- 22 Temmuz 2017
- 45.726
- 135.281
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.161
Sen başlamamış mıydın? Ben başladın sanıyordumAblam benim bizde seni çok seviyoruz.iyi olmana çok sevindim rabbim inşallah bi dahaki sefer nasip eder hayırlısıyla.
yasminsay ablam tek değilsin inşallah bizde beraber başlarız tedaviye.
Yok nerdeee.daha sigortadan gelecek onayı bekliyoruz tatiller girdi arayaSen başlamamış mıydın? Ben başladın sanıyordum
Selman kokunu almışBennnn kolay yıkılmammm beni yıpratanları allaha havale ettımmm yasemınımmmm allahım bıliyo hersey allAhtan cok insnçlıyım bennn şükür elhamdulillah ama inanki dış etkenler bizi etkiliyo bu sürede stres olmamalı bunu farkettık eşimle amaaaaa geç oldu yinede şükür rabbıme ben sağım rabbım ol derse olur haticem dopru dıyon benımmmm selmammmm nerde uyumuş erkenden herhalde:)
Senın evrakların bu hafta gelir rahat uyu tatlım artı senın hersey cok güzel olcak allahın izniyle içimmm senın için hepppp cok olumlu benim:)Burdayim ablammmm.uyku tutmadı.
Aynen valla hep merak ediyordm ablamı ve hep dua ediyorum .uyku tutmadı bi bakayım dedim iyiki bakmışım herkes burda.Selman kokunu almış
Galibaaaaaaa canommmm:)Selman kokunu almış
Inşallah canım ablam .Inşallah burda bi daha negatif görmeyiz hepimiz güzel sonucu alırız.Senın evrakların bu hafta gelir rahat uyu tatlım artı senın hersey cok güzel olcak allahın izniyle içimmm senın için hepppp cok olumlu benim:)
Ayyyy severımmm senııııı abasının gülü:)Aynen valla hep merak ediyordm ablamı ve hep dua ediyorum .uyku tutmadı bi bakayım dedim iyiki bakmışım herkes burda.
Bana sorsaydın canım benim, haber verirdimAynen valla hep merak ediyordm ablamı ve hep dua ediyorum .uyku tutmadı bi bakayım dedim iyiki bakmışım herkes burda.
Ne gelirse allahtan canımıniçi işallah hakkımızda hayırlısı:)Inşallah canım ablam .Inşallah burda bi daha negatif görmeyiz hepimiz güzel sonucu alırız.
Amin ablam tabiki hayırlısı olsun inşallah.Ne gelirse allahtan canımıniçi işallah hakkımızda hayırlısı:)
Yasmınım hep yanımdaydı allah razı olsun canım arkadaşım benimBana sorsaydın canım benim, haber verirdim
Sadece iyi zamanlarda insan lazım değil bize. Yıkıntı yaşadığımız zaman, kolumuzdan tutup kaldıracak, silkeleyecek arkadaşta lazım. Eksikliğimizi yaşamayalım inşallah.Yasmınım hep yanımdaydı allah razı olsun canım arkadaşım benim
Aminnnnnn canımıniçi aminnnnnn hadi bakalım sıra sizde işallah güzel günler göreceğiz allahın izniyle sen selmamm avelin bol müjdeli günler işallahSadece iyi zamanlarda insan lazım değil bize. Yıkıntı yaşadığımız zaman, kolumuzdan tutup kaldıracak, silkeleyecek arkadaşta lazım. Eksikliğimizi yaşamayalım inşallah.
Allahımmm senide bebişinide korusun güzel günler görün işallah iyi geceler:)Canlarım ben yatıyorum dualarınızda beni unutmayın bu gece uyumadan
Hepinizi çok seviyorum
Canım inşallah yarın bebişin kalp atışlarını duyrsin inanıyorum ben hiç bişey olmamıştır inşallah.Canlarım ben yatıyorum dualarınızda beni unutmayın bu gece uyumadan
Hepinizi çok seviyorum
İnşallah canım benim, hayırla gelsin o günler.Aminnnnnn canımıniçi aminnnnnn hadi bakalım sıra sizde işallah güzel günler göreceğiz allahın izniyle sen selmamm avelin bol müjdeli günler işallah
İyi geceler canım benim:)Size doyum olmaz canlar, sabah erken kalkmam lazım akşama misafirlerim var yine. Öpüyorum sizi, Allah’a emanetsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?