Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Verdiler narkoz canım sabah 5 de agrım girdi merkeze zor gittim ne yürüye bildim nede otura bildim ... ben minyon oldum için yumurta yer bulamadı herhalde çok baskı yaptı ve Hale’n çok agrım var

Ah canım bende çok zorlandım 4 gün felan tuvalate felan zor çıktım
En iyi ilacın su
3 litre felan içmeye bak
Şu içtikçe rahatlarsın inş
Bi kaç güne bişeyin kalmaz
Benden den 16 toplandı ama şayet geçmezse sancıların ihmal etme hastaneye git yada en azından ara ağrı kesicek biseyler verirler

Ah canım bende çok zorlandım 4 gün felan tuvalate felan zor çıktım
En iyi ilacın su
3 litre felan içmeye bak
Şu içtikçe rahatlarsın inş
Bi kaç güne bişeyin kalmaz
Benden den 16 toplandı ama şayet geçmezse sancıların ihmal etme hastaneye git yada en azından ara ağrı kesicek biseyler verirler
Zorluyorum kendimi su içmeye ama maglesef hiç hayatım da su yok ne içerim ne severim... zorlayarak içmeye çalışıyorum ama olmuyo maglesef .. tek umudum agrılardan kurtulmak...

Zorluyorum kendimi su içmeye ama maglesef hiç hayatım da su yok ne içerim ne severim... zorlayarak içmeye çalışıyorum ama olmuyo maglesef .. tek umudum agrılardan kurtulmak...
Bende öyleydim kuzum şu içemezdim ama
Hem şimdi ağrıların için hemde transferden sonra çok ihtiyacın olacak
Zorda olsa yanına sise koy ve içmeye bak bebegin için
Su hayattir

Ölüyorum kizlar cok fena
İdrarda ve büyük tuvaletine çıkmakta da sorun olacak, ama sabır 4. gün geçecek canım. Bende ilk günü sancıdan ve şişlikten nefes alamamıştım. Doktorum sabah tartılmamı söylemişti, 1,5 kilodan fazla artış var ise hemen gel demişti hastaneye. Sabah muhakkak tartıl canım.

İdrarda ve büyük tuvaletine çıkmakta da sorun olacak, ama sabır 4. gün geçecek canım. Bende ilk günü sancıdan ve şişlikten nefes alamamıştım. Doktorum sabah tartılmamı söylemişti, 1,5 kilodan fazla artış var ise hemen gel demişti hastaneye. Sabah muhakkak tartıl canım.

Yasemin abla tuvalet deme o sancıları şuan tekrar çekiyor gibi hissediyorum
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Resmen ağlıyordum çişim gelmesin diye ama ohss olmadım diye seviniyordum bir yandanda. Şimdi bu sancıları yine göze aldım, yeter ki kaliteli embriyolarım olsun.

Aynen ablam olsunda napalim katlanacağız onlara kavuşmak için
Rabbim bahtını açık etsin bu defa yüzünü güldürsün ablam

Kızlar benimde şükür kanamam durdu bugün hiç kan gelmedi
Sadece kahve rengi eski akıntı geliyor
3 gün sonra dua edin kuzumu olması gerektiği yerde olması gerektiği gibi göreyim

Back
X