- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #5.861
Rabbim yardımcın olsun Canım inş hayırlı haberle çıkarsın orda..Kızlar aşırı kanama ile hastaneye geldim doktoru bekliyorum
Nolursun dua edin bebegim beni terketmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcın olsun Canım inş hayırlı haberle çıkarsın orda..Kızlar aşırı kanama ile hastaneye geldim doktoru bekliyorum
Nolursun dua edin bebegim beni terketmesin
Rabbim yardımcın olsun Canım inş hayırlı haberle çıkarsın orda..
Kızlar bi sorum olacaktı bugün çatlama iğnemi yaptım ve tek onu vurdum... arkadaşım dediğine göre hem gonal f vurmuş aynı gün hem çatlamayı koruyan iğneden ... fakat doktorum bana tek çatlama iğnesi dedi anlamadım şimdi ben mi yanlış anladım yoksa tedaviler mi değişik oluyor...
Pıtırcık annesine yeni yıl şakası yapmış annesi korkma :)Doktorum herşey yolunda bol dinlen dedi canım
Rahatlatti ama iste kan görünce insan korkuyor![]()
Oh iyi bari içim rahatladı panik oldumBence doğru bende çatlama vurduğum gün başka ilaç almadım canım
canim cok sukur, once ilk mesajini gorunce endiselendim senin icin. Ikinizin de iyi olmaniza sevindim canim. Normal leke seklindemi geldi, kirmizi kan mi geldi canim?Çok şükür keseyi de bebeği de gördüm içinde
Şansıma doktorumun yardımcısı vardı acilde ve çok ilgilendi
Her 3 kadından birinde oluyor kanamalar korkma bebeğin yerinde dedi
Kan eski yeni kan değil bazen olabilirmis
Kesenin yakınında bi yerde ufak bi kanama varmış
Bol dinlen dedi
Canim bende o gun sadece catlatma ignesi vurundum. Vurundugun saat cok onemli unutma. Onlarin dedigi saatten 15dk once veya sonra vurunursan onlara bildirmek zorundasin.Kızlar bi sorum olacaktı bugün çatlama iğnemi yaptım ve tek onu vurdum... arkadaşım dediğine göre hem gonal f vurmuş aynı gün hem çatlamayı koruyan iğneden ... fakat doktorum bana tek çatlama iğnesi dedi anlamadım şimdi ben mi yanlış anladım yoksa tedaviler mi değişik oluyor...
Tam dedikleri saate vurdum Canım hayırlısı artık Salı’ya kadar bekleyip göreceğim ..Canim bende o gun sadece catlatma ignesi vurundum. Vurundugun saat cok onemli unutma. Onlarin dedigi saatten 15dk once veya sonra vurunursan onlara bildirmek zorundasin.
canim cok sukur, once ilk mesajini gorunce endiselendim senin icin. Ikinizin de iyi olmaniza sevindim canim. Normal leke seklindemi geldi, kirmizi kan mi geldi canim?
Pıtırcık annesine yeni yıl şakası yapmış annesi korkma :)
Canim yataktan cikma istersen, annen bir kac gun sende kalsin. Hicbir is yapma. Daha once duymustum bu sekil yasayanlari, dinlenerek geciyormus. Kendine dikkat et canim.Şuan biraz olsun rahatladım ama hala korkuyorum
Bildiğin adet kanaması hatta ondan bile daha fazla diyebilirim
Taze kan geldi tam azaldı dedim eve geldim
Her yere geçmiş o derece çok yani
Canim yataktan cikma istersen, annen bir kac gun sende kalsin. Hicbir is yapma. Daha once duymustum bu sekil yasayanlari, dinlenerek geciyormus. Kendine dikkat et canim.
Gecmis olsun baban icin de canim. Kontrole cagirdilar mi, yoksa 6 ocak ta mi gideceksin?Aynen dinlen dedi doktorum da bende okudum herkese dinlenmesini söylemişler
Esim evde o olmadığı zamanlarda annem gelir
Benim babam felçli uzun süre burda kalamaz gelip gider artık
Ay canım dikkat et önemli bişey değildir inşallah yorma kendini .Şuan biraz olsun rahatladım ama hala korkuyorum
Bildiğin adet kanaması hatta ondan bile daha fazla diyebilirim
Taze kan geldi tam azaldı dedim eve geldim
Her yere geçmiş o derece çok yani
Gecmis olsun baban icin de canim. Kontrole cagirdilar mi, yoksa 6 ocak ta mi gideceksin?
Ay canım dikkat et önemli bişey değildir inşallah yorma kendini .
Çok kötü bi durum tabiki .ama endişelenme böyle olan çok kişi var benim kuzenimin eşi hep böyle kanaması oluyordu ama bebise bişey olmadı şükür.Inss canim çok korktum
O kanı ilk gördüğüm ani anlatamam
Hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum
Kıyamam ya... belki vücudun temizleniyordur.. bak doktorlarda normal demiş... üzülme..Sorma canım adetim bile böyle yoğun hiç olmadi o yüzden çok korktum