Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar pazartesi 23 olan hcg çarşamba 6 olmuş. 0-5 arası negatif o yüzden doktor 6 yı zararlı görmedi. Progesteronu bırakın dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim. Umarım 6 dan yeniden yükselmez. Emin olmak için tekrar kan vermeliyim acaba?

Klinikle daha konuşmadım, doktor sonuçları kliniğe fax çekecek bende arayacağım sonra.

Eğer sigortan yaşadığın ülkede ödeyeceği bedelden daha azını türkiyede ödeyeceğine ikna olursa alınabilir bence. Sigorta şirketleriyle işler biraz pazarlığa bakıyor. Türkiye’de şu kadar fiyat aldık, hakkımızdan düşülebilir diye sormakta fayda var.

Veya tedaviyi türkiye’de yaptırın ama bazı şeyleri oradaki kliniğe fatura ettirin, mesela ilk testler, yapılacaksa rahim filmi, doktorun muayene ücretleri gibi öncedn planlı olmayan ama sanki orada tatildeyken bir şikayet oluşmuş ve doktor bazı tetkikler yapmış gibi. Kesilecek fatura tutarını da doktorunuzla görüşebilirsiniz.

Ben Kasım, Ocak ve şimdi şubatta tedavi için iğne kullandım onlara bağlı erken yumurta gelişti. Arada tedavisiz geçen aralık orada döngüm değişmedi. Progrestan bende öyle bir etki yapmadı.

Bu konuda bir bilgim yok ama sanki önceden onay almak gerekiyor gibi geliyor. Ama tamamen bilmeden söylüyorum :) bilmediğimiz konularda da fikir etmeye bayılırız ya şu an tam onu yapıyorum

Kizlar, ben burdaki bir Grupdayim, Evlat sahibi olmak isteyenlerin toplanip birlikte DUA ettikleri bir etkinlik, Toplanik birlikte Salat-i Tefriciye okuyoruz, her Hafta bir Arkadasimiz icin 4444 Adet bölüsüp okuyoruz, sizde Katilmak istermisiniz? Etiketliyebilirim sizide :) Insan Dua ettikce rahatliyor, Huzur buluyor :)

Be
Ben de ilk denememde sonra yumurtlama hissetmemiştim hiç. Takip ederim normalde hep ama olmamıştı.

Il
Illaki bi şekilde çıkacak mecburen :) Inşallah kolay olur.

Canım hakkında hayırlı olan buydu belkide .Inşallah bi daha deneyeceksin dondurulmuş embriyolarin var şükür inşallah olacak .

Be

Ben de ilk denememde sonra yumurtlama hissetmemiştim hiç. Takip ederim normalde hep ama olmamıştı.

Nasil yani canim. Yumurtalamadin tedavinden sonra ki ay ve adettinde olmadimi? Ben gecen denememden sonra yumurtlamam gereken tarihte yumurtlamistim. Ve cok agrili olmustu. Ama bu sefer takip ediyorum hergun bisey yok.

Ben Kasım, Ocak ve şimdi şubatta tedavi için iğne kullandım onlara bağlı erken yumurta gelişti. Arada tedavisiz geçen aralık orada döngüm değişmedi. Progrestan bende öyle bir etki yapmadı.

Sagol canim bir doktoruma sorucam merak ettim. Endise ettim daha dogrusu. Pazartesiye kadar bekleyim diyorum. Hala hareket yoksa sorucam.

Baska diger Forumlarda duymustum, Progesteron bazi kisilerde Adet gecikmesi yapabiliyormus, Progesteronu biraktiktan 3-4 gün sonra Adet geliyormus, ama herkeste ayni etki degil

Ben oldum subatta adet hatta test sonucu almadan oldum. Progestron bile etki etmedi ve geldi adet. Bu ay 23 subat gibi yumurtlamam gerekiyordu bugun oldu hergun clearblue’yla takip ediyorum gelmedi yumurta gozum yollarda kaldi

Canım
Detaylı bir kontrolden sonra dondurulmuş yumurtalarınla hamilelik haberi alacağın günleri bekleyeceğiz artık.
Neden değerinin tekrar yükselebileceğini düşünüyorsun? Normalde sıfıra doğru daha düşmez mi böyle olduğuna

@Blablup’cum uzuldum. Ama konustugumuz gibi yolumuza devam edicez. Sanirim bu kimyasal gebelik olmuyor. Cokta emin degilim cunku cok bilmiyorum ama. Oylese kaldigimiz yerden devam edicez. Er ya da gec olacak bu is insallah.

@Blablup’cum uzuldum. Ama konustugumuz gibi yolumuza devam edicez. Sanirim bu kimyasal gebelik olmuyor. Cokta emin degilim cunku cok bilmiyorum ama. Oylese kaldigimiz yerden devam edicez. Er ya da gec olacak bu is insallah.

Sagolun kizlar. Evet yola devam :) Klinikten aradilar, doktorum hemen dondurulmuslarla 2. transfer icin protokole baslamak istiyor, bende detayli konusmak icin haftaya persembe randevu aldim.

Dis gebelikte degerler artip dusuyor, o yuzden yeniden artar mi diye suphe ettim canim. Ama doktor degeri sakincali gormemis.

Nasil yani canim. Yumurtalamadin tedavinden sonra ki ay ve adettinde olmadimi? Ben gecen denememden sonra yumurtlamam gereken tarihte yumurtlamistim. Ve cok agrili olmustu. Ama bu sefer takip ediyorum hergun bisey yok.
Adetim geç gelmişti ama yumurtlama yi hiç hissetmedim normalde akıntı ve ağrıdan anlarım ama tedaviden sonraki ay olmamıştı.

Ignelerinizi hergün Sabah dan vurdurmanin ne sakincasi var ? Doktorunuz Aksammi olsun dedi?
ben gecen sene bu igneden cok cektim. Yatarken sagima soluma donemiyordum. Yumru seklinde morarma olmustu. Simdi aksam yapalim igneden sonra fazla hareket etmezsen agrin cok olmaz dedi.

canim bu sefer olmadi ama insallah ikinci denemende bebisine kavusacaksin. Eger bu ay baslarsan iki embrio transferinde israrci ol. Buyuk ihtimal pazartesi ye kadar adetin gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…