Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Mrb canlar bugün yine aşırı kanama ve sancı ile hastanelik oldum
Doktorum kesenin biçiminde bozukluk olduğunu söyledi
Her duruma hazırlıklı olmam gerek
Sağlıkla dünyaya da gelebilir ama düşükte olabilir dedi
Hayırlısını diliyorum Allahimdan dün çok kötüydüm ama bugün şükür sağlıklı düşüne biliyorum
Dualarınızı eksik etmeyin :)
Canım inşallah hayırlısıyla rabbim size bağışlar yavrunu.. ben yazamıyorum pek ama okuyorum hep yazdıklarınızı. Canım şu hassas dönemlerinde misafir falan ağırlamasan ağır ev işleri yapmasan çok iyi olur. Çünkü gerçekten çok etkiliyor, bir kaç kez misafir ağırlayıp çok yorulduğunu yazmışsın bunlar tetiklemiş olabilir. 12. Hafta bitimine kadar ekstra özen göstermelisin. O haftadan sonra düşük riski en aza inşyormuş çünkü. İnşallah bişey olmaz canım

Canım inşallah hayırlısıyla rabbim size bağışlar yavrunu.. ben yazamıyorum pek ama okuyorum hep yazdıklarınızı. Canım şu hassas dönemlerinde misafir falan ağırlamasan ağır ev işleri yapmasan çok iyi olur. Çünkü gerçekten çok etkiliyor, bir kaç kez misafir ağırlayıp çok yorulduğunu yazmışsın bunlar tetiklemiş olabilir. 12. Hafta bitimine kadar ekstra özen göstermelisin. O haftadan sonra düşük riski en aza inşyormuş çünkü. İnşallah bişey olmaz canım

Evet canım cok haklisin. Artık yatıyorum bakalım inş kanama durur da umutlarım devam eder. Dün kötüydüm ama bugün daha iyi daha iyi düşünebiliyorum her ne olursa sabırla karşılayacağım. Zor olacak ama Allah bize sağlık versin. Eğer bağışlarsa bize dünyanın en mutlu insanları olacağız şayet öyle olmazsa vakit kaybetmeden ikinci tedaviye başlıycam inş. Rabbim sizleride yavrunuza kavuştursun.
Çok sağol tsk ederim iyiki sizler varsınız biraz olsun konuşarak insan rahatlıyor.
ALLAH hepinizden razı olsun

hatice-yakup hatice-yakup canim cok gecmis olsun. Cok dikkat et kendine. Insallah seninle kalir bebisin. Merttugceninde dedigi gibi. Biraz uzak dur ev islerinden. Bende cok yan gel yat taraftari degilim. Ama bazi seylere vok dikkat ettim, daha öncede yazmistim. Örnegin islak camasir. Camasir silkeleme. Bizim kendi evimiz ve düsünemiyorum bile 2 kat indirmeye hic cesaret edemedim misal. Hep esime yaptirdim. Kendi evime kimseyi almadim. Ama misal kayinvalideme felan gittigimde yardim ettim öyle isleri yanlis bulmiyorum. Ama misafir icin ister istemez sil süppr pisir yedir icir. Bizim misafirliklerimiz avusturyalilar gibi kahve ve kekle bitmiyo malesef :) dikkat et kendine nolur. Dogurduktan sonra yeterince yaparsin. 14-15 hafta ver bebisine. Bak ben daha 11. haftadayim, bugün cok garip geldi, daha 3cm mis bebegim. Cetvelle bakinca bi garibime gittim. 3cm lik birseyin kalbi var ve bana tutunmus benden yasatmami bekliyor. Böyle düsün birde :) nekadar garip bi durum aslinda. Yeni yila felsefe yapadak girdim :)

Buarada mutlu yillar kizlar. Herseyin güzeli sizinle olsun...

hatice-yakup hatice-yakup canim cok gecmis olsun. Cok dikkat et kendine. Insallah seninle kalir bebisin. Merttugceninde dedigi gibi. Biraz uzak dur ev islerinden. Bende cok yan gel yat taraftari degilim. Ama bazi seylere vok dikkat ettim, daha öncede yazmistim. Örnegin islak camasir. Camasir silkeleme. Bizim kendi evimiz ve düsünemiyorum bile 2 kat indirmeye hic cesaret edemedim misal. Hep esime yaptirdim. Kendi evime kimseyi almadim. Ama misal kayinvalideme felan gittigimde yardim ettim öyle isleri yanlis bulmiyorum. Ama misafir icin ister istemez sil süppr pisir yedir icir. Bizim misafirliklerimiz avusturyalilar gibi kahve ve kekle bitmiyo malesef :) dikkat et kendine nolur. Dogurduktan sonra yeterince yaparsin. 14-15 hafta ver bebisine. Bak ben daha 11. haftadayim, bugün cok garip geldi, daha 3cm mis bebegim. Cetvelle bakinca bi garibime gittim. 3cm lik birseyin kalbi var ve bana tutunmus benden yasatmami bekliyor. Böyle düsün birde :) nekadar garip bi durum aslinda. Yeni yila felsefe yapadak girdim :)

Buarada mutlu yillar kizlar. Herseyin güzeli sizinle olsun...

Ne kadar güzel anlatmışsın
Evde hiç bişey yapmadım zaten canım hep eşim yapıyordu
O gün misafir gelince işte insan dayanamıyor ev temiz olsun yemek yapayım yemekten sonra çay kahve servisi derken insan bazen unutuyor
Onunla alakası varmı bilmiyorum misafir den 2 gün sonra oldu ama nasip işte olacağı varmış diyorum. Nasip olursa kavuşuruz olmazsa da yaşımız genç ve imkan var şükür bidaha denerim. Ama şuan benimle bugün gördüm olması gerektiği yerde
Cumartesiye kadar bekleyip göreceğim inş

Sana da mutlu yillar tatlım :KK200:

Kızlar bişey sorucam bu arı sutu polen bal karışımını kullanan varmı aranizda nasıl kullanılıyor.

Kızlar bişey sorucam bu arı sutu polen bal karışımını kullanan varmı aranizda nasıl kullanılıyor.
Arı sütü ve kestane balını ayrı ayrı kullanıyorum ben, karışım olarak hiç kullanmadım canım. Sabah uyanır uyanmaz, aç karnına alıyorum. Ve tahta kaşık kullanılması gerektiğini biliyorum.

Back
X