- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi agresifkiz
Bahsettiğiniz uygulamayı biliyorum ama hiç kullanmadım, oldukça etkili olduğunu duymuştum ama. 30 dakika aktivite gayet iyi.Evet aletsiz. Aslında şöyle Nike training club diye bir uygulama indirdim orada seçenekler var mesela ben 30 dklik bir aktivite yapıyorum. İçinde işte squat lunge vs var kalça, bacak ve karin kaslarımı çalıştırdığını hissediyorum ama bazen bunları fazla kilosu olmadan iyi bir şekle sahip olmak isteyenler yapmalıymış gibi düşünüyorum. Göbek eritmek için yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum da o yüzden sordum.
Şimdi eğer kiloluysanız ve yağlarınızı yakmadan direkt kas yapmaya girişirseniz, oluşan kaslar, yağ tabakasının altında oluşacak ve siz gelişimi pek fazla göremeyeceksiniz. O yüzden yağ oranınız fazlaysa, sporla birlikte uygun bir diyet de verilir. Spor yapmadan önce diyet yapıp kilo vereyim derseniz, bu sefer de kas kaybedersiniz. Kısaca fitleşmek için spor ve uygun bir diyeti birlikte götürmelisiniz. Uygun diyet için elbette diyetisyene gidin ama genel olarak protein ağırlıklı beslenmedir bu uygun diyetten kasıt.
Ay böyle yazınca işler ciddiye bindi, spor eğitmeni filan gibi göründüm ama alakam olmadığını da belirteyim. Evde yıllardır kendi halinde takılan, sonuçlarını da alan bir kadınım sadece.