Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynı ablacım kanama durdu lekelenme devam cumartesiyi bekliyorum 4 gözle :)
Sen nasılsın kist ağrı felan yapmıyor demi?

Oy oy bulantin mı var canım benim
Bebiş baya çektirdi annesine :-)

sormaa ya ne cektirdi banaaaa, ama olsun cekerim ben herseyi :) yeterki iyi olsun.
dün bana dinlen dedi sanirim, bugünde yeter bu kadar hadi devam dedi :) ben artik benimle konustuguna iyice inanmaya basladim, millet deli sancak :-)

sormaa ya ne cektirdi banaaaa, ama olsun cekerim ben herseyi :) yeterki iyi olsun.
dün bana dinlen dedi sanirim, bugünde yeter bu kadar hadi devam dedi :) ben artik benimle konustuguna iyice inanmaya basladim, millet deli sancak :-)

Hicde bence sinyal veriyor sana :-)
Dediğin gibi bulantı olsunda yeterki seninle olsun
Benim 2 gün süren kanama kesildi ama şuan hala kahve rengi leke geliyor
Bi taraftan benimle diyorum bi taraftan ümidim bitiyor çok karmaşık bi haldeyim:-(

Kanda negatif çıktı zaten canım benim.
Slm canım nasılsın iyimisin çok yoğun günler geçiriyorum kızım tekrardan hasta oldu hiç vakit bulamıyorum takip edemedim hiç kimseyi . Kanda negatif çıktığını bilmiyordum çok üzüldüm ya çok zor bir duygu rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Slm canım nasılsın iyimisin çok yoğun günler geçiriyorum kızım tekrardan hasta oldu hiç vakit bulamıyorum takip edemedim hiç kimseyi . Kanda negatif çıktığını bilmiyordum çok üzüldüm ya çok zor bir duygu rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Geçmişler olsun canım benim, sen nasılsın peki?
Evet Hurişte toparlayacak zamanla.
Ben iyiyim hamdolsun, tedavim için beklemedeyim.

yasminsay yasminsay sagol canım benim iyiyim şükür atlattım depresyonu :) sagolsun kız M yardım etti hastalanınca düşünemez oldum hiç birşeyi . Türkiye'de arkadaşlarım var inşallah tedaviye başladığımda hatim falan niyet edecekler benim için bazı dualar ve Esma-ül-Hüsna hüsnadan yapılması gerekenler inşalah Allah'ın izniyle dualarla bu sefer olur niyetiyle teker başlayacağız tedaviye .
Ne zaman başlıyor tedavin inşallah tedaviye başlamadan hamile kalmadan önce dualar var yaptır yada vaktin varsa sen yap niyet önemli
Ne gariptir değilmi Allah'tan isteriz o dua işe gel bana der biz vakit bulamayız . Hamilelik öncesi Yasin suresine niyet edip hamile kaldığında devam edersen emzirme süresini de Yasin suresiyle devam etmek çok büyük faydası var

Back
X