- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #5.981
Ins iyidir ablacımSes yok bugün Duduştan, iyidir inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins iyidir ablacımSes yok bugün Duduştan, iyidir inşallah.
Nasilsiniz kizlar bugun?
bugün yine bulanti günüm, kötü geciyor
sen nasilsin canim, durumlar ne?
Yok dondum çok kısa kaldım zatenAmin ca nim insallah.turkiyedemisin sen hala? Dondun mu?
Adetle baslicaksin demiYok dondum çok kısa kaldım zaten
Bilmiyorumki daha sigortadan bi cevap gelmedi bekliyoruz bizde adetim sanırım ocak 18 gibi olur o zamana kadar cevap gelirse doktoru arayıp sorucaz.Adetle baslicaksin demi
Bilmiyorumki daha sigortadan bi cevap gelmedi bekliyoruz bizde adetim sanırım ocak 18 gibi olur o zamana kadar cevap gelirse doktoru arayıp sorucaz.
Aynı ablacım kanama durdu lekelenme devam cumartesiyi bekliyorum 4 gözle :)
Sen nasılsın kist ağrı felan yapmıyor demi?
Oy oy bulantin mı var canım benim
Bebiş baya çektirdi annesine![]()
sormaa ya ne cektirdi banaaaa, ama olsun cekerim ben herseyi :) yeterki iyi olsun.
dün bana dinlen dedi sanirim, bugünde yeter bu kadar hadi devam dedi :) ben artik benimle konustuguna iyice inanmaya basladim, millet deli sancak![]()
Inşallah canım bende bi an önce olsun istiyorum .tatiller girdi araya belki ondan gecikti.Bu kadar uzun sürüyor mu yaa
Bizimki 3 gün sürdü
Hadi ins gelir de sende başlarsın hayırlısı ile tedavine canimm
Inşallah canım bende bi an önce olsun istiyorum .tatiller girdi araya belki ondan gecikti.
Inşallah bi sorun olmaz bebişin seni bırakmaz canım.Aynen 2 hafta resemn hayat duruyo malesef
Bak benimde kanama sıkıntım var ama doktorum yok
Her doktor başka bişey söylüyor
Kotu zamana denk geldik
Inşallah bi sorun olmaz bebişin seni bırakmaz canım.
Geçmişler olsun canım, güzel dinlen.Slm Canlar gece 3 de fenalaşıp Ambulansla hastaneye geldim kontrol altındayım ... şükür şuan agrılarım daha hafif
İnşallah ama bunu sıkıntı yapma, yeterki iyileş önümüzdeki ayda olur transferin. Belki dahada iyi olur senin için.Sagol canım inş geçip giderde Cuma’ya iyi olurum sorun olmadan transfer olurum...
Slm canım nasılsın iyimisin çok yoğun günler geçiriyorum kızım tekrardan hasta oldu hiç vakit bulamıyorum takip edemedim hiç kimseyi . Kanda negatif çıktığını bilmiyordum çok üzüldüm ya çok zor bir duygu rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKanda negatif çıktı zaten canım benim.
Geçmişler olsun canım benim, sen nasılsın peki?Slm canım nasılsın iyimisin çok yoğun günler geçiriyorum kızım tekrardan hasta oldu hiç vakit bulamıyorum takip edemedim hiç kimseyi . Kanda negatif çıktığını bilmiyordum çok üzüldüm ya çok zor bir duygu rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah