Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Slm Canlar..... bugün kuzucuklarım takıldı Allah’ın izni ile tabi daha onların varlığına alışamadım ama ilerleyen günlerde alışcam can parçalarıma... 10 yumuşatan 4 canlı kala bilmiş 2 minnoşu transfer ettiler..
Canım hayırlı haberlerini alırız inşallah.. yorma fazla kendini yat dinlen arada dolan evde, duş da alma 1 hafta. Allahın izniyle tutunurlar inşallah canım

Slm Canlar..... bugün kuzucuklarım takıldı Allah’ın izni ile tabi daha onların varlığına alışamadım ama ilerleyen günlerde alışcam can parçalarıma... 10 yumuşatan 4 canlı kala bilmiş 2 minnoşu transfer ettiler..

Oo maşallah hadi inşallah tutunurlar canım
Kendine dikkat et
Ananas 3 dilim ve kabak çekirdeği bana çok tavsiye edildi mümkünse ye :-)
Allah'ın izniyle guzel sonucları bekliyoruz

Hayırlı olsun canım sağlıkla inşallah tutunur hiç bırakmazlar seni .

A Aveline

Evt ablam tam 13 saatim var saat sayar oldum o derece gerildim
Kanama durdu ama yine de korkuları yenemiyorum
Sen nasılsın hrsey yolunda mı???
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. Bu arada ben de saat sayıyorum.şoktayım hala ama benim adetim geldi bugün çok ilginç birşekilde. Çarşamba kontrole gidicektim kist nolmuş diye şimdi yarın doktora gidiyorum. Bana sa dua edin kıZlar nolur. Bu sefer tedaviye başlarım umarım.

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel. Bu arada ben de saat sayıyorum.şoktayım hala ama benim adetim geldi bugün çok ilginç birşekilde. Çarşamba kontrole gidicektim kist nolmuş diye şimdi yarın doktora gidiyorum. Bana sa dua edin kıZlar nolur. Bu sefer tedaviye başlarım umarım.

Hadi yaa çok sevindim ay ins sorum cikmaz da baslarsin ablam tedavine inş
Dualarım seninle hemen haber et :-)

Saol canım benim. İnşallah bilmiyorum endişeliyim. Bu sefer de çok erken oldu.umarım herşey yolundadır.bakalım yarın öğlen randevum çıkınca haber ederim

Iyice düzenin bozuldu ablacım demi
Inşallah bunda da vardır bi hayır sen canını sıkma herşey olacağına varıyor

Gerçi sana diyorum sabah sonucum ne olacak diye düşünüp kendimi yiyorum
Şükür kanamam bitti ama kalıntı leke bile beni korkutuyor

Iyice düzenin bozuldu ablacım demi
Inşallah bunda da vardır bi hayır sen canını sıkma herşey olacağına varıyor

Gerçi sana diyorum sabah sonucum ne olacak diye düşünüp kendimi yiyorum
Şükür kanamam bitti ama kalıntı leke bile beni korkutuyor

Bozuldu valla canım ya sorma. İnşallah bunda da vardır bir hayır.maalesef herşeyi kafaya takıyoruz. İnşallah çok güzel şeyler duyucaz yarın sen deviçini ferah tut. Benim de dualarım seninle olucak

Back
X