Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sağol kuzum ya nasil mutluyum anlatamam

Sağol canım sorma çok korkuttu
Doktorum da dedi ama bebeğin çok güçlü kanamanın üstünde çıkmış altında olsa sıkıntı olurdu diye :-)
Ben şuan benim adete göre 7+1
8. Hafta canim ama gelişimi öyle mi bu sefer detaylı bakmadı
Çarşamba inş daha çok bilgi verecekler
:-)
Seninle ayniyiz galiba :-) bende de doğum 23.Agustos çıkıyor

Bin kere masallah evet tatlim benimde bugun 7 arti 1 deyiz :))

Sen nerdesin de canım?
Valla bende pek bilmiyorum ki

Ben turkiyede adanadayim tatlim. Emeklilikte yurtdisina gecmeyi planliyoruz ama yurtdisinda kimsemiz yok. Buyuzden cocuklarimin yurtdisi dogumlu olmasini isterim . Arastirmadim henuz vatandasi degilsek fazla fazla paralar alıyormuş dogum için diye duydum sadece.

Ben turkiyede adanadayim tatlim. Emeklilikte yurtdisina gecmeyi planliyoruz ama yurtdisinda kimsemiz yok. Buyuzden cocuklarimin yurtdisi dogumlu olmasini isterim . Arastirmadim henuz vatandasi degilsek fazla fazla paralar alıyormuş dogum için diye duydum sadece.

Evet sanırım ikametgah olması gerekiyor oturum izni yani
Yoksa dediğin gibi masraflıdır
Bizler burda yaşadığımız için gidip normal doğum yapıyoruz sigorta üzeri para ödemeden
Ben vatandaşım zaten
Yabancılar için nasıl prosedür bi araştırmak lazim

hatice-yakup hatice-yakup canim cok sevindim. Gozun aydin canim. Keske video cekseydin. Her gun acip o sesi dinlerdin. Bugunun gelmesini ben de senin adina gelmesini cok bekledim. Masallah canim.:anneadayı::emir_bebek::nazar:. A Aveline canim hayirli olsun. Bugunden sonra sans stres yasak , tedavine odaklan. Her sey yolunda gidecek arkadasim. :KK200::nazar:

hatice-yakup hatice-yakup canim cok sevindim. Gozun aydin canim. Keske video cekseydin. Her gun acip o sesi dinlerdin. Bugunun gelmesini ben de senin adina gelmesini cok bekledim. Masallah canim.:anneadayı::emir_bebek::nazar:. A Aveline canim hayirli olsun. Bugunden sonra sans stres yasak , tedavine odaklan. Her sey yolunda gidecek arkadasim. :KK200::nazar:

Sağol canım benim duymadık ki detaylı ultra son çarşamba olacak inş
Doktorum bugün kanama neden kaynaklanıyor ona baktı
Şükür tatili bitti geldi ve gerçekten kendi doktorum gibisi yokmuş
Bi bakıştı sıkıntı ne anladı
3 doktor baktı Hematom var diyemedi beni korkudan öldürdü
Bu şak diye gordu
Kalp atışını gösterdi
Acil service de ki ultra son da kalp sesi çıkmıyormuş çarşambayı beklicem:))
Hadi artık bak ben takvimi ekledim sende ekle kizzzzz :))))((

Sağol canım benim duymadık ki detaylı ultra son çarşamba olacak inş
Doktorum bugün kanama neden kaynaklanıyor ona baktı
Şükür tatili bitti geldi ve gerçekten kendi doktorum gibisi yokmuş
Bi bakıştı sıkıntı ne anladı
3 doktor baktı Hematom var diyemedi beni korkudan öldürdü
Bu şak diye gordu
Kalp atışını gösterdi
Acil service de ki ultra son da kalp sesi çıkmıyormuş çarşambayı beklicem:))
Hadi artık bak ben takvimi ekledim sende ekle kizzzzz :))))((
Bak ekledim canim. Carsamba gunu mutlaka video cek. Cok guzel bir duygu o sesi duymak. Mevlam isteyen herkese bu guzel sesi duymayi nasip etsin insallah.

Bak ekledim canim. Carsamba gunu mutlaka video cek. Cok guzel bir duygu o sesi duymak. Mevlam isteyen herkese bu guzel sesi duymayi nasip etsin insallah.

Aynen kesinlikle çekerim canım
Ultrason a bile bakıp duruyorum minicik olmasına rağmen :-)
Kesemden büyük kanama alanı var yanında inş oda yakinda gider

Kızlar bugün giremedim yeni fırsat oldu ne güzel haberler var .
hatice-yakup hatice-yakup canım çok sevindim bebişin güçlü annesini bırakmaz o rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
A Aveline canım hayırlı olsun tedavin çok mutlu oldum senin adına hep dualarimdasiniz valla inşallah bi seferde bi sürü yumurtan olur bebisinle dönersin yuvana.

hatice-yakup hatice-yakup çok sevindim canım maşallah allah nazardan saklasın. Güçlü bir bebiş olcağını şimdiden belli etmiş annesine ☺️ Sağlıkla büyüsünler inşallah yavrularımız

Tatlım coooook tsk ederim
Aynen ya doktorum Çok güçlü bi bebek dedi :KK200:
Rabbim kucağımıza almayida nasip eder inş :anne:

Back
X