Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Senş hatırlıyorum geçen sene konuşmuştuk sanki..
Çok geçmiş olsun.
Bir dahaki sefere kucağına alırsın umarım yavrunu.. Artık duamı böyle edeyim diyorum, pozitif görmek de yetmiyor.

Benim de ilkinde pozitif çıkmıştı 3 kere değerim arttı sonra düştü.
Aynen tatlım konusmustuk seninle bende seni hatırladım
Dediğin gibi pozitif le bitmiyor
Doğurmakla da bitmeyecek yani bizim çilemiz hic bitmeyecek
Umarım hepimizin yüzü güler bi gün

Canim sen ne zaman Türkiye ye gidiyorsun? Randevu aldin mi eski dr da?

Canim mart ayinin 2. haftasinda adetim bittikten hemen sonra gidicektim ama yumurtlamam 3 gun gecikti. Bu da adetimde gecikecek demektir. Normalde izin almadan haftasonu TR’ye gidicektim tup bebek icin ocak ayinda 3 hafta izin kullandigim icin. Simdi reglim gecikirse haftasonuna denk getiremiyebilirim o zamanda bu ay gidemem. Cunku adet biteminden sonra 3-5 gun icinde cektirmek gerekiyormus. Bakalim insallah yarin ya da carsamba yumurtlarsam gidebilirim. Ilk defa bu kadar gecikme oldu dongumde sanirim ocakta ki tedavi etkiledi durumu.

Sen nasilsin? Nasil gidiyor transfer hazirliklari?

Valla mı diyosun canım? Oldu mu? Aman ya.. ne kadar da pozitiftim. Şimdi bu ağrılar azalıp azalıp çoğalıyor :KK43: çok teşekkürler yazdığın için. Umarım bir acı daha yaşamam.
Inşallah canım sen dilinden duanı eksik etme rabbim duyar sesimizi inşallah. Umudunu kaybetme hiç. Ben hiç bi zaman hamile kalam diye hisediyordum rabbim nasip ederse olur inşallah.

Duzelttirmen iyi olmus canim. Malesef dedigin gibi insanin oldugu yerde yanlislik oluyor. Benim cizelge de de catlatma ignesini yazmamisti. Bana daha once kullanacagimi soyleyip aldirtmisti. Ben soyleyince ekleme yapti.
insallah yarin yuzumuz guler canim. Cogu kisi ilac kullanirken adet olmuyor canim. Ilac biraktiktan sonra adet geliyor. Adetin gecikmesi malesef pozitif veya negatif oldugunu gostermiyor.
Evet canım hem onların hem benim kontrol etmek çok daha iyi bence. Bakalım şimdi Cuma’yı bekliyoruz. Bugün menopur da başladım. Yine pancar gibi kızarmaya başladım. Yumurta geliştiriciler bende biraz ateş yapıyor, zaten yan etkilerinde de var. İğneyi vuruyorum yarım saat içinde sıcaklıyorum :) sen nasılsın?

Evet canım, Perşembe günü test günüm. Aynı regl olmuşum gibi :KK43: ya da öncesi gibi.. belim, bacaklarım da ağrıyor. Bugün bi iş toplantısına da gittm çok mu yordum ki kendimi diyorum. Gitmesem de olacaktı belki. Orada da gittim oturdum. Bişey yapmadım ki. Şimdi yatıyorum.
Canım adet belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer diyorlar bir de kullanılan ilaçların da bazı yan etkileri oluyor sonuçta. Şu dönemde Regl olacak gibi ağrımasının nedeni Regl mi hamilelik mi ayırt etmek zor sanırım. Kaldı 3 gün diyebiliriz. Önce Blablup Blablup sonra sen arka arkaya güzel haberleri verirsiniz umarım. Sonra da biz geliriz arkanızdan ne güzel olur :)

inşallahhh <3

Canım baktım şimdi, kan testi yaptırın şu tarihte yazıyor. Sonraki sırada da “adetiniz başladığı halde ilaçları kullanmayı bırakmalısınız ve bizimle irtibata geçmelisiniz” yazıyor. Yani kanama olursa demiyorda, adetiniz başlarsa diyor, zaten çoğumuz adet olursak anlıyoruz, veya kan testi yaptırmadan kesin demeyiz.

Akşam akşam içimi açtınız <3 İnşallah öyledir canım.

Canım sıcak birşeyler iç, ayağına varsa yün çorap giy sıcak su torbası falan koy rahatla. Belki de hafif soğuk algınlığıdır, yerleşme ağrısıdır veya sadece yorgunluktur. Kendini rahatlatmaya çalış, Adet ağrısı olsa 3-4 gün önceden gelmez ki :s
aynen canim adet kanamasi farkli olur buyuk ihtimal. Kanamamanin gelmemesi bugun bir umut aslinda. Insallah yarin guzel bir haber vereceksin bize canim.

Canim mart ayinin 2. haftasinda adetim bittikten hemen sonra gidicektim ama yumurtlamam 3 gun gecikti. Bu da adetimde gecikecek demektir. Normalde izin almadan haftasonu TR’ye gidicektim tup bebek icin ocak ayinda 3 hafta izin kullandigim icin. Simdi reglim gecikirse haftasonuna denk getiremiyebilirim o zamanda bu ay gidemem. Cunku adet biteminden sonra 3-5 gun icinde cektirmek gerekiyormus. Bakalim insallah yarin ya da carsamba yumurtlarsam gidebilirim. Ilk defa bu kadar gecikme oldu dongumde sanirim ocakta ki tedavi etkiledi durumu.

Sen nasilsin? Nasil gidiyor transfer hazirliklari?
Evet adet bittikten 3-5 gun icin de cekiyorlar. Calisinca izin almak zor olur gerekirse bir kac gun rapor almaya calisirsin. Ilac , igne, bant ve vitaminlere devam. Bant biraz kasinti yapiyor ama dayanacagim artik. Kasimamak icin kendimi zor tutuyorum.

Evet canım hem onların hem benim kontrol etmek çok daha iyi bence. Bakalım şimdi Cuma’yı bekliyoruz. Bugün menopur da başladım. Yine pancar gibi kızarmaya başladım. Yumurta geliştiriciler bende biraz ateş yapıyor, zaten yan etkilerinde de var. İğneyi vuruyorum yarım saat içinde sıcaklıyorum :) sen nasılsın?
ben de kilo yapiyor bu ilaclar. Simdiden 2 kilo aldim yediklerime dikkat ettigim halde. Ben bant kullanmaya baslamistim cuma gunu 3 gunde bir degistiriyorum banti cok fazla kasinti yapiyor ben de . Persembe randevum var tekrar.

aynen canim adet kanamasi farkli olur buyuk ihtimal. Kanamamanin gelmemesi bugun bir umut aslinda. Insallah yarin guzel bir haber vereceksin bize canim.

Evet adet bittikten 3-5 gun icin de cekiyorlar. Calisinca izin almak zor olur gerekirse bir kac gun rapor almaya calisirsin. Ilac , igne, bant ve vitaminlere devam. Bant biraz kasinti yapiyor ama dayanacagim artik. Kasimamak icin kendimi zor tutuyorum.

ben de kilo yapiyor bu ilaclar. Simdiden 2 kilo aldim yediklerime dikkat ettigim halde. Ben bant kullanmaya baslamistim cuma gunu 3 gunde bir degistiriyorum banti cok fazla kasinti yapiyor ben de . Persembe randevum var tekrar.

Canim evet izin almayi denicem bakalim bir yumurtalasam hala tik yok 3 gun gecikti. Ilaclar kilo yapiyor malesef. Bol bol su ic belki faydasi olur. Kasinti yapar evet bant ama neyse ki az kaldi. Yerini degistirebikiyorsan farkli yerlere takmaya calis. Belki faydasi olur. Ben de kullanmistim ama cok kisa sure icin. Transfer ne zamandi? Vitamin ne verdiler?

Günaydin! Sonucumu ogrendim, maalesef negatif.

Yumurta+17. günde deger 23. Doktor 2 gun sonra yeniden gel dedi ama ben bu sonuctan saglikli bi hamilelik cikmayacagini biliyorum. Daha once de oldu maalesef.

Ama negatif olsa doktor tekrar edelim demezdi. 5 ve ustu hamilelik oluyor bildigim kadariyla. Belki sonradan artar deger. Insallah artar. Olmazsada denemeye devam edicegiz. Biraz daha bekleyelim bence. Ben forumlarda goruyorum sonradan degeri artanlari.

Yumurta+17. günde deger 23. Doktor 2 gun sonra yeniden gel dedi ama ben bu sonuctan saglikli bi hamilelik cikmayacagini biliyorum. Daha once de oldu maalesef.

Gerci sen saglikli hamilelikten bahsetmissin yeni fark ettim. Doktor negatif konusmadiysa bence hala bir sans vardir diye dusunuyorum Ben.

Canım hemen umudunu kaybetme yükselir belki .Sen iki güne bir kan ver değer önemli değil önemli olan 2 katına yükselmesi.

Canım hemen umudunu kaybetme yükselir belki .Sen iki güne bir kan ver değer önemli değil önemli olan 2 katına yükselmesi.

Canim dedigin dogru, önemli olan 2 katina yükselmesi ama bu erken gebelik degerleri icin gecerli. Burada punktion (yumurta toplama) +17 günde saglikli gebelik icin deger araligi 200-700 arasinda. 200 taban deger ve hadi diyelim yavas bölündü embriyo, 4 gün gecikme versek bile degerin 50 ve üzeri olmasi gerekir. Hayalperestlik yapmak istemiyorum...

Punktion+10 da erken testte pozitif görmüstüm, hatta vucudumda yavas yavas önceki hamileliklerimdeki gibi degisimler olmustu ama birden kesildi... Ben tutunma sonrasi embriyonun gelismeyi durdurdugunu düsünüyorum, hissediyordum zaten. Yinede ilaclari 2. testten sonra birakacagim adet olabilmek icin.

Inşallah canım sen dilinden duanı eksik etme rabbim duyar sesimizi inşallah. Umudunu kaybetme hiç. Ben hiç bi zaman hamile kalam diye hisediyordum rabbim nasip ederse olur inşallah.
Sağol canım... gerçekten de nasip meselesi. Ne zamansa artık.

Bana da kilo yapıyor bı ilaçlar. Hele bundan önceki tedavimde nasıl şişmiştim . Hala çok şaşırıyorum, balon gibiydim. Şimdi o kadar olmadım. 1-2 kilo aldım.
Canım adet belirtileri ve hamilelik belirtileri benzer diyorlar bir de kullanılan ilaçların da bazı yan etkileri oluyor sonuçta. Şu dönemde Regl olacak gibi ağrımasının nedeni Regl mi hamilelik mi ayırt etmek zor sanırım. Kaldı 3 gün diyebiliriz. Önce Blablup Blablup sonra sen arka arkaya güzel haberleri verirsiniz umarım. Sonra da biz geliriz arkanızdan ne güzel olur :)

Ah, çok zor canım.. tam arafta gibi kalıyoruz bazen şu hayatta. İkisinden biri, ya regl ya hamilelik ama iki ihtimal de eşit derecede...
Sağol canım. Inan korkularım hiç bitmiyor hamile kalmakla bitmiyor en ufak şeyde endişe ediyor insan .Rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
anlıyorum canım, sanırım doğunca da başka korkular başlar. Sen tadını çıkart, hayatta kaç kere yaşabiliyoruz ki bu güzel duyguları...

Canım... Transferinin kaçıncı günü olmuş oluyor? Yumurta + 17 yazmışsın da ben tam anlamadım.

Canim dedigin dogru, önemli olan 2 katina yükselmesi ama bu erken gebelik degerleri icin gecerli. Burada punktion (yumurta toplama) +17 günde saglikli gebelik icin deger araligi 200-700 arasinda. 200 taban deger ve hadi diyelim yavas bölündü embriyo, 4 gün gecikme versek bile degerin 50 ve üzeri olmasi gerekir. Hayalperestlik yapmak istemiyorum...

Punktion+10 da erken testte pozitif görmüstüm, hatta vucudumda yavas yavas önceki hamileliklerimdeki gibi degisimler olmustu ama birden kesildi... Ben tutunma sonrasi embriyonun gelismeyi durdurdugunu düsünüyorum, hissediyordum zaten. Yinede ilaclari 2. testten sonra birakacagim adet olabilmek icin.

iki gün sonra ne olacak bakalım. O zamana kadar kendine iyi davran. En yakın arkadaşı olmaya çalış kendinin. Hayalperest olma tamam ama çabuk da bırakma kendini...

Perşembe günü mü bir sonraki test günün?

Sen yinede ilaçları bırakma canım. Dediğin gibi kimyasal gebelik de olabilir. Ama herzaman umut vardır. Bakarsın değerin yükselir güzelce.

iki gün sonra ne olacak bakalım. O zamana kadar kendine iyi davran. En yakın arkadaşı olmaya çalış kendinin. Hayalperest olma tamam ama çabuk da bırakma kendini...

Perşembe günü mü bir sonraki test günün?

Sen yinede ilaçları bırakma canım. Dediğin gibi kimyasal gebelik de olabilir. Ama herzaman umut vardır. Bakarsın değerin yükselir güzelce.

Bugün ögrendigim deger pazartesi sabah verdigim kan ornegiydi, yarin sabah yeniden kan verecegim ve persembe sabah ogrenecegim canim.

ilaclari birakmiyorum evet, keske 0 falan ciksaydi kimyasal gebelik, düsük falan olmasaydi :s

Bugün ögrendigim deger pazartesi sabah verdigim kan ornegiydi, yarin sabah yeniden kan verecegim ve persembe sabah ogrenecegim canim.

ilaclari birakmiyorum evet, keske 0 falan ciksaydi kimyasal gebelik, düsük falan olmasaydi :s
Canım, anlıyorum seni. Çok iyi anlıyorum hem de. Bakalım değerlerine. Kendi doğal test gününde verdin kanı değil mi? Yani transferin 12. gününde?

Back
X