- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.981
Canım doktoru göremedim o nedenle değer kaç oldu bilmiyorum. Ama not bırakmış, bu doz yetmediği için 125 e çıkarmış. Bu sabah 125 içtim. Ama ruh halimi sorsan şu bir hafta izlemeleri vururken falan 150 içesim var :) senin de o kadar fark yaratacak bir doz düşürmedi aslında ama baksana nasıl yükselmiş. Çabuk toparlar eski değerine gelir umarım canım. Bir sonraki tahlil ne zamandennisgo canim tsh sonucun cikti mi? Benim ilac dozajimi da haftalik 60 azaltmisti. 0.81 den 4 e yukselmis. Dr eski dozajina geri don dedi.
Günaydın Selma cım;Günaydın kızlar. Tedavileriniz hayırlı olsun inşallah Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün inşallah hep dualarimdasiniz. Çok yazmıyorum ama sizi hep takip ediyorum.
Inşallah canım inan hergun dua ediyorum hepinize tek tek rabbim hepinize yaşatsın bu güzelliği diye .Günaydın Selma cım;
Biz de de senin gibi güzel haberler alırız umarım. Yavaş yavaş başlıyor tedavilerimiz.
Ne yaptın canım doktorla konuştun mu iğnelere başladın mı?Teşekkürler Dilan’cım. Ben o zaman kanama başladıktan sonraki 36. saat diliminde başlayayım iğnelere :) Pazartesi de yine arayıp doktordan onay alırım.
Amin canim Insallah. Senin minnosun nasil? Hangi siklikta gidiyorsun kontrollere?Inşallah canım inan hergun dua ediyorum hepinize tek tek rabbim hepinize yaşatsın bu güzelliği diye .
Ben de 125 kullaniyordum. Dr sali gunleri yarim ic demisti 6 hafta da baya yukseltmis. Yarim icmeyecegim artik. Dr uzun protokol oldugu icin tedaviye baslayabilirsin dedi. 8 hafta sonra testi tekrarliyacagim hemen hemen hamilelik testi ile ayni zamana denk geliyor.Canım doktoru göremedim o nedenle değer kaç oldu bilmiyorum. Ama not bırakmış, bu doz yetmediği için 125 e çıkarmış. Bu sabah 125 içtim. Ama ruh halimi sorsan şu bir hafta izlemeleri vururken falan 150 içesim var :) senin de o kadar fark yaratacak bir doz düşürmedi aslında ama baksana nasıl yükselmiş. Çabuk toparlar eski değerine gelir umarım canım. Bir sonraki tahlil ne zaman
Ne yaptin canim , konustun mu dr ile? Basladin mi ignelere?
Ne yaptın canım doktorla konuştun mu iğnelere başladın mı?
Benimki iyidir inşallah.Amin canim Insallah. Senin minnosun nasil? Hangi siklikta gidiyorsun kontrollere?
Hayırlı olsun canım tedavin.Selam kızlar. Benim durum çok garip oldu, cumartesi hafif lekelenme, pazar birşey yok, pazartesi de çok hafif kanama başladı ama nırmale göre yoğun değil. Bugünde hafif kanama devam ediyor. Kliniğe gittim öğleden sonra, hafif kanamanın başladığı dünü 1. gün saydılar, bugünde 2. sayıldı ve 225 i.e ovaleap i orda vurduk ilk. Yarından sonra kendim yapıcam. 8. günde ultraschal kontrol var... Yumurta toplanması kaçıncı günde oluyor yaklaşık?
Sizde durumlar nasıl?
Benimki iyidir inşallah.
Ayda bi gidiyorum kontrole çok uzun geliyor geçmek bilmiyor valla .
Benimde tiroidim hep kontrol altında 2 ayda bi onun içinde kontrole gidiyorum ilaca da devam ediyorum hep şimdilik herşey yolunda şükür.
Evet canım Almanya’da. 8. gün bakılacak duruma ama 15. güne kadar beklenmez değil mi?Hayırlı olsun canım tedavin.
Yumurta toplama senin yumurtalarının durumuna göre karar verilir .almanyada mı yaşıyorsun.
Yok canim , yarin veya persembe olurum buyuk ihtimal. Yumurtalar da genelde senin yumurtanin gelisimine gore adetin 12 ile 16 gunler arasinda toplaniyor.Senin kanaman başladı mıDilanBoran cım?
Doktorun mutlaka söylemiştir canım, troid ilacının dozu hamile kalınca bebekle sana yetmeyeceği için sürekli kontrol edilip düzenlenmeli demişti bana endokrin.Benimki iyidir inşallah.
Ayda bi gidiyorum kontrole çok uzun geliyor geçmek bilmiyor valla .
Benimde tiroidim hep kontrol altında 2 ayda bi onun içinde kontrole gidiyorum ilaca da devam ediyorum hep şimdilik herşey yolunda şükür.
Rahat bir tedaviden sonra olumlu sonuç alırsın umarım.Selam kızlar. Benim durum çok garip oldu, cumartesi hafif lekelenme, pazar birşey yok, pazartesi de çok hafif kanama başladı ama nırmale göre yoğun değil. Bugünde hafif kanama devam ediyor. Kliniğe gittim öğleden sonra, hafif kanamanın başladığı dünü 1. gün saydılar, bugünde 2. sayıldı ve 225 i.e ovaleap i orda vurduk ilk. Yarından sonra kendim yapıcam. 8. günde ultraschal kontrol var... Yumurta toplanması kaçıncı günde oluyor yaklaşık?
Sizde durumlar nasıl?
Evet neyse ki uzun protokol bir de bu nedenle ertelenmemiş. Benim demem erteleyecek bir değer değil ama senelerdir sabit olan değer oynamış bir kere. Yeni dozu bulana kadar git gel yaşarız biraz ama uzun sürmez bence. Bir şekilde doz artmış oldu. Haftaya 125 doz arttı şimdi de :)Ben de 125 kullaniyordum. Dr sali gunleri yarim ic demisti 6 hafta da baya yukseltmis. Yarim icmeyecegim artik. Dr uzun protokol oldugu icin tedaviye baslayabilirsin dedi. 8 hafta sonra testi tekrarliyacagim hemen hemen hamilelik testi ile ayni zamana denk geliyor.
Benim de 28. Gun Ben de persembeye olur diye dusunuyorum ama lekelenmemde baslamadi.Bugün 27. Gün ve genelde reglim 27. Günde başlar. Ama bazen de bir kaç gün öne arkaya gidebildiği için 29. Güne kadar yolu var. Yarını bekliyorum artık.
İlk tedavide gününde olmuştum ne güzel bunda 2 gün sonra mı olacağım acaba. İşin kötüsü bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum. Her zaman yumurtlama ağrısı çekerim ve anlarım bu ay olmadı ve 17. Gündü hala akıntım vardı. Acaba yumurtlamadıysam kaç günde Regl olurum.Benim de 28. Gun Ben de persembeye olur diye dusunuyorum ama lekelenmemde baslamadi.
Buyuk ihtimal 32. Gune kadar olursun . Benim de suan lekelenmem basladi.İlk tedavide gününde olmuştum ne güzel bunda 2 gün sonra mı olacağım acaba. İşin kötüsü bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum. Her zaman yumurtlama ağrısı çekerim ve anlarım bu ay olmadı ve 17. Gündü hala akıntım vardı. Acaba yumurtlamadıysam kaç günde Regl olurum.
Ne zaman başlar peki. Benim lekenmeden bir iki saat sonra başlar genelde.Buyuk ihtimal 32. Gune kadar olursun . Benim de suan lekelenmem basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?