- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.101
Malesef ki öyle ama arkadaş 21 yaşında cok genc ondan bence akışına bırakmışlar belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısın yaşın önemi büyük ama önemli sorunlar varsa da tup bebek yapmak en iyisi.Malesef ki öyle ama arkadaş 21 yaşında cok genc ondan bence akışına bırakmışlar belki
Amin canimAllah hepimizin yardımcısı olsun bizim bide yurt dışında olma gibi bi sorunumuz var nede olsa gurbet el derdimizi bile tam anlatamiyoruz çok üzülüyorum
Rabbim hepimize yardım etsin
Canım sen dr.loimeri duydun muP Polikistover
Tatlım senin ilk yapacağın şey eşini bi kontrole göndermek ve sende bi kontrol olacaksın rahim filmi felan
Belkide çok basit bişey vardır kolayca çözülecek ilaçla felan
Tüp bebeğe felan gerek kalmaz
Canım sen dr.loimeri duydun mu
Canım sen dr.loimeri duydun mu
Iste benim gittigim klinik onun dedim sende onla ilgili birsey duydun acabaSimdi baktım da evet viyana da 14. Viyanada tüp bebek uzmanı duymamıştım daha önce
Iste benim gittigim klinik onun dedim sende onla ilgili birsey duydun acaba
Yok ama welste de bağlı bulunduğu bi klinik daha var ondan
Önemli değil canım benim varsın hamilelikten olsun unutkanligin bebis senle kalsın daHaa evet demi
Kız bu hamilelik bende feci unutkanlık yaptı yaaaa herşeyi unutuyorum kusura bakma şimdi diyince hayırladım bebegim
Ins kuzum.ya şuan başka dileğim yok ama tabiki sağlıklı bi şekilde olsun değil se olmasınÖnemli değil canım benim varsın hamilelikten olsun unutkanligin bebis senle kalsın da
Dikkat et iş yapma bir müddet nasip isi gerci kimisi hamile hamile neler yapiyor sans isteBendeki sıkıntı o gün ev süpürdüm ve ben biraz sertt iş yaparım bebegimi yordum galiba
Dikkat et iş yapma bir müddet nasip isi gerci kimisi hamile hamile neler yapiyor sans iste
Varsın kalsın çöp bebegimiz iyi olsundaAynen bazen biraz hassas ola biliyor
Şimdi çöpü yerinden kaldırmıyorum kuzum yaaaa
Varsın kalsın çöp bebegimiz iyi olsunda