Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

yasminsay yasminsay sagol canım benim iyiyim şükür atlattım depresyonu :) sagolsun kız M yardım etti hastalanınca düşünemez oldum hiç birşeyi . Türkiye'de arkadaşlarım var inşallah tedaviye başladığımda hatim falan niyet edecekler benim için bazı dualar ve Esma-ül-Hüsna hüsnadan yapılması gerekenler inşalah Allah'ın izniyle dualarla bu sefer olur niyetiyle teker başlayacağız tedaviye .
Ne zaman başlıyor tedavin inşallah tedaviye başlamadan hamile kalmadan önce dualar var yaptır yada vaktin varsa sen yap niyet önemli
Ne gariptir değilmi Allah'tan isteriz o dua işe gel bana der biz vakit bulamayız . Hamilelik öncesi Yasin suresine niyet edip hamile kaldığında devam edersen emzirme süresini de Yasin suresiyle devam etmek çok büyük faydası var
Rabbim unutturacak koşuşturma veriyor gerçekten. Hayırlısıyla kızın sağlığına kavuşsun inşallah.

Normal durumda gecikme olmaz ise 14 ünde regl tarihim, 16-17 sinde yumurtalar iyi ise başlar tedavim canım. Aynen canım benim, Yasin’i şerif toplayacağım bu defa nasipse, emzirme suresini duymamıştım iyi oldu söylediğin.

Slm kızlar nasılsınız iyimisiniz :KK54:

Ablacim benim şiddetli kanamalarım vardı
2 gün çok kan kaybettim şükür bugün kahve rengi leke kalmıştı oda kesildi şuan
Cumartesi bebegim yerinde mı değil mi sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Senin toparlanmış olmana çok sevindim inş bidaki sefere dualarla yazdığın gibi Rabbim yüzüne güler kızına bi kardeş nasip eder Allahım
Kızına da cok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir durumu

Merhaba kızlar nasilsiniz bende adetimi bekliyorum gelmek bilmedi hayatta sasmaz hâlbuki
Gecen ay bir hafta gecikti bu ay bugün gelmesi lazım ama gelen giden yok:)
Stresten mi oluyor neden oluyorsa anlamadim bir sorun olmasinda

Destekleriniz için çok tşkler Canlar ... şükür evime kavuştum... doktor yarın rahatlıkla transferimi yaptıra bileceğimi söyledi.. rahim de gebeliğe hazır dedi 14.3 dedi tabi ben bu işlerde anlamadım için hmmm iyi iyi dedim de inş iyidir :)

Merhaba kızlar nasilsiniz bende adetimi bekliyorum gelmek bilmedi hayatta sasmaz hâlbuki
Tabi psikolojik ola biliyor canım ... biraz mezrandan gelirse gelsin moduna geç ben öyle bekledim 2 haftam geçti :)

Tabi psikolojik ola biliyor canım ... biraz mezrandan gelirse gelsin moduna geç ben öyle bekledim 2 haftam geçti :)
Bencede psikolojik galiba canım çünkü adetim asla sasmaz doğum yaptım emziriyordum dahi sasmadi herhalde stres tavan etkikendi
Senin adına sevindim rahim kalınlığında cok iyi çıkmış ayrıca ins yakında gebelik haberini duyacaz

Sanırım öyle olmuş canım
Benimde Stres den galiba 10 gün erken gelmişti duzensizdi yani
Herşey de vardır bi hayır belki şimdi gec daha hayırlı pozitif ol

Destekleriniz için çok tşkler Canlar ... şükür evime kavuştum... doktor yarın rahatlıkla transferimi yaptıra bileceğimi söyledi.. rahim de gebeliğe hazır dedi 14.3 dedi tabi ben bu işlerde anlamadım için hmmm iyi iyi dedim de inş iyidir :)

Çok sevindim tatlım inş güzelce geçer hersey ve 2 hafta sonra pozitife seviniyor oluruz

Sanırım öyle olmuş canım
Benimde Stres den galiba 10 gün erken gelmişti duzensizdi yani
Herşey de vardır bi hayır belki şimdi gec daha hayırlı pozitif ol
Tabi canım hayırlısı belkide öyle ıyi olacak ama ben adet düzensizliğinden oldum olası korkarım hayatta başıma gelmemiştir gerci
Bekliyoruz bakalım bu kadar heyecanla adeti beklemekte bir aceyip

Benim de gecen ay gecikti bir 10 gun kadar canim.ama benimkinin nedeni kistmis.stres de yapiyor tabi gecikmeyi.daha gelir endise etme bugun gelnesi gerekiyor demissin.biraz bekle bence gelmezse sen de doktorunu arayip kontrole gidersin.

Benim de gecen ay gecikti bir 10 gun kadar canim.ama benimkinin nedeni kistmis.stres de yapiyor tabi gecikmeyi.daha gelir endise etme bugun gelnesi gerekiyor demissin.biraz bekle bence gelmezse sen de doktorunu arayip kontrole gidersin.
Bende kistten korkuyorum ıste canım
1 hafta bekleyip giderim artık doktora

Back
X