- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
Arkadaşlar tek olmadığıma sevindim bu konuda kendi kendimi yedim sabahtan beri abimi aradım güzellikle abi senin tek gitmen gerçekten uygun düşmez annemde gitsin yanında dedim diyor hayırdır yani tek gidince ne oluyor dedi bende dedim benimde kızım var ben kızım için böyle birşey istesem erkek tarafından bir kişi bile olmasa yanında yanlış anlarım acaba kızımı istemiyorlar mi yok sa diye düşünürüm dedim abim de tek gidince yoksa biz bu adamı kafalariz derler diye mi düşünüyorsun dedi ben şok oldum ya dedim abi çok yanlış anladın neyse sen nasıl istersen öyle olsun ben karışmıyorum dedim öyle kapattık telefonu
İnanın ben bu yuzuk olayını duydum dedim abime abi boş gitme belki kız pırlanta seçer mahcup olursun kızla annesini yemeğe davet et kabul etmezlerse çaya davet et demistim yani bu şekilde tepki alınca çok üzüldüm anne me de desem kadın çok kırılır ortada kaldım resmen
İnanın ben bu yuzuk olayını duydum dedim abime abi boş gitme belki kız pırlanta seçer mahcup olursun kızla annesini yemeğe davet et kabul etmezlerse çaya davet et demistim yani bu şekilde tepki alınca çok üzüldüm anne me de desem kadın çok kırılır ortada kaldım resmen