Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar bi sorum olacaktı bugün çatlama iğnemi yaptım ve tek onu vurdum... arkadaşım dediğine göre hem gonal f vurmuş aynı gün hem çatlamayı koruyan iğneden ... fakat doktorum bana tek çatlama iğnesi dedi anlamadım şimdi ben mi yanlış anladım yoksa tedaviler mi değişik oluyor...

Kızlar bi sorum olacaktı bugün çatlama iğnemi yaptım ve tek onu vurdum... arkadaşım dediğine göre hem gonal f vurmuş aynı gün hem çatlamayı koruyan iğneden ... fakat doktorum bana tek çatlama iğnesi dedi anlamadım şimdi ben mi yanlış anladım yoksa tedaviler mi değişik oluyor...

Bence doğru bende çatlama vurduğum gün başka ilaç almadım canım

Çok şükür keseyi de bebeği de gördüm içinde
Şansıma doktorumun yardımcısı vardı acilde ve çok ilgilendi
Her 3 kadından birinde oluyor kanamalar korkma bebeğin yerinde dedi
Kan eski yeni kan değil bazen olabilirmis
Kesenin yakınında bi yerde ufak bi kanama varmış
Bol dinlen dedi
canim cok sukur, once ilk mesajini gorunce endiselendim senin icin. Ikinizin de iyi olmaniza sevindim canim. Normal leke seklindemi geldi, kirmizi kan mi geldi canim?

Canim bende o gun sadece catlatma ignesi vurundum. Vurundugun saat cok onemli unutma. Onlarin dedigi saatten 15dk once veya sonra vurunursan onlara bildirmek zorundasin.

canim cok sukur, once ilk mesajini gorunce endiselendim senin icin. Ikinizin de iyi olmaniza sevindim canim. Normal leke seklindemi geldi, kirmizi kan mi geldi canim?

Şuan biraz olsun rahatladım ama hala korkuyorum
Bildiğin adet kanaması hatta ondan bile daha fazla diyebilirim
Taze kan geldi tam azaldı dedim eve geldim
Her yere geçmiş o derece çok yani

Şuan biraz olsun rahatladım ama hala korkuyorum
Bildiğin adet kanaması hatta ondan bile daha fazla diyebilirim
Taze kan geldi tam azaldı dedim eve geldim
Her yere geçmiş o derece çok yani
Canim yataktan cikma istersen, annen bir kac gun sende kalsin. Hicbir is yapma. Daha once duymustum bu sekil yasayanlari, dinlenerek geciyormus. Kendine dikkat et canim.

Canim yataktan cikma istersen, annen bir kac gun sende kalsin. Hicbir is yapma. Daha once duymustum bu sekil yasayanlari, dinlenerek geciyormus. Kendine dikkat et canim.

Aynen dinlen dedi doktorum da bende okudum herkese dinlenmesini söylemişler
Esim evde o olmadığı zamanlarda annem gelir

Benim babam felçli uzun süre burda kalamaz gelip gider artık

Aynen dinlen dedi doktorum da bende okudum herkese dinlenmesini söylemişler
Esim evde o olmadığı zamanlarda annem gelir

Benim babam felçli uzun süre burda kalamaz gelip gider artık
Gecmis olsun baban icin de canim. Kontrole cagirdilar mi, yoksa 6 ocak ta mi gideceksin?

Back
X