- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.441
Owwww canımsın hemşom ya inşallah korktuğuna uğratmaz rabbim.... miniğimin yardımcısı olsun allahım ...
( allahım sağlık ver sen bizim minnoşumuzuza yarabbim inşallah toparlar yavrucuk canım ya
ya ama ya ben güzel haberler istiyorum, cok üzülüyorum böyle
allah saglik versin, insallah rabbim yavrunu kocaman kocaman yapar ve hemen simdi sagligi düzelir, dualarim seninle canim
hatice-yakup bugün kendi doktorunmu söyledi canim, tavsiyede bulundumu, senin yapabilecegin birsey varmiymis?
Yok canım başka doktor ama kendi doktorum da dün aynı şeyleri söyledi
Ben emin olmak için sekreter yalnış mı doğrumu yazmış befund u diye tekrar gittim başka bi doktora onda da aynı sonuç çıktı.
Çok iyi bi doktordu ve açık açık konuştu benimle kanamalardan olabilir dedi çünkü çok kanama yaşadım
Canım inşallah korkulan olmaz inşallah düzelir artık güzel haberler duyalım inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin .Kızlar bende malesef hüsrana uğrayacağım galiba
Bugün gittim bebegim gercekten hala 2bucuk mm cok fazla ufak ve kalbi çok yavaş atıyor
Olması gerektiği gibi değil doktorum bu durum hiç iyi değil dedi herşeye hazırlıklı olmamı söyledi
Galiba sağlıklı devam eden bi gebelik olmayacak 6 günde hiç büyümemiş
Düzelen de varmış ama genelde kötü sonuçlanıyormuş
rabbim insallah tutunmasina yardimci olur ve simdi cok cabuk gelisir, allah yardimci olsun, morelini bozma lütfen, sabirli ol tamam mi
Canım inşallah korkulan olmaz inşallah düzelir artık güzel haberler duyalım inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin .
Amin canım çok sağol ama umudun bittiği yerdeyim o derece yani. Hayırlısını dilemekten ve bi mucize olmasını beklemekten başka çarem yokGüzel hemşom canı gönülde dualarım seninle ve meleğimle allahım hayırlı sağlıklı şekilde bebişimizi sana sıkı sıkı bağlayıp büyütmeyi nasip etsin...
hatice-yakup boncuk gözlüm, Rabbim hakkında hayırlısını versin. Hayırlı olan kötü sonuçsa, yapacak bir şey yok. İnşallah iyi sonuçla karşılaşırsın.
Hayırlı Cumalar kızlar .... huri arkadaşımızdan acil şifalar diliyorum...Hayırlı Cumalar canlar.
Hurişimiz dün hastaneye kaldırılmış. Önce taş düşürüyorsun mesaneni tıkamış demişler, tam tetkikler yapılınca yumurtalığı iltihap kapladığı anlaşılmış. Serum tedavisi başlamış, dualarınıza Hurişimizi de katın canlar.
Hayırlı Cumalar canlar.
Hurişimiz dün hastaneye kaldırılmış. Önce taş düşürüyorsun mesaneni tıkamış demişler, tam tetkikler yapılınca yumurtalığı iltihap kapladığı anlaşılmış. Serum tedavisi başlamış, dualarınıza Hurişimizi de katın canlar.
A.selam canım, iletirim.yaa ben güzel haberler istiyorum hurisimden, allahim yardimcisi olsun insallah tez zamanda atlatir ve iyilesir. cok selam söyle
hatice-yakup canim uzuldum suan okuyabildim. ben simdi girebildim ancak kkya yeni okudum mesajini.insallah doktorun dedigi gibi olmaz da bebisin seni birakmaz.Allahim hayirli haberlerle karsilastirir insallah carsamba gunu. insallah duzelme olur da bebeginin gelisimi ilerler.
@Dilan60 abla cok cok üzüldüm gercekten Allah yerini tekrar doldursun insallah
hatice-yakup canım lütfen umidini kaybetme umarim ki Allah yardım edecek ve güçlü bebegin büyuyup gelişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?