- 22 Temmuz 2017
- 45.726
- 135.281
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.001
Rabbim unutturacak koşuşturma veriyor gerçekten. Hayırlısıyla kızın sağlığına kavuşsun inşallah.yasminsay sagol canım benim iyiyim şükür atlattım depresyonu :) sagolsun kız M yardım etti hastalanınca düşünemez oldum hiç birşeyi . Türkiye'de arkadaşlarım var inşallah tedaviye başladığımda hatim falan niyet edecekler benim için bazı dualar ve Esma-ül-Hüsna hüsnadan yapılması gerekenler inşalah Allah'ın izniyle dualarla bu sefer olur niyetiyle teker başlayacağız tedaviye .
Ne zaman başlıyor tedavin inşallah tedaviye başlamadan hamile kalmadan önce dualar var yaptır yada vaktin varsa sen yap niyet önemli
Ne gariptir değilmi Allah'tan isteriz o dua işe gel bana der biz vakit bulamayız . Hamilelik öncesi Yasin suresine niyet edip hamile kaldığında devam edersen emzirme süresini de Yasin suresiyle devam etmek çok büyük faydası var
Normal durumda gecikme olmaz ise 14 ünde regl tarihim, 16-17 sinde yumurtalar iyi ise başlar tedavim canım. Aynen canım benim, Yasin’i şerif toplayacağım bu defa nasipse, emzirme suresini duymamıştım iyi oldu söylediğin.