Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Dudusummmm hemşommm hadi gayet sakin ol heycan yapma
Besmele ile basla ve içinden hep dua et
Ins güzelce tutunur
Haberdar et
Zorlu 2 hafta başlıyor en zor bolume geldin sonu hayir olsun inş
İnşallah canım benim sizde dualarınızla bana destek olun yeter şuan tek ihtiyacım olan şey dualarınız .. sizleri seviyorum ..

Sadece asagidan unrosonla bakiyorlar ama en son gittigim doktor hastalaninca 2. Gunden 5 gune g
Kadar gelsin bakalim demis ama o doktorda sorun gozukmuyor demis

Detaylı bakmadan hiç bişey anlamazlar senin tek yapacağın şey privat bi doktor bulmak tüp bebek uzmanı
Ben 2-3 kere gittim ön aşamada 300€ felan verdim ama en azından çok ilgilenip herşeyimizi baktılar
Belirli bi para ödersin muanelerde ama en azından adam akıllı bakarlar ve sikinti varsa direk tüp bebek yaparlar
Tüp bebekte tedaviye göre değişiyor
Sıkıntı sende ise 850 €
Eşinde sıkıntı varsa 930 € civarında tutuyor
Ilaclar kontroller hepsi içinde
Sen sadece on aşamada özel.oldugu için doktor a gidince bi para ödersin
Benim doktorum mesela çoğu şeyi de hastane de yaptı özel bo muane parası vermedim

Yok 5 sene oldu geleli telefonla ulasamiyomuyoz

Telefonla sekreter uzun termin veriyor geç yani
Email e çabuk dönüş yapiyor direk kendisi
Eşinin almancası iyise ben sana email adresini vereyim esin kısa bi durumu anlatsin kontrol olmak istiyoruz diye bi mail atsin 1-2 gun içinde en geç dönüş yapıor

Hosgeldin :) viyanaya cok yakinsin neden türk doktoruna gidip kendin derdini güzelce anlatmiyorsun. 21 yasinda oldugun icin tüp bebek tabiki kimse sana tavsiye etmez. Cok kücüksün. Belirli asamalardan gecmen gerekebilir. Ama artik viyanada cok iyi türk kadin doktorlari var ve tüp bebek tedavisi yapanlarda var. Ondan önce asilamayi denemenizi tavsiye ederdim ama. Allah yardimcin olsun...

Viyana akh dan bir doktor varmis wiener nustatda adi monir barrada diye klinigi burda var en son ona gitmistim oda birseyimin olmadigini soledi
Selam canım ben de wr neustadt tarafındayım. Bizim de 6 sene çocuğumuz olmadı. Ben wr neustadta Tiny Feet Kinderwunsch Klimik var oraya gittim. Çocuğumuzun olmadığını söyledik herşeyi araştırdılar orda. Benim tüplerime bakıldı yumurtalara ve eşimin spermlerine bakıldı. Tabi bunlar hep ücretliydi. Hiç bir sorun bulunamadı herşey yolundaydı ikimizde de. Biz de direk tüp bebek istedik ve yaptılar. Ben çok memnun kaldım güzel ilgilendiler. Madem sen de orda yaşıyorsun buraya gitmeni tavsiye ederim. İlk gittiğinde sanırım 150€ ödüyosun. Telefonda bilgilendirirler sizi zaten. Barrada Monir de benim kadın doktorum canım ama o tüp bebek veya aşılamayla ilgili birşey yapmıyor. Daha çok gebe kalmış bayanlarla ilgili doğum vs.

Hosgeldin :) viyanaya cok yakinsin neden türk doktoruna gidip kendin derdini güzelce anlatmiyorsun. 21 yasinda oldugun icin tüp bebek tabiki kimse sana tavsiye etmez. Cok kücüksün. Belirli asamalardan gecmen gerekebilir. Ama artik viyanada cok iyi türk kadin doktorlari var ve tüp bebek tedavisi yapanlarda var. Ondan önce asilamayi denemenizi tavsiye ederdim ama. Allah yardimcin olsun...
Bende 1 kezde olsa asilamayi denemek istiyorum canim burda boyle swylerin olmasi beni cokk sevindirdi birtek bende var ve beni anlamadiklari dusunuyodum Allah hepimizin yardimci olsun kucaklarimizi bos birakmasin

Bende 1 kezde olsa asilamayi denemek istiyorum canim burda boyle swylerin olmasi beni cokk sevindirdi birtek bende var ve beni anlamadiklari dusunuyodum Allah hepimizin yardimci olsun kucaklarimizi bos birakmasin

Dr. Zeliha Dagtepen var viyanada, özel, hastane ilede calisiyor, ilk basta derdini anlatmak icin ona gitmeni tavsiye ederim. Tiny Feet Wiener Neustadtta cok iyi ama oraya gidersen cok cok iyi bi tercüman almalisin mutlaka yanina. Allah yardimcin olsun :)

Dr. Zeliha Dagtepen var viyanada, özel, hastane ilede calisiyor, ilk basta derdini anlatmak icin ona gitmeni tavsiye ederim. Tiny Feet Wiener Neustadtta cok iyi ama oraya gidersen cok cok iyi bi tercüman almalisin mutlaka yanina. Allah yardimcin olsun :)
Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun nasip bakalim esimle bir konusiyim

Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim bide yurt dışında olma gibi bi sorunumuz var nede olsa gurbet el derdimizi bile tam anlatamiyoruz çok üzülüyorum
Rabbim hepimize yardım etsin

Allah hepimizin yardımcısı olsun bizim bide yurt dışında olma gibi bi sorunumuz var nede olsa gurbet el derdimizi bile tam anlatamiyoruz çok üzülüyorum
Rabbim hepimize yardım etsin
Amin .
Gerçekten öyle turkiyede olsa herşeyimi tek başıma hallederdim ama burda hep birine bağlı kalıyoruz malesef .

Back
X