- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.241
Aynen canım nasip kısmet... nasip olmazsa ne yaparsak yapalım olmaz... nasipse maratona katılsak yine tutar..Yapma sen yine de bi süre boşver bebegin tutunsunda
Ki nasipte varsa Zaten hiç bişey engel olamaz
Hayırlısını versin Allah
Kızlar bugün giremedim yeni fırsat oldu ne güzel haberler var .
hatice-yakup canım çok sevindim bebişin güçlü annesini bırakmaz o rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
A Aveline canım hayırlı olsun tedavin çok mutlu oldum senin adına hep dualarimdasiniz valla inşallah bi seferde bi sürü yumurtan olur bebisinle dönersin yuvana.
Günaydın canım benimAblacim benim şiddetli kanamalarım vardı
2 gün çok kan kaybettim şükür bugün kahve rengi leke kalmıştı oda kesildi şuan
Cumartesi bebegim yerinde mı değil mi sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Senin toparlanmış olmana çok sevindim inş bidaki sefere dualarla yazdığın gibi Rabbim yüzüne güler kızına bi kardeş nasip eder Allahım
Kızına da cok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir durumu
Günaydın canım benimRabbim unutturacak koşuşturma veriyor gerçekten. Hayırlısıyla kızın sağlığına kavuşsun inşallah.
Normal durumda gecikme olmaz ise 14 ünde regl tarihim, 16-17 sinde yumurtalar iyi ise başlar tedavim canım. Aynen canım benim, Yasin’i şerif toplayacağım bu defa nasipse, emzirme suresini duymamıştım iyi oldu söylediğin.
Günaydın canım benim hayırlı olsun inşallah transferin olmuş rabbim sağlıkla tutunmayı nasip etsin inşalalh çok iyi takip edemedim tedavi sürecini ama hep aklım sizlerde rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallaİnşallah hemşom... cano neye dikkat etsem evde hiç bi bilgim Yok...
Ablacım aynen yormuyorum.Günaydın canım benim
İyi olmana sevindim merak etme bebeğin seninle olacak inşalah kavuşacaksın sağlıkla rabbimin izniyle
Kendini hiç yorma annende yakın boşver yapma işleri bir süre misafirde kabul etme yapacak bişey yok hasssa bir dönem bu dikkat et kendine sağlıklı hormonsuz beslen en önemlisi stres . Elini karnına koy Yasin oku ona hergün niyet et doğana kadar her gün Yasin oku inşallah.
Kızım iyi çok şükür ama çok fena salgın var çocuklar iyileşmiyor tam iyileşti derken bir daha asta oluyorlar . Evde hapis kaldık hiç bir yere gidemiyoruz mikroptan dolayı . Sanki havaya mikrop sıkmışlar hastalık geziyor . Uyumuyor hiç beni de uyutmuyor bir dağın tepesinde günlerce uyumak istiyorum yanlız başıma . Yorgunum çok .
Mrb kızlar nasilsiniz bende gün gectikce korku başladı ne yapacam transferden sonra bilemiyorum
Bende oglum 2 yasinda oldugum icin dinlenmem cok zor olacak oda var kafamda canımhatice-yakup
Allah yardımcımız olsun ins dua et canım hamislerin duasi kabul olur derler
Canım ayin 13 de itibaren ultrason kontrollerim var rahim kalınlığına bakacaklar ona gore gün verecekler tahminimce 18 20 ocak gibi olurhatice-yakup insallah canım zaten onun için deniyorum bir kardesi olsun diye Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Evet canım donmuslar var onlari deneyecem Rabbim yardım etsin insallahOhh ohh az kalmış
Kendime gibi sizlerede heyecanlanıyorum
Rabbim herkezi mutlu sona eriştirsin
Senin donmus mu var canım??
Evet canım donmuslar var onlari deneyecem Rabbim yardım etsin insallah
Valla canım yine bir sürü hap alıyorum umarım taze transfer gibi iyi sonuç verirHadi Allah yardımcın olsun canim
Donmus olması iyi başta o kadar hormon almıyorsun
Nasilsiniz kizlar?
Jelibon mu cekti canin kiyamam sana.iyi ye bakalim afiyet olsun.ben igneye baslamiyorum canim.hap kullaniyorum once.bugun basladim 3.gun yani.Ablaaaaaaa ben iyim jelibon yiyorum feci canım çekti aserdim galiba ilk defa
Sen naptın basladn mi iğnelere yoksa normal yöntem gibi 3. Gün mu başlıcam??
Jelibon mu cekti canin kiyamam sana.iyi ye bakalim afiyet olsun.ben igneye baslamiyorum canim.hap kullaniyorum once.bugun basladim 3.gun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?