Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ay rabbim şifa versin inşallah ablam inşallah cabuk geçer.

İnşallah canlar @hatice-yakup Selmaal25 . Pazartesi’ye kadar yatacakmış hastanede, iletirim iyi dileklerinizi.
Hatçiğim, sen nasıl oldun?
Sizden de haberleri verdim, çok üzüldü. Acaba söylemese miydim? Bilemedim.

Cok gecmis olsun dileklerimi ilet benden de yasemincim.insallah en kisa zamanda sagligina kavusur.

Çok geçmiş olsun ya çok üzüldümm allah şifa versin bir an önce inşallah.. toparlıycak allahın izniyle

Ay Allah yardımcısı olsun iyi olsunda yatsin hastane de sonu güzel olsun
Kurtulsun iltihaptan
Ben aynı ablam bugün daha iyi daha da idrak edebiliyorum durumu
Şimdi bize de iyi üzülmüştür canım ablam yaa çok hisli senin gibi oda eminim bide ona çok üzülmüştür

Evet boncuk gözlüm, dilana ve sana çok üzüldü. Öğleden sonra ateşi yükselmiş, az önce yazdı, şimdi iyiymiş.

kizlar iyi aksamlar.benim de bugun doktor randevum vardi ama bir folikul var tabiki her zamanki gibi yine biraz moralim bozuk benim de.pazartesi bir daha kontrolum var o zamana kadar buyur insallah canlar dua edin bana olurmu

kizlar iyi aksamlar.benim de bugun doktor randevum vardi ama bir folikul var tabiki her zamanki gibi yine biraz moralim bozuk benim de.pazartesi bir daha kontrolum var o zamana kadar buyur insallah canlar dua edin bana olurmu
Kaçıncı günü iğnelerin canım benim?

Inşallah herşey güzel gider ablammm
Sıkma canını sen sıktıkça kötülük geliyor herşey güzel gider inş

Evet boncuk gözlüm, dilana ve sana çok üzüldü. Öğleden sonra ateşi yükselmiş, az önce yazdı, şimdi iyiymiş.

RABBIM yardımcısı olsun inş kıyamam yaaa ne kadar üzdüyse kendini vücut bi yerden patlak vermiş kıyamam offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…