Yüzük çıkmıyor! !

almora34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
360
782
Arkadaşlar iyi akşamlar. Erkek arkadaşım evlilik teklifi yaptı yüzük kucukmus ama ben o heyecandan taktım ve suan çıkmıyor. :) Her yolu denedim sabun zeytinyağı zaten parmak şişti. Kestirme yapsam bozulur mu bozulmasından çok geri yapılıyor mu :KK43:

Benim tektasimda küçük gelmişti ama elini fazla asagida tutmazsan şişlik azalıyor daha kolay çıkıyor.
Gerçi sabunla çıkar diye düşünüyorum ama denemissiniz

Canim bi video izlemistim iple cikariyolardi, bi arastir google dan bulursun :) hayirli olsun bu arada :KK66:

Parmağını biraz dinlendir şişi insin daha sonra tekrar sabunla dene. Sen zorladıkça parmağın daha çok şişer hiç çıkaramazsın.

Hayırlı olsun :)
Elinize bolca vazelin sürün. Ya da krem. Ama bol olsun çıkmazsa annenizden yardım isteyin :)

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Vazelin, krem, sabun,zeytinyağı, videodaki işlemi, hatta kurdele ve İpli her ikisini ayrı ayrı. Aşağıdan ittirmeli yukarıdan attirmali:) hatta ve hatta koli bandına bile denemeye çalıştım sonuç nafile :KK43: iki gündür durum böyle. Uykudan uyannica bile elim havada oluyor bazen şişlik insin diye tutmaya çalışıyorum durumum fena galiba :KK43: :) bir sevinemedim ağız tadiyla yuzuk yüzünden ;(

Elinizi soğuk su dolu kapta bekletin 8-10 dakika.. sonra kurulayip biraz yağ sürün umarım çıkacaktır.. işe yaramazsa yarın kuyumcuya gidin.. en az hasar ile çıkarıp yüzüğü eski haline getirirler.. hem büyüttürmüş olursunuz..

arkadaşlar uzun süre oldu giremedim. yüzükle uğraştım bayağı ama sonra kestirmek zorunda kaldım. Aldığımız markanın bir kaç mağazasına gittikten sonra nurosmaniyedeki atölyesine gönderdiler bizi. anca orda kestiler. bayana dedim sadece ben değilimdir heralde:KK22: bayan dedi ilk defa siz geldiniz böyle dediler :oops:yüzüğü kestiler ama keserken içim bir cızz etti :KK61: zaten garantisi vardı hiç bir ücret almadan yeniden yapıp bir kaç gün içinde verdiler. :KK73:şimdi forum girince anım depreşti yazayım dedim :)

X