Yürüyüş olayını takıntı haline getirmek?

Bahsettiğiniz uygulamayı biliyorum ama hiç kullanmadım, oldukça etkili olduğunu duymuştum ama. 30 dakika aktivite gayet iyi.

Şimdi eğer kiloluysanız ve yağlarınızı yakmadan direkt kas yapmaya girişirseniz, oluşan kaslar, yağ tabakasının altında oluşacak ve siz gelişimi pek fazla göremeyeceksiniz. O yüzden yağ oranınız fazlaysa, sporla birlikte uygun bir diyet de verilir. Spor yapmadan önce diyet yapıp kilo vereyim derseniz, bu sefer de kas kaybedersiniz. Kısaca fitleşmek için spor ve uygun bir diyeti birlikte götürmelisiniz. Uygun diyet için elbette diyetisyene gidin ama genel olarak protein ağırlıklı beslenmedir bu uygun diyetten kasıt.

Ay böyle yazınca işler ciddiye bindi, spor eğitmeni filan gibi göründüm ama alakam olmadığını da belirteyim. Evde yıllardır kendi halinde takılan, sonuçlarını da alan bir kadınım sadece.

Dogumdan sonra aldıgım 18kgyu 45 gün icinde geri verdim ve evden dısarı cıkmayıp (anca arabaya bin ucaga bin indiginde yürüme dogru düzgün vs bikaç kere oldu) yatak odası salon tuvalet üçlüsünü kullandım yani günde yürüdügüm mesafeyi sen düşün
Ancak benim sporum emzirmek mesela :)
Birde yediklerime dikkat etmek tabi
Normalde cocugu emzirmesem evde otursam böyle bu yediklerime 45günde 18değil belki ama 8kg alırdım
Hareket önemli tabi ama sadece yürüyüş değil

Yürüyüş o kadar da etkili bir spor değil zaten. Yediğinize içtiğinize dikkat etmezseniz spor kilo bile aldırıyor. Zayıf insanlar kilo almak için spor salonuna gidiyor.

Çok güzel bir takıntı bu
O attığın adımlar kalp damar sağlığın için ne kadar değerli bir bilsen
Bence asla vazgeçme yürümekten

Ben 6. Takımla 70.5 kilo olarak zayıflamaya başladım. Diyetisyene de gittim ama tek başıma yapamadım açıkçası. Güncel kilom 56.9 şu an. Oğlumu arabasına atıp 10 bin adımı geçtiğim günler çok oldu, diğer zamanlarda leslie 3 mile ve 30 dk boosted walk yaptım. Katı diyet yapmadım ama ekmeğimi azaltıp tam buğday ekmeğine geçtim, ara öğün ve ara öğünlerime sütle yoğurdu ekledim. Bu şekilde beslenir ve günde 3 lt su tüketirsen zayıflamamak için neden yok. Leslie ile başla sonra jillian yada hitt/tabata egzersizleri var youtubeda, onları yap kafi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…