Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Owwww canımsın hemşom ya inşallah korktuğuna uğratmaz rabbim.... miniğimin yardımcısı olsun allahım ...

Sağol canım ama işte bazen oluyor insan inanmak istiyor ama pek inanacak şey kalmıyor elinde bakalım hayırlısı 6 gün sonra belli olacak

( allahım sağlık ver sen bizim minnoşumuzuza yarabbim inşallah toparlar yavrucuk canım ya

Ins canım ama zor biraz 2 hafta geriden geliyor verende alanda RABBIM ama doktor olumsuz konuştu gerçekçi olması lazımdı zaten çok mutlu olmadığını söyledi bu durumdan bakalım artık hayırlısı ama ben çok kötü oldum

ya ama ya ben güzel haberler istiyorum, cok üzülüyorum böyle
allah saglik versin, insallah rabbim yavrunu kocaman kocaman yapar ve hemen simdi sagligi düzelir, dualarim seninle canim

ALLAH razı olsun güzel arkadaşım dua dan başka bişey kalmadi zaten
Olmazsa 2 ay sonra hemen bidaha denicem artık her ihtimali düşünüp plan bile yapıyorum hayırlısı Allah tan
Rabbim sizlerin bebeklerine sağlık sihat versin nasip değilmiş der bidaha deneriz napalim

hatice-yakup bugün kendi doktorunmu söyledi canim, tavsiyede bulundumu, senin yapabilecegin birsey varmiymis?

Yok canım başka doktor ama kendi doktorum da dün aynı şeyleri söyledi
Ben emin olmak için sekreter yalnış mı doğrumu yazmış befund u diye tekrar gittim başka bi doktora onda da aynı sonuç çıktı.
Çok iyi bi doktordu ve açık açık konuştu benimle kanamalardan olabilir dedi çünkü çok kanama yaşadım

rabbim insallah tutunmasina yardimci olur ve simdi cok cabuk gelisir, allah yardimci olsun, morelini bozma lütfen, sabirli ol tamam mi

Canım inşallah korkulan olmaz inşallah düzelir artık güzel haberler duyalım inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin .

rabbim insallah tutunmasina yardimci olur ve simdi cok cabuk gelisir, allah yardimci olsun, morelini bozma lütfen, sabirli ol tamam mi

Ilk günden beri bu tedavi en çok sabretmeyi öğretti bizleri
Rabbim hepimize güzel sonuç almayı nasip etsin
Egerki kötü sonuçlanırsa da yapacak birşey yok 4 hakkimiz daha var bidaha deneyeceğiz inş

Güzel hemşom canı gönülde dualarım seninle ve meleğimle allahım hayırlı sağlıklı şekilde bebişimizi sana sıkı sıkı bağlayıp büyütmeyi nasip etsin...

Güzel hemşom canı gönülde dualarım seninle ve meleğimle allahım hayırlı sağlıklı şekilde bebişimizi sana sıkı sıkı bağlayıp büyütmeyi nasip etsin...
Amin canım çok sağol ama umudun bittiği yerdeyim o derece yani. Hayırlısını dilemekten ve bi mucize olmasını beklemekten başka çarem yok

hatice-yakup boncuk gözlüm, Rabbim hakkında hayırlısını versin. Hayırlı olan kötü sonuçsa, yapacak bir şey yok. İnşallah iyi sonuçla karşılaşırsın.

hatice-yakup boncuk gözlüm, Rabbim hakkında hayırlısını versin. Hayırlı olan kötü sonuçsa, yapacak bir şey yok. İnşallah iyi sonuçla karşılaşırsın.

Öyle ablacım hayırlısı da insan işte üzülüyor ne kadar inançlı da olsa hayırlısını da dilese bi burukluk oluyor
Heleki varligina alışıp bu kadar hayal kurduktan sonra zor olacak ama durmak yok yola devam
Çarşamba günü hayırlı bi sonuç olsun

hatice-yakup canim uzuldum suan okuyabildim. ben simdi girebildim ancak kkya yeni okudum mesajini.insallah doktorun dedigi gibi olmaz da bebisin seni birakmaz.Allahim hayirli haberlerle karsilastirir insallah carsamba gunu. insallah duzelme olur da bebeginin gelisimi ilerler.

Hayırlı Cumalar canlar.
Hurişimiz dün hastaneye kaldırılmış. Önce taş düşürüyorsun mesaneni tıkamış demişler, tam tetkikler yapılınca yumurtalığı iltihap kapladığı anlaşılmış. Serum tedavisi başlamış, dualarınıza Hurişimizi de katın canlar.

Hayırlı Cumalar kızlar .... huri arkadaşımızdan acil şifalar diliyorum...

yaa ben güzel haberler istiyorum hurisimden, allahim yardimcisi olsun insallah tez zamanda atlatir ve iyilesir. cok selam söyle

Ins ablam çok tşk ederim guxel duaların için
Nasipse kalacak bizimle değilse obur dünya da bekler bizi melegimiz
@Dilan60 abla cok cok üzüldüm gercekten Allah yerini tekrar doldursun insallah
hatice-yakup canım lütfen umidini kaybetme umarim ki Allah yardım edecek ve güçlü bebegin büyuyup gelişecek

Canım.cok sağol inş dediğin gibi olur güçlü bi şekilde bizimle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…