- 12 Şubat 2014
- 84
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki istanbulda önerebileceğiniz bir yer var mı acaba
merhaba favorilerimle çenemin altı resmen birleşti simsiyah kalın kıllar bunlardan kurtulmak için lazer yaptırmak istiyorum fakat geçiyor mu tamamen kurtulabilirmiyim yoksa bu ayva tüyler falan hepsi daha berbat olmasın ? öneriyormusunuz
Yüz bölgesi için vortex cihazıyla başladım. Özlelikle alın bölgem çok kötüydü. Şimdi çok rahatım. İyice azaltıp iğneliye başlarız demişti estetisytenim. Öyle de yapabilirim. Gerçi bu şekilde giderse iğneliye gerek de kalmayabilir.
Eğer sorun ediyorsanız gerçekten kafaya takmaya değmez. Sizi yakmayacak birine düzgün bir şekilde yaptırıp kurtulun. Bir de yüz için lazere başladıktan sonra kesin olarak güneş kremi kullanmayı ihmal etmemeniz gerekiyor.
şuan ne durumdasınız. Ben iğneliye gidiyorum ama öyle yoğun ince tüyler ki hep iz kalıyor. Bu cihazı yeni duydum . İlk buna başlayıp sonra iğneli yapmayı düşünüyorum. Ama bunu yapmadığımız zamanlarda ilerde yine aynı şekilde mi çıkıyor . Ipl bir cihaz olduğu için yine aynı şekilde çıkacağını düşünüyorum . Sizin durumunuz nedir şuan . Üzerinden bayağı bir zaman geçti sonuçtaYüz bölgesi için vortex cihazıyla başladım. Özlelikle alın bölgem çok kötüydü. Şimdi çok rahatım. İyice azaltıp iğneliye başlarız demişti estetisytenim. Öyle de yapabilirim. Gerçi bu şekilde giderse iğneliye gerek de kalmayabilir.
Eğer sorun ediyorsanız gerçekten kafaya takmaya değmez. Sizi yakmayacak birine düzgün bir şekilde yaptırıp kurtulun. Bir de yüz için lazere başladıktan sonra kesin olarak güneş kremi kullanmayı ihmal etmemeniz gerekiyor.