Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Arı sütü ve kestane balını ayrı ayrı kullanıyorum ben, karışım olarak hiç kullanmadım canım. Sabah uyanır uyanmaz, aç karnına alıyorum. Ve tahta kaşık kullanılması gerektiğini biliyorum.
Benim aldığım karışım. Bende ac karnına alırım inşallah ıyi olur .arisutunu almadım dolaba koymak gerekiyormus buraya kadar getiremem bozulur diye düşündüm. Benimkinin içinde küçük bi kaşık var hergun onla alsam yeter sanırım.

Benim aldığım karışım. Bende ac karnına alırım inşallah ıyi olur .arisutunu almadım dolaba koymak gerekiyormus buraya kadar getiremem bozulur diye düşündüm. Benimkinin içinde küçük bi kaşık var hergun onla alsam yeter sanırım.
İçine kaşık koydularsa, miktar onunla ayarlı demektir. Arısütünü ancak sipariş edersen soğuk zinciri ile kargolarlar canım. Bana soğuk zinciri ile kargolamışlardı.

hatice-yakup hatice-yakup boncuk gözlüm, dinleniyorsun değil mi, yoksa dayak yersin bizden:sopa:

Sadece yatıyorum ablam 2 gündür ve uzun bi sürede sadece yatacağım
Korkudan duşa bile girmiyorum gerisini sen düşün:)
Eşim annem hizmet ediyor bende tadını çıkarıyorum
Şükür bugün kan görmedim
2 gündür ömrümde kanamadigim kadar kanadim zaten pek halimde yok :(
Sen nasılsın ablammm

Şükür bugün kan görmedim
2 gündür ömrümde kanamadigim kadar kanadim zaten pek halimde yok :KK43:
Sen nasılsın ablammm
Ben iyiyim hamdolsun, bende yatıyorum :KK48: fakat farklı sebeple :KK48: eşim gececi, ses yapmamak için hiçbir işe girişmiyorum.:oops:

Şükür bugün kan görmedim
2 gündür ömrümde kanamadigim kadar kanadim zaten pek halimde yok :KK43:
Sen nasılsın ablammm

Canim sende Hämatom mu vardi yoksa, pardon türkcesini bilmiyorum, cok kanadim yazmisin, Hämatom varmi diye baktilar mi?

Canim sende Hämatom mu vardi yoksa, pardon türkcesini bilmiyorum, cok kanadim yazmisin, Hämatom varmi diye baktilar mi?

Doktorum biri kesenin yakınında hämatom var dedi diğeri yok dedi
Kendi doktorumu bekliyorum o en iyi bilgiyi verir inşalilah cumartesi
Türkçesi de hematom rahim icin yırtık
Çok kadında olur olmuş
Umarım öyledir bebekten dolayi değilmiş
Hematom yatınca geçiyormuş genelde bakalım
Artık nasip diyip bekliyoruz canım

Sen nasılsın bulantı felan hala devam ediyor mu ??

Doktorum biri kesenin yakınında hämatom var dedi diğeri yok dedi
Kendi doktorumu bekliyorum o en iyi bilgiyi verir inşalilah cumartesi
Türkçesi de hematom rahim icin yırtık
Çok kadında olur olmuş
Umarım öyledir bebekten dolayi değilmiş
Hematom yatınca geçiyormuş genelde bakalım
Artık nasip diyip bekliyoruz canım

Sen nasılsın bulantı felan hala devam ediyor mu ??

ay yeterki hematom olsun, etrafimda bi cok kisi yasadi onu, onda hic sakinca yok, insallah sendede öyle risksiz birseydir. bebeklede alakasi yok, bol bol ayak uzat, ve dinlen insallah cabucak atlatirsin. Güzel seylere ulasmak zor olurmus, öyle düsün :)

ben bugün bulantisizim :D cok ilginc bi durum, bi bulantim var bi yok, bazen iyi bazen kötü, ve fark ettim, benim genelde 2 gün iyi 2 gün kötü, son iki gün cok zordu yine...ve bebisim annesine cok insafli, bulantim olursa karnim agrimiyo, karnim agrirsa bulantim olmuyo, ikisini ayni anda yasatmiyo :halay:

ay yeterki hematom olsun, etrafimda bi cok kisi yasadi onu, onda hic sakinca yok, insallah sendede öyle risksiz birseydir. bebeklede alakasi yok, bol bol ayak uzat, ve dinlen insallah cabucak atlatirsin. Güzel seylere ulasmak zor olurmus, öyle düsün :)

ben bugün bulantisizim :KK70: cok ilginc bi durum, bi bulantim var bi yok, bazen iyi bazen kötü, ve fark ettim, benim genelde 2 gün iyi 2 gün kötü, son iki gün cok zordu yine...ve bebisim annesine cok insafli, bulantim olursa karnim agrimiyo, karnim agrirsa bulantim olmuyo, ikisini ayni anda yasatmiyo :halay:

Aynen canım kanama aşırı olunca bende okuduğum kadarıyla hämatom a benzettim çünkü ALLAH korusun düşük olsa çok sancılı ve parçalı kanama olurmuş
Benim ki afedersin wc ye gidince şarıl şarıl akıyordu
Fruchthöhle ve Dottersack yerinde bebeği tam emin olamadı bebek mı değil mi diye
6+2 de tam görünmeye bilirmiş oda normal dedi
Sadece kese tam yuvarlak değildi ona biraz takıldı ikinci bakan doktor
Ama ilk bana doktor da olması gerektiği gibi dedi yani 2 doktor 2 ayrı fikir
Kendi doktorumu 4 gözle bekliyorum
Mesajlasiyoruz onunla dua edelim kanama kesilsin dedi şükür bugün de kesildi ve bidaha gelmez
Sadece birazcık çok az kahve rengi leke geldi bugün oda içerdeki kanamadan kalan galiba vücut kalanı atıyor

Oys senin meleğini sevsinler canım annesine dayanamazmış. Sevindim iyi olmana başka sıkıntı olmasın da yeterki kusma olsun
Karin ağları da çok normal büyüyor içinde meleğin annesi :KK200:

doktorunu bekle bencede, cok fark ediyor, hatirlyiormusun ben bi ara panik olmustum, baska bi doktora gitmistim, o kadin zar zor bulmustu bebegin kalbini, ertesi gün kendi doktoruma gittim, ultrasyonu acmasiyla birlikte hemen kalbi buldu gösterdi bitirdi olayi, diger kadin 20 dakka ultrasyonla ugrasmisti....
dedigin gibi allah korusun düsme olsa, parca geliyor, ben kendim olmadim, ama arkadasimda gördüm, allah korusun kimse yasamasin öyle birseyi insallah :(

evet hem büyüyor hemde bana simdiden kilo aldiriyor :D hic sevmedim bu kilo alma isiniiii, ama katlancaz :KK200:

doktorunu bekle bencede, cok fark ediyor, hatirlyiormusun ben bi ara panik olmustum, baska bi doktora gitmistim, o kadin zar zor bulmustu bebegin kalbini, ertesi gün kendi doktoruma gittim, ultrasyonu acmasiyla birlikte hemen kalbi buldu gösterdi bitirdi olayi, diger kadin 20 dakka ultrasyonla ugrasmisti....
dedigin gibi allah korusun düsme olsa, parca geliyor, ben kendim olmadim, ama arkadasimda gördüm, allah korusun kimse yasamasin öyle birseyi insallah :KK43:

evet hem büyüyor hemde bana simdiden kilo aldiriyor :KK70: hic sevmedim bu kilo alma isiniiii, ama katlancaz :KK200:

Olsun dogsunlarda verirsin peşinde kosturmaktan canım benim :-)
Sag salim kavuşalım da ben kiloya bulantiya herşeye raziyim

Back
X