- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.461
Ay rabbim şifa versin inşallah ablam inşallah cabuk geçer.Hayırlı Cumalar canlar.
Hurişimiz dün hastaneye kaldırılmış. Önce taş düşürüyorsun mesaneni tıkamış demişler, tam tetkikler yapılınca yumurtalığı iltihap kapladığı anlaşılmış. Serum tedavisi başlamış, dualarınıza Hurişimizi de katın canlar.
Hayırlı Cumalar canlar.
Hurişimiz dün hastaneye kaldırılmış. Önce taş düşürüyorsun mesaneni tıkamış demişler, tam tetkikler yapılınca yumurtalığı iltihap kapladığı anlaşılmış. Serum tedavisi başlamış, dualarınıza Hurişimizi de katın canlar.
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldümm allah şifa versin bir an önce inşallah.. toparlıycak allahın izniyleHayırlı Cumalar canlar.
İnşallah canlar @hatice-yakupSelmaal25 . Pazartesi’ye kadar yatacakmış hastanede, iletirim iyi dileklerinizi.
Hatçiğim, sen nasıl oldun?
Sizden de haberleri verdim, çok üzüldü. Acaba söylemese miydim? Bilemedim.
Evet boncuk gözlüm, dilana ve sana çok üzüldü. Öğleden sonra ateşi yükselmiş, az önce yazdı, şimdi iyiymiş.Ay Allah yardımcısı olsun iyi olsunda yatsin hastane de sonu güzel olsun
Kurtulsun iltihaptan
Ben aynı ablam bugün daha iyi daha da idrak edebiliyorum durumu
Şimdi bize de iyi üzülmüştür canım ablam yaa çok hisli senin gibi oda eminim bide ona çok üzülmüştür
Kaçıncı günü iğnelerin canım benim?kizlar iyi aksamlar.benim de bugun doktor randevum vardi ama bir folikul var tabiki her zamanki gibi yine biraz moralim bozuk benim de.pazartesi bir daha kontrolum var o zamana kadar buyur insallah canlar dua edin bana olurmu
İnşallah yeterli şekilde büyür canım rabbim yardımcın olsun..kizlar iyi aksamlar.benim de bugun doktor randevum vardi ama bir folikul var tabiki her zamanki gibi yine biraz moralim bozuk benim de.pazartesi bir daha kontrolum var o zamana kadar buyur insallah canlar dua edin bana olurmu
kizlar iyi aksamlar.benim de bugun doktor randevum vardi ama bir folikul var tabiki her zamanki gibi yine biraz moralim bozuk benim de.pazartesi bir daha kontrolum var o zamana kadar buyur insallah canlar dua edin bana olurmu
Evet boncuk gözlüm, dilana ve sana çok üzüldü. Öğleden sonra ateşi yükselmiş, az önce yazdı, şimdi iyiymiş.
Dun 6.gunuydu canimKaçıncı günü iğnelerin canım benim?
Sen daha iyi bilirsin tedavini, dozunu ve sona kaç yumurta ile vardığını canım benim. Fakat en azından 4 gün daha iğnen var, bu kadar çabuk motivasyonunu düşürme.Dun 6.gunuydu canim
Pazartesi kontrolum var.bakalim zaten o gun tam olarak belli olurSen daha iyi bilirsin tedavini, dozunu ve sona kaç yumurta ile vardığını canım benim. Fakat en azından 4 gün daha iğnen var, bu kadar çabuk motivasyonunu düşürme.
Canım sancılara takılma, gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı seyrediyor.Kızlar bügün transferin 8. Günü ve adet sancısı gibi belim agrıyor yoksa bebeklerim beni de mi bıraktı
Rabbim hayırlısını versin canım. Gün doğmadan neler doğar demişler. Bekleyelim, görelim.Pazartesi kontrolum var.bakalim zaten o gun tam olarak belli olur
İnşallah canım okadar agrım var ki bellim kopuyor sanki .. bende korktum dedim yoksa tutmadı mı diye...Canım sancılara takılma, gebelik belirtileri regl belirtileri ile aynı seyrediyor.
Dogru soyluyorsun canim ya dun biraz sa moralim bozuldu hemen oyle.en kotusunundusundum sanirim.Rabbim hayırlısını versin canım. Gün doğmadan neler doğar demişler. Bekleyelim, görelim.
Kızlar bügün transferin 8. Günü ve adet sancısı gibi belim agrıyor yoksa bebeklerim beni de mi bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?