey yok artik ne olcaksa olsun modundayim allahim bilir artik son bir kez daha denicez hazirda bekleyen iki embrixomla allahin izniyle bu hafta doktorlarimla görüscem bakalim neler dicekler :) yasminimmmmmmm seviyom seni hatcemmmm bebisim üzülme olurmu allahim büyük o nederse o olur Isallah hersey güzel olur yarin senin icin
Burdayim ablammmm.uyku tutmadı.Bennnn kolay yıkılmammm beni yıpratanları allaha havale ettımmm yasemınımmmm allahım bıliyo hersey allAhtan cok insnçlıyım bennn şükür elhamdulillah ama inanki dış etkenler bizi etkiliyo bu sürede stres olmamalı bunu farkettık eşimle amaaaaa geç oldu yinede şükür rabbıme ben sağım rabbım ol derse olur haticem dopru dıyon benımmmm selmammmm nerde uyumuş erkenden herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?