- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.181
Iyi geceler ❤Size doyum olmaz canlar, sabah erken kalkmam lazım akşama misafirlerim var yine. Öpüyorum sizi, Allah’a emanetsiniz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler ❤Size doyum olmaz canlar, sabah erken kalkmam lazım akşama misafirlerim var yine. Öpüyorum sizi, Allah’a emanetsiniz.![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel canım benim.Kizlarr gunaydin.ben uyuyakalmisim gece iyi geceler dileyemeden.biraz baktim mesajlara ama okuyamadim hepsini.uc saat sonra randevum var umarim kist falan yoktur.da tedaviye baslariz.dua edin bana olur mu?
amaHurihuri2013 canim sen de gelmissin.mutlu oldum.biraz da olsa iyi olmana sevindim.sen gelince cosmus buralar bak.diger turlu cogu zaman bir sessizlik hakimdi.hosgeldinnn.
yasminsay canim senin tedavinde basliycak yakin zamanda biz yaninda olucaz hep buradayiz.insallah hepimiz icin hersey guzel olucak.
Selmaal25 canim seninki de hayirlisiyla baslar en kisa zamanda umarim.
hatice-yakup canimmm senin de iyi haberlerle donmeni bekliyorum bugun.biz i habersiz birakma.
Merakta bırakma bizi canım benim. Sonuç iyi ya da kötü sakın üzülme canım.
Merakta bırakma bizi canım benim. Sonuç iyi ya da kötü sakın üzülme canım.
Harika haber çok sevindim canım.ben de şimdi doktordan çıktım kızlarr.haberler iyi başlıyoruz tedaviye.kist falan kalmamış.Canlarimmmmmmmmmmmm
Çok iyi geçti bebegimi gördüm kalbinin atışını gördüm henüz yavaş atıyor ama görünüyor
Haftaya daha iyi duyulur ve büyümüş olur dedi doktorum
Herşey yolunda çok şükür
Cok sevindim abla bebisin hep seninle olsunCanlarimmmmmmmmmmmm
Çok iyi geçti bebegimi gördüm kalbinin atışını gördüm henüz yavaş atıyor ama görünüyor
Herşey yolunda çok şükür
Canım benim sağ salim al kucagina ins cok sevindimCanlarimmmmmmmmmmmm
Herşey yolunda çok şükür
Masallah tatlim once yazdiklarini okuyunca cok uzuldum ama bebisin güçlü cikti kofte sevindirdi herkesi :)Canlarimmmmmmmmmmmm
Herşey yolunda çok şükür
Harika haber çok sevindim canım.ben de şimdi doktordan çıktım kızlarr.haberler iyi başlıyoruz tedaviye.kist falan kalmamış.
Cok sevindim abla bebisin hep seninle olsun
Şükürler olsun boncuk gözlümCanlarimmmmmmmmmmmm
Herşey yolunda çok şükür
Tedavin hayırlı olsun canım benim, Allah utandırmasınHarika haber çok sevindim canım.ben de şimdi doktordan çıktım kızlarr.haberler iyi başlıyoruz tedaviye.kist falan kalmamış.
Amin canim insallahTedavin hayırlı olsun canım benim, Allah utandırmasın![]()
Masallah tatlim once yazdiklarini okuyunca cok uzuldum ama bebisin güçlü cikti kofte sevindirdi herkesi :)
Allah kucagina da almayi nasip etsin. Kacinci haftandasin simdi?
Çok tskler ablam hadi seninde gözün aydın bugün güzel haberler aldık sukur
Tedavin hayırlı olsun inş bolca yumurta gelişir de hiç uzun sürmeden halolur ablam
Saol canimm sen de guzel haberlerle mutlu ettin bizi.artik birazcik da olsa rahatlamissindirÇok tskler ablam hadi seninde gözün aydın bugün güzel haberler aldık sukur
Tedavin hayırlı olsun inş bolca yumurta gelişir de hiç uzun sürmeden halolur ablam
Saol canimm sen de guzel haberlerle mutlu ettin bizi.artik birazcik da olsa rahatlamissindir