Yüzüğe SİYAH kurdele ne diyorsunuz?

denizatak

popüler yalnız
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
737
357
36
Selam hanımlar bayadır yoktum çünkü önerilere yup tedaviye başladım antidepresan beter oldum kullanmaz olaydım 2 haftada pertim çıktı asalak gibi yaşamaya başladım ben ben değildim kimseyede önermiyorum herşey sizde bitiyor ...
konu şu ki biliyorsunuz sözü attık ama bu naletlerin yüzüğü bende hala benim eski haysiyetsizede halam mesaj attı teeslim etmek için dönücem abla dedi ve dönmedi dönek herif :KK47:
şimdiiiiiiiiiiii ben haftaya bu yhüzüğü adrese teslim yapıcam söz kıyafetleri ile
sorum şudur...
işyerinemi yollıyayayımm? ama o işyerinin eski çalışanıyım benide herkes tanıyor hoş olurmu bilmem
yadaaaaa anasının evinemi paketliyim kendisinede mesaj atayım esşyaları kargoya verdim diye çünkü o cadı karı söylemez gizler bilirim

ve ben yüzüğüne siyah kurdele bağlamayı düşünüyorum kıçınıza kına yakın mesajı vermek için ne dersiniz haydiiiiiiii
En Büyük KK

bence hiçbirini yapma
tüm bu yazdıklarının hepsi, hele ki siyah kurdele falan "seni hala önemsiyorum" mesajı verir
bırak yahu
çok istiyorlarsa onlar istesinler yüzüğü de varsa başka şeyi de
sen niye diretiyorsun

böyle davranarak ona "gününü göstermiş" olmayacaksın!
kendini küçültmüş olacaksın!

bence hiçbirini yapma
tüm bu yazdıklarının hepsi, hele ki siyah kurdele falan "seni hala önemsiyorum" mesajı verir
bırak yahu
çok istiyorlarsa onlar istesinler yüzüğü de varsa başka şeyi de
sen niye diretiyorsun

yahu sallayan yokki umurlarında mı sanki haspalarımın :) adamdan haber beklıyrz hiççç cevap yok korkudan tabi hangi yüzle gelicek ki ama yüzük gidicek adrese

Selam hanımlar bayadır yoktum çünkü önerilere yup tedaviye başladım antidepresan beter oldum kullanmaz olaydım 2 haftada pertim çıktı asalak gibi yaşamaya başladım ben ben değildim kimseyede önermiyorum herşey sizde bitiyor ...
konu şu ki biliyorsunuz sözü attık ama bu naletlerin yüzüğü bende hala benim eski haysiyetsizede halam mesaj attı teeslim etmek için dönücem abla dedi ve dönmedi dönek herif :KK47:
şimdiiiiiiiiiiii ben haftaya bu yhüzüğü adrese teslim yapıcam söz kıyafetleri ile
sorum şudur...
işyerinemi yollıyayayımm? ama o işyerinin eski çalışanıyım benide herkes tanıyor hoş olurmu bilmem
yadaaaaa anasının evinemi paketliyim kendisinede mesaj atayım esşyaları kargoya verdim diye çünkü o cadı karı söylemez gizler bilirim

ve ben yüzüğüne siyah kurdele bağlamayı düşünüyorum kıçınıza kına yakın mesajı vermek için ne dersiniz haydiiiiiiii
En Büyük KK
kırmızı kurdeleden sonra siyah kurdele Allah sonumuzu bugün hayır ede:KK53:

sorum şudur...

En Büyük KK
Hala üzülüyor ve önemsiyor anlami tasir bence
Hic birsey yapmaki önemsenmedini dusunsun

Bence boyle gayet guzel ders verirdin. Diger türlü onemsedigini gosterir kendini küçük dusurursun..

onların neyini önemiyim bu önemsemek değil ki sadece bazı şeylelrin mesajını vermek hani sizin yüzüğe kalmadım çünkü bunlar lafını eder..

bence hiçç kalkışma öyle işlere..sen kına diye yorumlarsın onlar matemde diye yorumlar...bence evine gönder eşyalarını..

YOKKK ONU YAPAMAM GÜZEL BİR DERS VERMEK AMAÇ :)

canım yüzük verilmez yahu birine :/ ama benimki can yakmak yani illaki vericem bir şekilde sadece kurdeleyı bağlasammı dyrm işemı evemı yollasam

onların neyini önemiyim bu önemsemek değil ki sadece bazı şeylelrin mesajını vermek hani sizin yüzüğe kalmadım çünkü bunlar lafını eder..

bu şekilde ders veremezsin!
can yakamazsın!
yanlış yoldasın!

X