yürümüyor:( anneler bi bakin:(

kizlar vlbugun tam karar verdik aliyoruz yazlik bastonlardan ama satici 15 kiloya kadar dedi kizim.3 yasinsa ve 15 kilo kisa surede tekwrler acilir dedi kullanamasiniz doya diya dedi dayaniksiz olur dedi off kafamiz karisti almadik bizde yardinci olun gercekten hemen deforme oluyormu ya

Benim var baston araba 25 kg kadar tartiyor çok kullanışlı

Al tabi. Benim 6 yaşındaki oğlum bile yorulduğu zaman biniyor :KK53:

4.5 yaşında gayet güzel kullanılabilir çok bi ağırlık olmuyor zaten bu yıl pek kullanmadik benimki yürümeyi sever ama ihtiyacım olsa kullanılabilir bir şekilde duruyor çok pratik tek elle aç kapa çok basit

4.5 yaşındaki kızımda yürümez hemen yorulur. bastonsuz çıkmam dışarı asla

baston tipi bir bebek arabası alın. e bebekte filan 100 lira fiyata satılıyor. çok birşey de değil yani. çektiğiniz eziyete değmez..

kizlar acil yardiniziniza ihtiyacin var bugun e bebekten tam akiyorduk 100 liraydi bide en istedugim wn kickler var ya ama.satici 15 kiloya jadar dedi tekerleri k8sa zamanda acilma yapar dedi kizim 3 yasinda 15 kiko syan zatif hafif ama akmadik ya bise okurmu kizalrr nilur yardinnn

kizlar acil yardiniziniza ihtiyacin var bugun e bebekten tam akiyorduk 100 liraydi bide en istedugim wn kickler var ya ama.satici 15 kiloya jadar dedi tekerleri k8sa zamanda acilma yapar dedi kizim 3 yasinda 15 kiko syan zatif hafif ama akmadik ya bise okurmu kizalrr nilur yardinnn
Markası neydi? 25 kiloya kadar taşıyanlar var inkardan al daha uzun süre kullan bence.

benimki bu .benm kız 4.5 yaş son kullanmalarım zorlanıyorum artık.. senin için rahat olabilir 3 yaşındaymış madem.
babyhope-sa7-ekstra-740_09.jpg

Back
X