- 25 Mayıs 2014
- 631
- 238
- 73
BEN DE YURTTA KALDIM. O ORTAMI BİLİRİM Kİ TAKINTILI OLMUŞTUM. ARKADAŞLARIM VARKEN ODADA ÇALIŞAMAZDIM. EN SONUNDA OKUL KÜTÜPHANESİNE BAŞLADIM. KENDİ EVİNE ÇIKSAN DA BU KEZ CANIN İSTEMEYECEK EMİN OL KENDİ EVİNE ÇIKINCA DAHA AZ ÇALIŞIYORSUN. BEN OKULU ÜSTTEN DERS ALARAK3YILDA BİTİRDİM AYNI SENEDE ATANDIM. ÖĞRETMENİM ATANMAKTA ZOR BİLİYORSUN. MESELE ''''ETKİLİ ÇALIŞMA, NOT TUTMA HAFTALIK PLAN YAPMA YILLIK PLAN OLMAZ BENCE, HEDEFLERE VARDIKÇA KENDİMİ ÖDÜLLENDİRDİM.Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Bi suredir içime dert olan şeyi sizinle paylaşmaya karar verdim. Arkadaşlar ben 2016da kpssye gireceğim, yani çok iyi hazırlanmam lazım. Aynı zamanda 2016da mezun da olacağım hayırlısıyla. Ailemin benden beklentileri var. Kpss için kursa yada dershaneye gitme gibi bi durum olmayacak, kendi kendime çalışacağım ve yurtta kalıyorum. İşte sıkıntım da bu. Ben yurtta vizeme finalime zor çalışıp konsantre oluyorum, kpss gibi bi sınava nasıl adam gibi odaklanabilirim hiç bilmiyorum. Çok gurultu patırtı var. Çoğu insan saygısız, nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum. Aileme yurtta çalışmanın zor olduğunu söyledim ama onlar çalışmak isteyen insan her yerde çalışır deyip kestirip atıyorlar ve beklentileri var. Herkesin ailesi böyle mi? Yurtta kaldığı halde kpssye çalışıp başarılı olan varsa ne tavsiye edebilirsiniz bana?