Merhaba öncelikle. İki buçuk haftadır diyetisyen eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum. Hayatımda ilk kez tam olarak kafama koydum kilo verme işini ve şimdilik 3 kilo vererek başarılı bir şekilde ilerliyorum. Yalnız şöyle bir problem var benim gözümü kilo verme hırsı öyle bürüdü ki hemen hemen her gün yürümeye çalışıyorum 6-10 km arası ve yürümediğim günler kilo veremeyeceğimi düşünüyorum. Kendimi mecbur hissetme düşüncesi beni yormaya başladı artık. Pilates yapmaya karar veriyorum ama daha sonra onunla kilo veremem yürümem lazım diyorum. Dans mı etsem diyorum ya da evde Leslie mi yapsam diyorum sonra yetersiz kalacağını düşünüyorum. Buraya konu açmamda ki sebepse belki deneyimlerinizi anlatırsınız illa yürüyüş olmak zorunda değil evde şunu şunu yapmakta kilo verdiriyor dersiniz diye. Çünkü kendimden korkmaya ve takıntı haline getirmeye başladım. Rahatlamaya çalışıyorum gevşeyeyim biraz ne bu acele diyorum ama sonra kendimi yürümek zorundayım derken buluyorum. Fazla hırslandım sanırım. Ne olur sizde tecrübelerinizden bahseden ve fikrimi biraz değiştirmeme yardımcı olun.