- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.061
Birsey daha sormak istiyorum, Avrupada yasayip Türkiyede Tüp Bebek yaptirirken, herseyi kendimiz ödüyoruz peki Herhangi bi yerden Sigortadan veya baska bir Kurumdan ücretin bir kismini geri alabiliyormuyuz? Bildigniz birseyler varmi? Allahim hepimize güc kuvvet ve bereket versin insallah, hic kolay degil
Ben Kasım, Ocak ve şimdi şubatta tedavi için iğne kullandım onlara bağlı erken yumurta gelişti. Arada tedavisiz geçen aralık orada döngüm değişmedi. Progrestan bende öyle bir etki yapmadı.Bize haber verirsin burdan.
Kizlar benim bu ay yumurtlamam 5 gun gecikti. Normalde dongum cok duzenlidir. Hic gun sekmez. Ocak ayinda tup tedavisi oldum. Subat basi transfer yapildi. Acaba bu progestron falan donguyu degistirirmi? Hic yasayaniniz oldumu bu sorunu?
Bu konuda bir bilgim yok ama sanki önceden onay almak gerekiyor gibi geliyor. Ama tamamen bilmeden söylüyorum :) bilmediğimiz konularda da fikir etmeye bayılırız ya şu an tam onu yapıyorumBirsey daha sormak istiyorum, Avrupada yasayip Türkiyede Tüp Bebek yaptirirken, herseyi kendimiz ödüyoruz peki Herhangi bi yerden Sigortadan veya baska bir Kurumdan ücretin bir kismini geri alabiliyormuyuz? Bildigniz birseyler varmi? Allahim hepimize güc kuvvet ve bereket versin insallah, hic kolay degil
Ben de ilk denememde sonra yumurtlama hissetmemiştim hiç. Takip ederim normalde hep ama olmamıştı.Bize haber verirsin burdan.
Kizlar benim bu ay yumurtlamam 5 gun gecikti. Normalde dongum cok duzenlidir. Hic gun sekmez. Ocak ayinda tup tedavisi oldum. Subat basi transfer yapildi. Acaba bu progestron falan donguyu degistirirmi? Hic yasayaniniz oldumu bu sorunu?
Illaki bi şekilde çıkacak mecburen :) Inşallah kolay olur.Ben eşime bağırmadım :) Tek dedim kelime çıkmıyorrrrr bu çıkmayacaklkkk:) zaten iğne vurulunca da kuzu gibi oldum 2 ıkındım 3 ye kucağımdeydı sonra doktor dikiş atarken sohbete koyulduk :) ardından kalktım oturdum üstümü giyindim kızımı alıp odaya :)
Canım hakkında hayırlı olan buydu belkide .Inşallah bi daha deneyeceksin dondurulmuş embriyolarin var şükür inşallah olacak .Kızlar pazartesi 23 olan hcg çarşamba 6 olmuş. 0-5 arası negatif o yüzden doktor 6 yı zararlı görmedi. Progesteronu bırakın dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim. Umarım 6 dan yeniden yükselmez. Emin olmak için tekrar kan vermeliyim acaba?
Klinikle daha konuşmadım, doktor sonuçları kliniğe fax çekecek bende arayacağım sonra.
Be
Ben de ilk denememde sonra yumurtlama hissetmemiştim hiç. Takip ederim normalde hep ama olmamıştı.
Ben Kasım, Ocak ve şimdi şubatta tedavi için iğne kullandım onlara bağlı erken yumurta gelişti. Arada tedavisiz geçen aralık orada döngüm değişmedi. Progrestan bende öyle bir etki yapmadı.
Baska diger Forumlarda duymustum, Progesteron bazi kisilerde Adet gecikmesi yapabiliyormus, Progesteronu biraktiktan 3-4 gün sonra Adet geliyormus, ama herkeste ayni etki degil
CanımKızlar pazartesi 23 olan hcg çarşamba 6 olmuş. 0-5 arası negatif o yüzden doktor 6 yı zararlı görmedi. Progesteronu bırakın dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim. Umarım 6 dan yeniden yükselmez. Emin olmak için tekrar kan vermeliyim acaba?
Klinikle daha konuşmadım, doktor sonuçları kliniğe fax çekecek bende arayacağım sonra.
Sor canım kafanın rahat olması önemli bu dönemlerde.. aklına takılan herşeyi sormak en iyisiSagol canim bir doktoruma sorucam merak ettim. Endise ettim daha dogrusu. Pazartesiye kadar bekleyim diyorum. Hala hareket yoksa sorucam.
Kızlar pazartesi 23 olan hcg çarşamba 6 olmuş. 0-5 arası negatif o yüzden doktor 6 yı zararlı görmedi. Progesteronu bırakın dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim. Umarım 6 dan yeniden yükselmez. Emin olmak için tekrar kan vermeliyim acaba?
Canım
Detaylı bir kontrolden sonra dondurulmuş yumurtalarınla hamilelik haberi alacağın günleri bekleyeceğiz artık.
Neden değerinin tekrar yükselebileceğini düşünüyorsun? Normalde sıfıra doğru daha düşmez mi böyle olduğuna
@Blablup’cum uzuldum. Ama konustugumuz gibi yolumuza devam edicez. Sanirim bu kimyasal gebelik olmuyor. Cokta emin degilim cunku cok bilmiyorum ama. Oylese kaldigimiz yerden devam edicez. Er ya da gec olacak bu is insallah.
Adetim geç gelmişti ama yumurtlama yi hiç hissetmedim normalde akıntı ve ağrıdan anlarım ama tedaviden sonraki ay olmamıştı.Nasil yani canim. Yumurtalamadin tedavinden sonra ki ay ve adettinde olmadimi? Ben gecen denememden sonra yumurtlamam gereken tarihte yumurtlamistim. Ve cok agrili olmustu. Ama bu sefer takip ediyorum hergun bisey yok.
Sor canım kafanın rahat olması önemli bu dönemlerde.. aklına takılan herşeyi sormak en iyisi
Adetim geç gelmişti ama yumurtlama yi hiç hissetmedim normalde akıntı ve ağrıdan anlarım ama tedaviden sonraki ay olmamıştı.
ben gecen sene bu igneden cok cektim. Yatarken sagima soluma donemiyordum. Yumru seklinde morarma olmustu. Simdi aksam yapalim igneden sonra fazla hareket etmezsen agrin cok olmaz dedi.Ignelerinizi hergün Sabah dan vurdurmanin ne sakincasi var ? Doktorunuz Aksammi olsun dedi?
canim bu sefer olmadi ama insallah ikinci denemende bebisine kavusacaksin. Eger bu ay baslarsan iki embrio transferinde israrci ol. Buyuk ihtimal pazartesi ye kadar adetin gelir.Kızlar pazartesi 23 olan hcg çarşamba 6 olmuş. 0-5 arası negatif o yüzden doktor 6 yı zararlı görmedi. Progesteronu bırakın dedi. Şimdi regl olmayı bekleyeceğim. Umarım 6 dan yeniden yükselmez. Emin olmak için tekrar kan vermeliyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?